Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 11 211
  • 375
  •   2
Отговори
  • По света и у нас
Познавате ли такива? Безсрамни мъжлета, които си искат подаръчета, натякват ви за тях честичко, като че ли с нещо са заслужили. На мен това ми е някакъв кошмар който започна с бившия ми, манифестира често в съпруга на майка ми, и ми се проявява вече в 2ма от мъжете, с които излизах. Вие имате ли такива проблеми напоследък?

# 1
Е такова чудо май не ми се е случвало. Не беше ли обратното Rolling Eyes

# 2
  • Пловдив
Познавате ли такива? Безсрамни мъжлета, които си искат подаръчета, натякват ви за тях честичко, като че ли с нещо са заслужили. На мен това ми е някакъв кошмар който започна с бившия ми, манифестира често в съпруга на майка ми, и ми се проявява вече в 2ма от мъжете, с които излизах. Вие имате ли такива проблеми напоследък?
Не. Изобщо. Единствените мъже, които очакват подаръци от мен са ми синове. За тях е друго. И то ги очакват само от мен, баща им и бабите.

# 3
  • София
Даже не знаех, че съществуват такива. Никога не съм срещала. И от приятелки не съм чувала.
Мъжът обикновено е даващият.

# 4
  • По света и у нас
И аз това се чудя. Мъжа на майка ми е българин на 70 години, бившия ми е бразилец на 45,  а последните 2 ма са сърбин на 42 и американец от мексикански произход на 35. Значи феноменът няма общо с културната принадлежност, нито с възрастта на на мъжете. Единствения признак по който свързвам тези мъже е че БГ-то, Бразилеца и Мексиканеца са си баш мамини синове. Сърбина не ми е много ясен.
За мен е нормално за децата си да нося подаръци от пътувания, но на “мъж” да нося и да ми поръчва малко ми е странно. Вероятно ме мислят за тяхна майка….

# 5
Единственото, което свързва тези мъже, си ти. Помисли какви сигнали излъчваш.

# 6
Чакай сега.
ИСкат подаръци само като патуваш ?
Или постоянно  ?
И аз искам подарък ако примерно патуваш до Куба. Една Кубинска пура.
Но ако всеки ден искат нещо, явно са схемаджии

# 7
А какво точно визираш под подаръци? Нов телефон/кола или сувенирче от някое пътуване понеже е доста различно. Ако половинката ми е била някъде и не ми е донесла едно магнитче за хладилника дори определено няма да ми е особено приятно.

# 8
Подаръци при пътувания много хора си искат. Дават ти с един такъв изискващ тон поръчки, все едно нищо не е, в чужбина и без това въпросните неща, които ги искат, са безумно евтини, не като в България, пък и багажът в самолета няма проблеми с ограниченията, та ще е дребнаво и пари да очакваш за тези поръчки.

# 9
Подаръци при пътувания много хора си искат. Дават ти с един такъв изискващ тон поръчки, все едно нищо не е, в чужбина и без това въпросните неща, които ги искат, са безумно евтини, не като в България, пък и багажът в самолета няма проблеми с ограниченията, та ще е дребнаво и пари да очакваш за тези поръчки.
Кукумицин,
Тя говори за бащи, гаджета и др такива най-близки.

# 10
Едно магнитче за хладилник рядко е над 1евро/долар а на практика може да го сложиш и в джоба си дори. При положение че не съм случаен човек, а половинката ѝ (не на авторката, а на хипотетичната жена в ситуацията) би било някак си несъобразително толкова пък да не го направи. Пак казвам че тук говоря за малко символично подаръче, а не за нещо скъпо.

# 11
За пътуване е различно. Не че някой иска задължително, но винаги, който от семейството пътува, носи нещо. При нас от детството ми е неписано правило да има подаръче от пътуване, но никой не се цупи, в редките случаи, когато няма, вкл и синът ми в невръстна възраст.

# 12
  • София
Да, какви подаръци точно?

Иначе за моя опит. В нас виси един плик с една скъпа блуза за един мъж, роден в началото на август... Той не я иска.

# 13
Да, какви подаръци точно?

Иначе за моя опит. В нас виси един плик с една скъпа блуза за един мъж, роден в началото на август... Той не я иска.
Това за блузата не го рабрах.
Ако на мене ще ми стане я взимам Simple Smile
Да не заема място не за друго Simple Smile

# 14
  • София/Севлиево
Ако са само подаръци при пътувания не го намирам за чак толкова странно.Но ако са просто ей така не ми се струва ок.Не познавам такива мъже,нито пък жени...
Моята кръстница когато ходи в чужбина винаги ми носи по нещо мъничко, най-вече лакомство,без дори да съм намеквала,но знае че ще ме зарадва(стана ми кръстница, когато бях на 24 и е с 4 години по-голяма от мен,та не е някоя леля, свикнала да носи на близките си деца подаръци).
Сестра ми също винаги ми носи подарък ако е ходила някъде в чужбина, защото знае че харесвам дребни сувенири(а не съм ѝ искала). Когато аз пътувам също купувам по нещо мъничко за най-близките си и не намирам нищо лошо в това.

Общи условия

Активация на акаунт