Скрит текст:
Мене не ме кефи да излизаме непрекъснато като двойка и отдавна не излизаме двамата. Вкъщи с него, навън с него, ще умра от скука. Предпочитам всеки да си излиза сам или с приятели. Той се дразни от моето шляене по магазини, аз от бавното влачене из някой парк. Не, мерси. Излизаме с децата, но правим това, което те искат да правят. Синът ми и аз не обичаме да излизаме. Дъщеря ми и ММ често миткат двамата. Ненавиждам седене в ресторант, а на моя това му дай! Може да яде навън всеки ден, по три пъти на ден.

Аз пък не мога да ида да ме епилират в салон. Мразя чужд човек да ми пипа косата, кожата. Нокти да, но без да режат и бутат околната кожа. Държа всичко това да го правя сама. Салон не ми е излизане за удоволствие, а необходимост, като зъболекар. Предпочитам да готвя.

Като съм сама си готвя. Има неща, които дразнят децата и така мога да ги ям без околните да църкат.

Та, с кеф ще си пера, готвя и ще се епилирам ако успея да накарам ММ да тръгне пак на фитнес. Много го мързи.

Той никога не ме е накарал да върша домакинска работа. Все повтаря, че е загуба на време и предлага ресторант. Повечето ми приятелки се оплакват от готвене и това, че мъжете им не ги водят често на ресторант.

Чудя се защо не си намираме мъже за нашите възможности и желания, ами хабим такива, дето биха ощастливили друга.

Скрит текст:
Revoker, и друго се сетих - ти искаш напрекъсната заедност, но не си живял дълго с една и съща и нямаш деца. С времето става скучничко да си само с един човек, непрекъснато.

Най-умното заключение, което съм чел тук от поне месец - два.
Квинтесенция на целокупната бгмама!
Евала!
Иначе - за чудене няма нито място, нито време. Общувайте, обменяйте опит, впечатления и естествено - мъже. Статистически погледнато, вероятността повече от вас да ги огрее късметът, е по-голяма.