Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 650
  • 375
  •   1
Отговори
# 330
Ревоукърчо….  епилирането също е за тебе, ако те нямаше нямаше да си играе с еполатора. Щеше да изчака за кола маска. Но за ТЕБ това си и е личното време за нея си и е едно хубаво прекарване на това време.
А според теб фитнесът за кого е? Sweat SmileSweat Smile
Под "да си сготви" аз разбирам да си сготви нещо, което само тя харесва, т.е. да си направи кефа.

# 331
  • По света и у нас
Фитнеса е за да се поразтовари сред поддържани мацки с впити клинчета и евентуално да прасне някоя.

Фивър виждаш ли къде е противоречието. Искал да си стои с децата и жената, но виждаш ли за хубавото прекарване не времето (тенис, фитнесче и тн) тя да чисти вкъщи а той с някой друг да се кефи.

Когато се излиза - само с неговите приятели, а тя с приятелки не може.

Тая жена колко мислиш, че ще изтрае в ролята на затворничка слугиня?

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 11:57 от PriMadonna

# 332
Ами в същия дух то и епилацията й може да е за загорелите колеги в офиса, някой от които да "прасне", а не за мъжа й Sweat Smile

# 333
  • По света и у нас
Може. Това проблем ли е?
Но лично аз не бих се тероризирала с епилатор в двата ми дни свободно време пт седмицата - бих отишла на студио хем да стане бързо, хем да се видя с хора.

# 334
Много се изнанадвам от представата на мъжете, за приятното прекарване на жените.
Когато искам да си хапна нещо вкусно си поръчвам или отивам на заведение с приятелка, а може и сама. Епилацията - в салон и т.н. Ходя и на масаж, кино, театър, а и фитнес. Изобщо, защо се очаква жената да си прекарва свободното време у дома?

# 335
Аз не разбирам какво пречи първо двамата да поиграят заедно тенис, после да пият по нещо навън и накрая да сготвят заедно или той да сготви, докато тя мине през банята да се епилира. Тъкмо после може да приключат отпочинали, тонизирани и заедно почивния ден.
Хареса ми изразът "да СИ сготви". Може пък да е на специален режим и да си приготвя разни неща за цяла седмица само за нея.

Ама едва ли, щом епилирането е в графа хоби. То просто няма какво да се подготвя тази жена за седмицата 2 дни, ако не включва домакинстване това, което хората го оставят за почивните дни, че вечер след работа са уморени. Още повече, че мъжът явно няма нужда от време да се подготвя за седмицата, може да си излезе да практикува някое реално хоби.

И от жени съм го чувала "да си сготвя", "да си ошетам", и хич не значи, че го прави само за себе си. Просто един вид властелинката на черпака и метлата, обслужва всички останали, друг, освен нея не пипва тия сложни уреди, дори и децата да са по-високи от нея.

# 336
  • По света и у нас
“Да си сготви” - какво да си сготви - салата ли или един айрян?
Ей сега почвам да режа шкембето и да въртя дюнера, защото искам да ям едно о също 4 дни! Така вкуса на храната придобива един специфичен отенък на горгонзола … върви с бяло вино.

# 337
Имаш преди един потребител - Франгранс Фанатик. Ревокер, да не си преродена версия?

Едно към едно, и ФФ така се лепеше на момите и разведените, и после им се сърдеше.

# 338
Много се изнанадвам от представата на мъжете, за приятното прекарване на жените.
Когато искам да си хапна нещо вкусно си поръчвам или отивам на заведение с приятелка, а може и сама. Епилацията - в салон и т.н. Ходя и на масаж, кино, театър, а и фитнес. Изобщо, защо се очаква жената да си прекарва свободното време у дома?
Въпросната жена може и да е различна от теб и всъщност да й харесва да си е в къщи и да предпочита да си приготви нещо за себе си в домашни условия, отколкото да излиза навън. Не ми казвай, че всички жени сте еднакви. Нека допуснем и някаква вероятност да не е задължително потискана от гадния си мъж...

# 339
Разбира се, някои жени умират да си седят у дома и да слугуват, докато мъжете им са на фитнес.

Последна редакция: пт, 27 сеп 2024, 21:50 от alex_jp

# 340
  • София
То и аз обичам да правя разни неща само за себе си у дома, но, когато съпругът ми също е свободен, не оставам да шетам, докато той се забавлява, а се забавляваме заедно. И пак заедно се грижим за домакинството.

# 341
Както казаха назад - най-любимото на всяка жена е да стои вкъщи и да икономисва от неизлизане, докато любимият ѝ мъж харчи за платени хобита - колкото по-скъпи, толкова по-удовлетворена е жената.

# 342
Аз не прочетох никъде да се казва, че тя е останала да шета. Колегата каза нещо друго, което, разбира се, се преиначава. Сега, може и да сте прави, ама има голяма вероятност и да не сте, обаче такава вероятност не се допуска изобщо.

Както казаха назад - най-любимото на всяка жена е да стои вкъщи и да икономисва от неизлизане, докато любимият ѝ мъж харчи за платени хобита - колкото по-скъпи, толкова по-удовлетворена е жената.
Явно много съм се прецакал миналата неделя, когато жена ми отиде на фитнес (най-скъпото хоби) по обяд, а аз си останах у нас, направих си вкусен обяд и си слушах един подкаст, икономисвайки от неизлизане. Голяма будала съм Sweat Smile

# 343
Ох, така се възпалих от това, че направо отивам в темата за войната между половете (уикенд версия). Тя си скубе веждите и космите, докато каймата се пържи и пералнята върти, за да може после да просне дрехите, да ги сгъне, да направи мусака, да разтреби, да събере дрехи, играчки, да пусне прахосмукачка, да измие банята, а той, за да не й пречи на свободното време, излиза да потренира.

# 344
Чудесно си го обобщила, само да добавя, че освен всичко ходи и убеждава хората, че на нея така ѝ харесва.

Общи условия

Активация на акаунт