Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 650
  • 375
  •   1
Отговори
# 360
Във фитнеса жената ще срещне някоя приятелка, а не бива, хойкането мъжът го забранява...

# 361
Не, че бих ходила да блъскам и да се потя във фитнес в неделя, вместо в някое заведение в парк да пия капучино, ама принципно, да питам какво може. 😉

# 362
Написано е какво може, по-нататък е уточнено, че за мъжа не важи баш същото:
Много не ме кефят самосиндикалните излизания. Като сме в двойка, си излизаме по двойки.

# 363
Затвърждава ми се мнението, че хората, по- точно мъжете, които са сами, не случайно са такива. Комплекси, инфантилност, примесена с безкрайни претенции към жената отсреща.
Съжалявам, такъв не бих изтърпяла и 5 месеца.

# 364
Сигурен съм, че подобно мнение се среща често и в мъжките форуми, само че със сменени думички "мъж" с "жена"Wink

# 365
  • Paris, France
Ами, Невена, за мен е нормално мъжът ти да иска да си прекарва времето със семейството - с теб, децата и т.н. Simple Smile
И аз съм така.
Имам много близки приятели, с които сме заедно от деца, няколко приятелства в по-късни години, покрай хобита, общи познати, нормално. Simple Smile Не мога да си представя живота без тях, винаги ще се "имаме", безценни са.
Много не ме кефят самосиндикалните излизания. Като сме в двойка, си излизаме по двойки.
Гостуваме си - само най-близки приятелства.

Мене не ме кефи да излизаме непрекъснато като двойка и отдавна не излизаме двамата. Вкъщи с него, навън с него, ще умра от скука. Предпочитам всеки да си излиза сам или с приятели. Той се дразни от моето шляене по магазини, аз от бавното влачене из някой парк. Не, мерси. Излизаме с децата, но правим това, което те искат да правят. Синът ми и аз не обичаме да излизаме. Дъщеря ми и ММ често миткат двамата. Ненавиждам седене в ресторант, а на моя това му дай! Може да яде навън всеки ден, по три пъти на ден.

Аз пък не мога да ида да ме епилират в салон. Мразя чужд човек да ми пипа косата, кожата. Нокти да, но без да режат и бутат околната кожа. Държа всичко това да го правя сама. Салон не ми е излизане за удоволствие, а необходимост, като зъболекар. Предпочитам да готвя.

Като съм сама си готвя. Има неща, които дразнят децата и така мога да ги ям без околните да църкат.

Та, с кеф ще си пера, готвя и ще се епилирам ако успея да накарам ММ да тръгне пак на фитнес. Много го мързи.

Той никога не ме е накарал да върша домакинска работа. Все повтаря, че е загуба на време и предлага ресторант. Повечето ми приятелки се оплакват от готвене и това, че мъжете им не ги водят често на ресторант.

Чудя се защо не си намираме мъже за нашите възможности и желания, ами хабим такива, дето биха ощастливили друга.

Revoker, и друго се сетих - ти искаш напрекъсната заедност, но не си живял дълго с една и съща и нямаш деца. С времето става скучничко да си само с един човек, непрекъснато.

# 366
Сигурен съм, че подобно мнение се среща често и в мъжките форуми, само че със сменени думички "мъж" с "жена"Wink
Не бъди, толкова сигурен, защото най- първия пример, който ми идва на ум е, че жените, отглеждащи сами деца, са в пъти повече от мъжете.
Жените се оправят, както и колкото могат, но почти изцяло всичко е на техен гръб.

# 367
Затвърждава ми се мнението, че хората, по- точно мъжете, които са сами, не случайно са такива. Комплекси, инфантилност, примесена с безкрайни претенции към жената отсреща.
Съжалявам, такъв не бих изтърпяла и 5 месеца.
+ по-умните жени, които не са отчаяни за мъж, ги надушват и заобикалят отдалече, а онзи си вярва, че той избирал;
+ неприязънта им към жените не може да се скрие, ама после шок, жените са лоши, че не искат такъв добър и стойностен мъж като мене.

Аз вярвам, че има хора, които наистина не са имали късмета да срещнат любовта, но има и хора, на които и на крака да им дойде перфектния човек, пак ще са недоволни.

# 368
Аз не прочетох никъде да се казва, че тя е останала да шета. Колегата каза нещо друго, което, разбира се, се преиначава. Сега, може и да сте прави, ама има голяма вероятност и да не сте, обаче такава вероятност не се допуска изобщо.

Както казаха назад - най-любимото на всяка жена е да стои вкъщи и да икономисва от неизлизане, докато любимият ѝ мъж харчи за платени хобита - колкото по-скъпи, толкова по-удовлетворена е жената.
Явно много съм се прецакал миналата неделя, когато жена ми отиде на фитнес (най-скъпото хоби) по обяд, а аз си останах у нас, направих си вкусен обяд и си слушах един подкаст, икономисвайки от неизлизане. Голяма будала съм Sweat Smile

Като си направи вкусен обяд, жена ти, като се върна от фитнеса, от него ли яде, или нещо друго беше сготвила за нея и детето/децата? Изми ли съдовете барем след внусния обяд? Аз разбирам това само синдикалното готвене от време на време, гилти плежър, да си направиш нещо, да се насвиниш, то може и да влиза в града удоволствие и хоби, ама като трябва да готвиш няколко яденета на ден, вече излиза от тази графа.

# 369
Съдове много рядко мия, защото си имам вярна домашна помощница за такива дейности Sweat Smile
Винаги, когато готвя за себе си, го правя в големи количества, за да има и за другите. За съжаление им хареса и не остана за втори път Satisfied
Ти готвиш по няколко яденета на ден? Не е ли множко?

# 370
Случвало се е и по няколко пъти на ден да готвя, детето, като не иска да яде нещо, да.

# 371
  • По света и у нас
Невена, стига да ти харесва всичко това така си прекарвай времето, никой не те учи как да живееш. Уви жените (и мъжете) все си намират това което им е неудобно , според мен защото иначе много добро не е на добро - ще станеш мързел от комфорт и ще се разпльокаш преждевременно. Е за това избираш некомфортното, дето ти пали кръвта за да живееш. Мисля че в тази тема беше, по нагоре някой каза “случвало ли ви се е да срещнете точно този който отговаря на критериите ви и да няма никаква химия” Еми това е. Основа с основа не реагират, трябва ти киселина.
А такива теоретици стари ергени като ревокъра, извинявай ма колкото и да се правиш на знаещ, като не си го изживял няма как да знаеш и няма как да го проумееш. Това за което се запалихме тука е в 90% причината защо семействата се развалят. Ма били се обичали, ма не си изневерявали - и хоп, как стана тя така че жената изтрещя?!? Той се прави на неразбиращ точно както Рейгън, а другия си мисли че ще мине метъра като вярвайки че и дава “свободно време”. Година след като дойде бебето, ще дойде и съдията, и после ще разберете за какво иде реч.

# 372
мъже, а сигурно и жени, които непрестанно имат очаквания какво трябвало да прави другият са задушаващи.. даже и да ми се прави това, което той смята, само защото ми го е предложил няма да го направя, а ще направя нещо съвсем различно.. това поведение леко ми граничи с мания за контрол..

# 373
За мен основното с един партньор е, да приемеш недостатъците на отсрещния, и да можеш да живееш спокойно с тях. Тоест приемаш неща, които не те вадят от твоя собствен комфорт.
Ако има такива, с които не можеш да се примириш, нещата се разпадат, рано или късно.

# 374
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Ами, Невена, за мен е нормално мъжът ти да иска да си прекарва времето със семейството - с теб, децата и т.н. Simple Smile
И аз съм така.
Имам много близки приятели, с които сме заедно от деца, няколко приятелства в по-късни години, покрай хобита, общи познати, нормално. Simple Smile Не мога да си представя живота без тях, винаги ще се "имаме", безценни са.
Гостуваме си - само най-близки приятелства.

Мене не ме кефи да излизаме непрекъснато като двойка и отдавна не излизаме двамата. Вкъщи с него, навън с него, ще умра от скука. Предпочитам всеки да си излиза сам или с приятели. Той се дразни от моето шляене по магазини, аз от бавното влачене из някой парк. Не, мерси. Излизаме с децата, но правим това, което те искат да правят. Синът ми и аз не обичаме да излизаме. Дъщеря ми и ММ често миткат двамата. Ненавиждам седене в ресторант, а на моя това му дай! Може да яде навън всеки ден, по три пъти на ден.

Аз пък не мога да ида да ме епилират в салон. Мразя чужд човек да ми пипа косата, кожата. Нокти да, но без да режат и бутат околната кожа. Държа всичко това да го правя сама. Салон не ми е излизане за удоволствие, а необходимост, като зъболекар. Предпочитам да готвя.

Като съм сама си готвя. Има неща, които дразнят децата и така мога да ги ям без околните да църкат.

Та, с кеф ще си пера, готвя и ще се епилирам ако успея да накарам ММ да тръгне пак на фитнес. Много го мързи.

Той никога не ме е накарал да върша домакинска работа. Все повтаря, че е загуба на време и предлага ресторант. Повечето ми приятелки се оплакват от готвене и това, че мъжете им не ги водят често на ресторант.

Чудя се защо не си намираме мъже за нашите възможности и желания, ами хабим такива, дето биха ощастливили друга.

Revoker, и друго се сетих - ти искаш напрекъсната заедност, но не си живял дълго с една и съща и нямаш деца. С времето става скучничко да си само с един човек, непрекъснато.
Супер си. Но си друго поколение.
Не знам защо се събират с непододящи, може би защото си мислят, че "ще се променят".
Ти си интересна сама по себе си, защото колкото и да си била "бохемка", и т.н., както виждаш животът те е "кротнал", и си си домошарка. Не смятам, че е до възраст, а до човек. Домошар съм си и аз.
Естествено, че си права за децата и т.н. Динамиката тогава ще е различна, когато си на семейни начала, или просто съвместно съжителство, и когато вече не сте сами. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт