Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 662
  • 375
  •   1
Отговори
# 315
Супер досадно и неприятно е за всички, да се изтипоса нечий мъж в женска компания. Един- два пъти ми се е случвало. Не с моя.
Моят, никога дори не е и помислил да идва с мен на такива събирания.
На кокоши събирания, петлите да си стоят в курника. 😅

# 316
  • Paris, France
Скрит текст:
Даже дойде на  среща на бг-мама през януари 2003г. Само жени и той. Бързо се разбрахме по тези въпроси.
Joy
Там ли се запознахте, Невена? Rolling EyesSmile
Или, ако е чужденец си го мъкнала с теб?
Голяма си забава, направо се заливам с теб. Simple SmileGrinning
Помниш дати и месеци, и аз съм така. Спомени с точност месец и ден отпреди 20+ г. Joy

Не. Не там. Коя мома ще иде на среща на бг-мама? Вече имахме почти едногодишен син.

Чужденец е, да и не знаеше български и още не го знае, а ходи почти всяка година, без мене, ей така, да види тъщата 🤭🤩. Прекалено е семейно настроен и доста, как да кажа, не точно интровертен, но иска да си прекарва цялото свободно време със семейството и жена си ☹.

Беше люта зима. Такава той не беше виждал. Дойде с едни обущета Church и Weston и едно кашмирено, късо палтенце, та на тагъдък му пазарувахме боти и дебели чорапи.

В негова чест - можеше и да не дойде. Ако му бях казала, че държа да ида сама, нямаше да дойде, но!!!! Не ми беше удобно да го оставя с майка, баба и бебето. Майка и баба искаха да мачкат бебето, защото на следващия ден сутринта си заминавахме. Другото е, че майка не искаше да ме пуска да излизам сама нощем, защото не било много сигурно. Не бях се прибирала 11 години, а баба имаше спомени от 1997г. Не ми беше удобно да гърми 1 месец за да седи там с мене, а да хукна сама. Колежки на майка, мои бивши съученички, приятелки, лели, братовчедки ме навиваха да излизаме без него и това пред него. Знаеш как е. Майка даже и с него ми казваше да внимавам по улиците. Сега ходи сам и митка навсякъде пеша. Много му харесва в София. Има колеги българи, които сега живеят там.

А помня, защото беше на 2ри или 3 януари и тръгвахме. И той помни. Българска Коледа и Нова Година са незабравими. Махмурлукът държи до кацането 🥂.

После на 14 януари тръгнахме към свекърите. 🌞 Поне се напътувахме нея година, че в края на ноември се роди дъщеря ни и стана сложно.

Няма лошо да се случи 2 пъти, но имам познати, които са ме уговаряли да ида сама, а се изтипосват с мъжете и децата и по някой колега, съсед и така всеки път. Ей това не го разбирам.

# 317
  • По света и у нас
Като пътуваш така и те няма по много години искаш да огрееш навсякъде и се случва да направиш някоя глупост, после се научаваш… особено като имаш бебе и искаш да го покажеш. Но въпроса е да се осъзнаеш и да не ти е запазена марка.

# 318
  • Paris, France
Не, никакво намерение нямах да огрявам трети братовчедки на майка ми, които съм виждала точно 3 пъти в живота си, съседки и колежки, които не познавах. Също не ми беше до показване на бебето, защото беше зима, а той е роден недоносен и на нов климат не исках да го разболявам. Обаче майка е мека Мария и гледа да угоди на всеки. По телефона и казах, че не ща никого освен нея и баба, обаче ми снесе, че казала на цялата рода и нямало как. Няма ли? Още на вратата на входа тръгна да ме прегръща една дърта съседка. На количката слагах покривало за дъжд за да не барат бебето. Това като си свикнал на анонимността на огромен град е дразнещо. Хората са хубави, но като съм седяла по болници с недоносено и в къщи, ми се искаше да останем малко сами и даже да остана сама. Научих си урока.

Пак, в България мъжкият и женският живот са по-сегрегирани и мъжете си излизат с авери и жените с приятелки. Западните са повече време заедно. Англичаните са по-сегрегирани. Имаха салони за пушене, в които не се допускат жени, женски партита. Как не си омръзват заедно, не знам.

# 319
  • Out of the Mix
Ами, Невена, за мен е нормално мъжът ти да иска да си прекарва времето със семейството - с теб, децата и т.н. Simple Smile
И аз съм така.
Имам много близки приятели, с които сме заедно от деца, няколко приятелства в по-късни години, покрай хобита, общи познати, нормално. Simple Smile Не мога да си представя живота без тях, винаги ще се "имаме", безценни са.
Много не ме кефят самосиндикалните излизания. Като сме в двойка, си излизаме по двойки.
Гостуваме си - само най-близки приятелства.
Но, примерно хобитата може да се различават, и примерно жената иска събота, или неделя да си е вкъщи - да си сготви, да си се подготви за седмицата, да си обърне внимание на себе си, епилации, това онова. Relaxed
В такъв случай, аз примерно отивам да си направя фитнеса, или някое тенисче. Simple Smile
Но като цяло "хойкане" е така през ден, всяка седмица с приятелки, и приятели няма.
Всеки си е с ангажиментите, работа, кой вече с дечурлията, а и връзката си иска своето. Simple Smile
Тук не става въпрос за "скачени съдове", а просто не можеш да огряваш навсякъде и всеки.
Затова се и чудя на много хора тук с децата, "мъжОвете" как постоянно са тук.
Но, както и Лъвица казва - на работа в офиса, примерно, в Метрото, отпуска парата да не прегрее. Sweat Smile

# 320
Жената само за себе си ли си готви, докато мъжът се отдава на личното си хоби?

# 321
  • France
Имаш преди един потребител - Франгранс Фанатик. Ревокер, да не си преродена версия?

# 322
Те така тръгват проблемите - жената да си сготви, да си изчисти, да си изпере... Абе, да уплътни някак полезно времето, докато муж е на фитнес или за риба. Включи и по някое дете, което ѝ се мотае в краката, докато ги прави тези неща, и става съвсем приятно и еквивалентно на мъжкото хоби.

# 323
Жената само за себе си ли си готви, докато мъжът се отдава на личното си хоби?
Не е невъзможно. Когато съм сам винаги си готвя някакви неща, които само аз ги обичам. И впоследствие им се наслаждавам. Sweat Smile През останалото време трябва да се съобразявам с останалите

# 324
Правенето на женски неща изключва готвене, чистене и гледане на деца. Уточнявам, за да не живеят в заблуда някои хора.

# 325
  • По света и у нас
Ревоукърчо….  епилирането също е за тебе, ако те нямаше нямаше да си играе с еполатора. Щеше да изчака за кола маска. Но за ТЕБ това си и е личното време за нея си и е едно хубаво прекарване на това време.

Повечето мъже са баси минзухарите 😂

# 326
Това е low profile двойка. Женичката се разкрасява вкъщи, не ходи по фризьори и козметици, готви си, чисти си, мачо мен обаче харчи за хобита. Може и веждите си да ходи да му правят, докато жена му си ги прави сама, докато си почива и се занимава с женските неща като домакинстване и гледане на деца.

# 327
  • По света и у нас
Те не са двойка, тя не съществува в реала а в главата му единствено.

# 328
  • София
Мъжът на фитнес, докато аз готвя? Това не е било и в най-лошите ми дни.
Във времената, когато се разбирахме с екса, аз излизах да се разхождам събота следобед /това ми беше фитнеса/, докато той готви. Е, аз после чистех.

# 329
  • София
Аз не разбирам какво пречи първо двамата да поиграят заедно тенис, после да пият по нещо навън и накрая да сготвят заедно или той да сготви, докато тя мине през банята да се епилира. Тъкмо после може да приключат отпочинали, тонизирани и заедно почивния ден.
Хареса ми изразът "да СИ сготви". Може пък да е на специален режим и да си приготвя разни неща за цяла седмица само за нея.

Общи условия

Активация на акаунт