Мъжете, които постоянно искат разни материални неща от вас….

• 14 668
  • 375
  •   1
Отговори
# 300
Мани, мани. Аз питам мъжа ми, дали сме заети еди-кога си и той пита мен същото. Явно и двамата не можем да мислим.

# 301
  • По света и у нас
За Кант и Хегел в Америка малко трудно е да намериш да говориш. Веднъж си отворих устата да кажа за Ницше и ги хвърлих в потрес. Тези които имат по- нестандартни бракове определено имат повече теми за разговор.  Примерно кой е най-добрия квартал, фитнес, болница, разкрасителни център, бар за ранно излизане, бар за късно, караокета, латино и каубойски танци, фестивали - кой ще участва, какво не сме виждали тук / в БГ, най-хубавия плаж (съответно защо). Какво ни хареса в БГ това лято/зима. Някакви шашми как да правиш пари без да работиш - от точки, кредитни карти и други подобни далаверки. В работата - кой е станал шеф,  има ли уволнения, кой какъв бизнес е започнал/ завършил. Кой какви хирургически намеси, ботокси и филъри, татуировки на вежди  - Ок ли е или грозно.  Кой се развежда, кой се е загаджил, кой е извратен, бившите как са а техните гаджета как са,  какво е естеството на връзката ти точно, къде да ходим по мъже.  Какво става във ФБ, кой се заяждал с кого. Къде да продаваме неща.  Схватки между Скорпиони и Лъвове 😂, блогове, кои деца на какво са записани - балети,  гимнастики, математики,  кой вече е шампион. За любовници,  кой с кого изневерява из имигрантската общност, преглед на потенциалните мишени за любов. Кой какво си е купил от БГ. Какви са БГ-тата в сравнение с другите народи, кои нации са гадни кои са готини. Путин, Байдън, Тръмп. Кой учи второ висше бизнес, кой за оперен певец, къде, кой е взел сертификати за нещо си. Кой е издал нещо или книги за себеусъвършенстване, шпиони, манипулации, карми, астрологии, психосоматични болести и причини. Абе БГ- мама, но на живо.

# 302
А ти какво си мислиш, че си говорят хората в България? Общо взето за същите неща. От време на време да обсъдиш някоя постановка, концерт или книга и това е.

# 303
Зависи от средата.

# 304
  • France
Даже не мога да го нарека тема за разговор. Това е типичния смол толк между колеги, познати, съседи, приятелки на по кафе, във фитнеса... независимо от държавата.

# 305
  • По света и у нас
Аз не съпоставям хората в БГ срещу хората в САЩ, а средно статистическите омъжени майки и тези които не са средно статистически омъжени/ разведени майки.

Средностатистическите омъжени жени говорят само за мъжа си, ремонти, за дрешки, за манджа и детето какво е отличниче или за даскалката по математика. Без значение от произхода си.

# 306
  • France
Нормално, това е нашето всекидневие. Не ходим по баровете да си търсим мъже и да ги обсъждаме, както правихме преди.

# 307
Аз не съпоставям хората в БГ срещу хората в САЩ, а средно статистическите омъжени майки и тези които не са средно статистически омъжени/ разведени майки.

Средностатистическите омъжени жени говорят само за мъжа си, ремонти, за дрешки, за манджа и детето какво е отличниче или за даскалката по математика. Без значение от произхода си.

И за болести, но то това не зависи от статуса.

# 308
  • По света и у нас
Тук таме и за болести се говори но не си досаждаме с това. Някой има нещо, оперират го, минава след няколко месеца възстановява се - не се слуша за това  с години.

# 309
  • Paris, France
В това отношение франсетата са уникални. На маса могат да си обсъждат хемороидите и профилактичните прегледи на простатата. Добре, че общо взето са здрави и имат добро здравеопазване, че ако бяха като Ганьо щях да избягам с писъци.

В Англия не говорят за болести и може някой да умре без да се разбере, че е бил болен 5 години. Гледам и там се променят нещата, за съжаление.

Не питам мъжа ми дали сме заети за да изляза с приятели, нито той мене. След като нищо не сме уговорили, значи съм свободна. Ненавиждам мъкнещи мъжете си когато излизаме като приятелки и късам с такива. В началото моят се влачеше с мене. Даже дойде на  среща на бг-мама през януари 2003г. Само жени и той. Бързо се разбрахме по тези въпроси.

Интересно, че с женени арабки нямам такива проблеми. Уж са затворена култура, но съпрузите си имат приятелски, техен си живот и не си дишат във вратовете. 

Някой писа, че в бг-мама било същото. Не е. Във виртуала можеш да затвориш прозореца, да  четеш по диагонал, да не четеш, да не влизаш в такива теми. В реала е досадно, особено на събирания, на които се стои прав с чаша в ръка. Отдавна не ходя на такива.

# 310
Че кой си води мъжа на среща с приятелки? Аз го питам като ни поканят семейно.

# 311
  • Paris, France
Много западни жени. Разведена или самотна майка рядко кани семейно. В това им е хубостта 🤣

# 312
Еми и аз се възхищавам на  20 годишни оправни мъжаги, но не виждам много такива, повечето си въобразяват че много знаят и все още се мислят за супермени а други са плахи. Не са опитни това е. И аз като бях на 20 бях толкова състрадателна, толкова раздаваща се , идеалистка - нямаше кой да ме научи да се щадя. Мама се опита на няколко пъти да ми каже да съм по егоистична, да не се перча колко мога, но аз я игнорирах. После си сърбах попарката. Сега помагам на младежите - еднократно съм склонна да ги измъкна от някоя греда, нищо не ми коства да врътна един телефон и да му отворя очите. Но втория път си е за негова сметка.

Именно, това е да си на 20-ет! Не, да слушаш мама или лели ( слушал си дотогава) , а да правиш твоите грешки и да черпиш лечен опит!

# 313
  • Out of the Mix
Даже дойде на  среща на бг-мама през януари 2003г. Само жени и той. Бързо се разбрахме по тези въпроси.
Joy
Там ли се запознахте, Невена? Rolling EyesSmile
Или, ако е чужденец си го мъкнала с теб?
Голяма си забава, направо се заливам с теб. Simple SmileGrinning
Помниш дати и месеци, и аз съм така. Спомени с точност месец и ден отпреди 20+ г. Joy

# 314
  • По света и у нас
Ще се учудите какво се води по срещи в днешно време, мъже, приятели, съседи - аз затова от далече питам и се изяснявам да няма после ма защо не ми обръщаш внимание.  Последно  един льольо с когото се разбрахме да пием по едно, дойде с един с когото бяхме вече на среща. Жени да мъкнат мъжете си - и това го има, супер досадно е, и аз давам червен картон, ако тя се превъзнася с него а аз се чувствам като 3то колело.  На времето сме излизали така, но в БГ хората са други някак ставате приятели - моите приятелки са приятелки на гаджето ми и аз с неговите. Тук не става точно така жените са различни и сме на друга възраст.

Общи условия

Активация на акаунт