👨‍🍳 Hell’s Kitchen 👨‍🍳 България "Емоции под налягане" - сезон 3, тема 4

• 46 798
  • 820
  •   1
Отговори
# 60
Цитат
Не всичко зависи от участниците. Всичко се прави в интерес уж на зрителите, да им бъде интересно, тоест да има сеир и зрелища
Съжалявам, но характер не може да се режисира. Именно Реджеп провокираше и обиждаше едно от момчетата в началото, докато не си изпроси ритник.
И само защото бил от един или друг етнос не означава да му се спести истината, че се държи отблъскващо. Мъжката Недялка.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 23:11 от KilliBilli

# 61
На Атанас не изглеждаше особено атрактивно чинията, но пък идеята си му беше оригинална. Цецо също ми е симпатичен. Реджеп колкото и добър готвач да е, просто не мога да го харесам. Много ми е мазничък, с високо самочувствие и егоцентричен. Умения има, но не е моят фаворит.

# 62
Да де, ама тук тестото трябваше да влезе в ролята на лозов лист

Ей сега го изгледах и това. В палачинката нямаше никакво тесто (тесто без брашно няма). Прости зелевите листа бяха трансформирани в нещо плоско - палачинка. Което от една страна е интересно, от друга загуби жилестото усещане а истинското листо. Ама то и задачата си беше откровено тъпа - как да направиш презентация на сирене по шопски??? Ми то ако не е в гювече със сосчето му, вече е просто печено сирене с добавки. Или пък свинско със зеле? Ми тъпо.

# 63
  • Велико Търново
Всъщност дали има или няма брашно не се видя. Дадоха само как Атанас приключва с блиндирането на нещо си и после го сипва в тигана, където би трябвало да е станало на палачинка.

А що се отнася до деструктурираните манджички и "космическото" им представяне - съгласна съм, че поначало идеята е куца. Аз също не ги възприемам такива.

# 64
На Недялка и Атанас ми харесаха чиниите.
Много се смях с теменужките върху свинското на Галя- на цвят се надявала заради цветята.
Тая Галя ме изумява, то да се стараеш такава простотия и грозотия няма как да направиш, романеско - зелено, зеле - не се и виждаше дори и лилави цветя...на зеле, просто падам, такава липса на вкус, усет, финес, съчетаване на цветове рядко мога да си представя...абсолютен кич в чинията! Продължавам да се чудя какво прави още там, на светлинни години е от останалите...!
Този път не бях впечатлена от чинията на моя любимец Цецко, а и на петото връщане на спанака, коментарът му беше, че "вече" почвал да се изнервя...аз ако бях щях да съм гръмнала...! Joy

# 65
Би трябвало да са лозови листа, не зелеви. Цветът на тази палачинка би станал такъв от едно лозово листо! Или дори половин лозово листо, а в чинията имаше 4 или пет търкала ориз, от които биха излезли съответно 8 или 10 лозови сарми... Та питам аз, къде е лозето в тая задача!? Както и да е, просто за мен това беше най-тъпата чиния барабар с плейтването, а те я изкараха космически шедьовър. Па ние рупаме доматите с колците и не сме виждали никогаш така поднесени кулинарни шедьоври!

# 66
Всъщност дали има или няма брашно не се видя. Дадоха само как Атанас приключва с блиндирането на нещо си и после го сипва в тигана, където би трябвало да е станало на палачинка.

Да, не се видя, ама той каза как е приготвил палачинката и какво е сложил в нея.

Аз лично не съм виждала подобни шедьоври. Ако поискам кавърма или сирене по шопски и ми поднесат нещо подобно му го нахлупвам на главата на готвача.  Аз си искам гювечето, капачето и вкуса, не превзета презентация.

# 67
  • София

Hell's Kitchen - С03E34
Епизод: 34

ЗА МОБИЛНИ ___

В спойлера съм показала, как се отварят НОВИТЕ ДИРЕКТНИ линкове от Нова плей

Скрит текст:
               Линковете се отварят без всякакви добавки на МОБИЛНИТЕ,
                      но за да се отворят на КОМПЮТЪР,
        на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението Native HLS Playback

Линка може да се пусне и във VLC player

# 68
Задачата наистина беше много тъпа..
Но чинията на Галя беше пълен смях. В интерес на истината си мислех,че ще се справи,все пак това е едно просто свинско със зеле. Вече и аз започвам да мисля,че всичко е нагласено и режисирано. Мястото й отдавна не е там..
Каквото и да се беше паднало,все тая. Тя няма опит с новаторски идеи,а пък за креативност да не говорим..чинията й беше адски смешна.
Реджеп също се изложи...
Харесаха ми чиниите на Недялка и Атанас. Смятам,че Атанас заслужи победата. Е, ясно е вече,той ще спечели,както пише навсякъде Simple Smile

# 69
  • Другата България
Къде пише?

# 70
Палачинка с ориз....презентация от миналия век
Загуба на време

# 71
  • Ню Йорк
Противен ми е Атанас и с това набутване от Шефа ми опротивя още повече.
Гласувах за Реджи да спечели.

# 72
Няма логика Реджи да спечели, защото той живее в чужбина. А идеята е готвачът, който уж спечели да работи в ресторанта на шеф Ангелов поне година... Май предходните спечелили така бяха.

# 73
Аз си знаех, че Атанас ще спечели. Някъде се бяха изпуснали в шоуто и стана ясно, че доста е ходил по кулинарни състезания. На мен ми е интересно как винаги поставят специфични хора един срещу друг: Атанас срещу Цецо, Галя с Недялка, двете влюбени гълъбчета... всичко си е режисура. Grinning
А Галя защо търси помощ от Недялка и само й задава въпроси след миналите събития и кавги? Аз не бих изпаднала в такова положение, чак ми се стори жалка отстрани, а така я защитавах в последния епизод.

# 74
  • Испания
Няма логика Реджи да спечели, защото той живее в чужбина. А идеята е готвачът, който уж спечели да работи в ресторанта на шеф Ангелов поне година... Май предходните спечелили така бяха.

Не, не е така. Дани Спартак работи много малко, а Чилева изобщо не работи в ресторанта му. Ако е такава идеята, не биха участвали готвачи, живеещи извън България. Договорът с Ангелов е възможност, а не задължение.

Общи условия

Активация на акаунт