Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 940
  • 743
  •   1
Отговори
# 390
за 9 ден е добре.
тъкмо до 13-14 ден ще е порастнал.
по-важно е лигавицата да мерят обаче.
Ами,и аз така си мисля, но...ще видим. Иначе лигавицата е добре, каза.
Абе,ще стане ясно на 13 ден каква ще я сътворя Simple Smile.

# 391
  • София
Хайде и аз в отбора,  в събота последно наобед си сложих утрогестан,  обикновено ми идва след 2-3 дена,  вчера имах кафяво зацапване,  днес се появи леко червено от сутринта, но само като ходя до тоалетната.
Притесних се,  дано утре се увеличи,  защото такъв цикъл имам при ЗФ, а уж Персенска каза,  че се е спукал като поставяше лекарство, нищо чудно въобще да не е,  предвид ниския прогестерон който имах.

# 392
Момичета, здравейте! След неуспешното икси (с класическа стимулация с всичките му инжекции) и 1 цикъл почивка, Аг ми предписа Летрозол за 5 дни от 3ти ден на МЦ. Каза, че ако имало 3-4 хубави фоликула после ще пунктираме. Аз нямам абсолютно никакви очаквания, след като с тежката артилерия нищо не стана, та какво остава по този начин. Прочетох и листовката, че е лекарство за рак и т.н., че можело да болят гръб и стави, което е баш което ме боли и без това.... Не знам какво да мисля. Имам ли шанс с този вид стимулация? По-малкото образувани фоликули значат ли по-качествени яйцеклетки? Май ми е за последно този опит.

# 393
Кукумицина, скоро пих летрозол по същата схема, нямах никакви отрицателни ефекти. За ефективност не мога да кажа.

# 394
От една страна ми е малко странно такова лекарство, макар, че щом го ползват, значи има защо. От друга страна пък се радвам, че няма да се дупча с инжекции, макар че като нищо може да се наложи някоя и друга преди евентуалната пункция. Дано и аз да нямам странични ефекти.

# 395
  • София
Пила съм го 3 пъти в комбинация с класическа стимулация. Нямах оплаквания. За съжаление е не стигнаха до трансфер. След кломифен, без други инжекции стигнах до трансфер, и качих килограми. Още ги свалям. По принцип съм слаба.

Успех пожелавам. Не се плаши от фемара. Дават я за няр като добър медикамент.

# 396
Аз имах по-добри резултати от Фемара отколкото с Клостил.Даже накрая док се съгласи Simple Smile))

# 397
Благодаря! Ами ще пробвам, пък дано има полза. Притеснявам се много от качване на кг, защото съм леко пълна и без това. Simple Smile

# 398
  • София
Спокойно от Фемарата не се покачват кг. Успех Flowers Hibiscus

# 399
Мен ще ме пробват с Кломифен този опит. 6 дни по 1 т. Миналият бях с Фемара, пак по 1 т. Не усетих да има някакъв страничен ефект.
Ще се наблюдавам след Колмифен какво ще е.

# 400
А пък моят док реши стимулация с Фостимон Thinking , защото според него Ф ще растат равномерно и качеството на Я ще е по- добро. Второто дълбоко ме съмнява. Предният месец бях с Кломифен и бях без оплаквания, но фоликулите растяха неравномерно и резултата беше една Я презряла, една неузряла, третата беше ок, но Е спря на 5-ти ден. Някоя от вас била ли е стимулирана с Фостимон?

# 401
Аз. Не го харесвам никак. При мен се водеше лимитиран цикъл. Включваха го към 8ми ден, за да могат да включат и Цетротид, защото много ми скача ЛХ-то. Към 3-4 дни биех Фостимон по около 150 единици + Цетротод. При тази схема повече от 1 яйцеклетка не съм вадила, дори и когато съм имала 2-3 фоликула. Обаче предния ми доктор много го харесваше и все него ми изписваше. Но съм срещала и успели с Фостимон. Явно пак  за някои е подходящ, за други не.

# 402
В Турция обичат да използват Фостимон.
На мен ми го включват при почти всяка стимулация, макар че аз с моето АМХ 0.01 повече от 1 Я не вадя каквото и да направя. Като попитах какво стимулираме като имам обикновено по 1 Ф казаха, че е за качество и д-р Цветков каза, че “имали основание да казват така”.
Та.... бий си го смело, пък каквото сабя покаже 🤞🏻🤞🏻🤞🏻

# 403
А от 2ри ден ли започваш стимулацията там и колко дни си на инжекции? Мен ме е страх от стимулиран опит, макар че доктора последно имаше такава идея. Но ФСХ-то ми беше много високо и не стана работата.

# 404
От втори ден започвам, Боби.
Мерионал 300 и Фостимон 300 + хормон на растежа до пункция.
В Турция НЕ мерят ФСХ в началото на цикъла. Обичам ги тези хора - няма ФСХ, няма проблем 😝 Казаха, това ни е протоколът; ФСХ не мерим в началото на цикъла. После като наближи пункция само Естрадиол мерят. И им се получава.

Боби, ти май всичко си пробвала; вземи и една стимулация да пробваш. Кой знае, може това да е твоята вълшебна формула...

Общи условия

Активация на акаунт