Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 428
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Аз и при ЛХ 26 съм вадила.
Вел, палчета. Flowers Four Leaf Clover

# 541
Момичета, само да ви дам малко надежда- днес разбрах, че моя приятелка е успяла да забременее спонтанно на 39 години с АМХ 0,3, за което не й даваха никакви шансове за инвитро в САЩ, но е факт- чакат бебече, така че стават и чудеса. Желая от сърце по едно чудо на всяка от нас Simple Smile

# 542
Здравейте момичета, днес пуснах хормони на 13-ти ден Е2 - 566,10 и ЛХ - 18,79, някой правил ли е пункция с такова високо ЛХ и дали са успели да хванат Ф, аз пия Естрофем не зная дали е от него толкова високо, защото все още нямам церквиална слуз, а при такова ЛХ би трябвало да ми е тръгнала.

Аз имах пункция на два фоликула при ЛХ над 17. Оплодиха се и двете яйцеклетки. Успех! Flowers Four Leaf Clover

# 543
Аз съм имала два пъти пункции при лх над 50. И двата пъти извадиха Я, оплодиха се, но не се развиха до 5 ден. Мигновено ми сложиха Цетротид и той овладя лх. Надежда има:blush:

# 544
  • София
Благодаря много за отговорите Gift Heart Поуспокоих се Relaxed

# 545
Спокойствие и успех, pepita5, после да се похвалиш с висококачествен урожай!!! ❤️ ❤️ ❤️

# 546
Благодаря ви много за отговорите. Док рече и отсече : връщаме 1 топ, така че сега ни остава само да стискаме палци.

# 547
Ще стискаме и ние усрех миличка

# 548
Боби, Оптимист, по колко Метфогамма пиете/пиехте? Баща ми е с ИР. Няма да навреди да пробвам.

# 549
Роза,
По 500 мг/ ден.
Една опаковка 30 т струва към 3 лв. То на човек да му е кеф да го купи и само заради това да го пие 🤣
Дължа ти отговор на лични на едно много хубаво писмо ❤
Докъде стигна ти?

# 550
Боби, Оптимист, по колко Метфогамма пиете/пиехте? Баща ми е с ИР. Няма да навреди да пробвам.
Не съм Боби , нито Оптимист, но да се включа. Аз пия 2х500мг Метфогама, изписана ми от ендокринолог. Иначе , както вече съм писала, в клиниката , в която сме , док изписва веднъж дневно по 250мг като част от предподготовката + други добавки.

# 551
Благодаря, Оптимист!
Аз го купих без проблем с рецептата на баща ми. Миналата седмица пих по 250 мг, от вчера - по 500 мг. Чудих се дали да увеличавам дозата, но вече ще зная. И аз чух добри отзиви за метформина от различни хора. Аз не усещам негативни странични ефекти.

Отчитам се: миналия месец бях с кломид, но канселирахме пункцията заради лоши хормони. Този месец - с летрозол, имах изненадващо добри резултати - по един ф във всеки я и то с еднакъв размер. Направихме пункция, но нищо 😢

Дали се бяха лутеизирали, или не можаха да ги отлепят... Сега усещам болки и май съм се сдобила със задържани ф.

Искам още нещо да споделя: спрях л-аргинина, защото четох че от него я нарастват неравномерно. И наистина последният път бяха идеално еднакви. Може и да е съвпадение. Л-аргининът е перфектен и задължителен преди трансфер, много помага на лигавицата. Дай Боже да стигна до там!

Късмет на всички!

Роза,
По 500 мг/ ден.
Една опаковка 30 т струва към 3 лв. То на човек да му е кеф да го купи и само заради това да го пие 🤣
Дължа ти отговор на лични на едно много хубаво писмо ❤
Докъде стигна ти?

# 552
  • На остров
Благодаря ви много за отговорите. Док рече и отсече : връщаме 1 топ, така че сега ни остава само да стискаме палци.

Къде правиш опита ?
Дано ви е е късметче !

# 553
Започнах с по 250 мг. Метфогама, сега съм на 500 мг. Мисля по толкова да си пия и да не увеличавам дозата. И при мен няма странични ефекти. Пия я вечер след вечеря и не знам дали е правилно, но само тогава ям по-пълноценно. Не закусвам, а сега съм home office и често и не обядвам.

# 554
Започнах с по 250 мг. Метфогама, сега съм на 500 мг. Мисля по толкова да си пия и да не увеличавам дозата. И при мен няма странични ефекти. Пия я вечер след вечеря и не знам дали е правилно, но само тогава ям по-пълноценно. Не закусвам, а сега съм home office и често и не обядвам.
Да, става, макар е по упътване е по средата на вечерята. Аз и на вечеря и на обяд пия по средата, а ако забравя след хранене.

Общи условия

Активация на акаунт