Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 435
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Да 1.30
Но това е индивидуално при теб как се антралните
Моето е от февруари 1.89

# 526
И аз си правих миналия месец 1.8 на 41 г. Имам по 3 антрални в яйчник

# 527
Стига сте дразнили с тези АМХ-та /шегичка Stuck Out Tongue Winking Eye/. Направо се депресирам с моето 0.1 /лежащо на стари лаври от 2018-та - сега сигурно е вече 0.01 Sunglasses Misc Gun/. Вече се и усеща, че нещата вървят на зле.

# 528
  • София
Както и лекарите казват, амх не определя качеството на я. Има млади момичета с голямо амх и много антрални с никакво качество, и 44 г с амх 0.1 забременяващи естествено.

Дай боже да успеем.

# 529
Амх не определя и количеството антрални, и също има значение в кой ден от мц се изследва.
02.2019г имам амх 2,7 и около 8-10 фоликула, сега амх е 0,98 и имам пак около 8-10 ф. Моя приятелка забременя естествено без никакви проблеми(3-4 м опити) с амх 0,3 на 41г. и мъжки фактор!Бебчо е жив и здрав младеж на 18 м. вече.

# 530
Здравейте момичета,
Утре ни предстои свеж трансфер. Имам 3 оплодени яйцеклетки, днес 2 от тях са били морула, третата започна по-късно да се дели. Лекарят ни обяснява много обстойно, но ни е първо инвитро и имам някои неясноти. Утре трябва да решим дали да върнем 1 или 2 и не знам какво да направим. Аз съм на 42, дребничка и си имам на отглеждане няколко миоми...

# 531
В Турция лекарят ми каза, че при жени над 40 ако върнат 2 ембриона, шансът за бременност се увеличава 6 до 8 пъти, не два. Те си подават сигнали един на друг и си помагат.

Аз досега съм имала само 1 трансфер (неуспешен) на 1 бластоцист (в Надежда) и още не мога да го прежаля как го изхабихме да го върнем само едничък Sad

Успех каквото и да решите 🤞🏻

Здравейте момичета,
Утре ни предстои свеж трансфер. Имам 3 оплодени яйцеклетки, днес 2 от тях са били морула, третата започна по-късно да се дели. Лекарят ни обяснява много обстойно, но ни е първо инвитро и имам някои неясноти. Утре трябва да решим дали да върнем 1 или 2 и не знам какво да направим. Аз съм на 42, дребничка и си имам на отглеждане няколко миоми...

# 532
Всичките ми трансфери от 37 до 40 г. са с по 2 или 3, в зависимост колко има. Както каза Оптимист, така и доктора - те си помагат взаимно някак с клетките си. А и вероятността за здрав ембрион все пак е вече намаляла. Те да се захванат всички, а редукция, при нужда, се правела лесно. Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 533
  • На остров
Моята успешна бременност от ивф е с върнат един ембрион, много настоявах тогава за два тогава но не се съгласиха беше ни пръв опит и бях почти на 38 г.
След това имам ЗЕТ с един ембрион, и още 3 свежи трансфери с по два ембриона, но нито една успешно завършила бременност.

Моя съвет е два, ако можеш да избираш !
Успех утре!

# 534
Здравейте.Реших да се включа и аз в темата.Пожелавам успех на всички🍀
За мен това е втори опит тази година.Първият беше март.Сега отново дълъг протокол.От две седмици си бия  декапептил и от два дни и гонал 225ед.Странното,което ми се случи е,че нямам цикъл този месец.След седмица закъснение бях на преглед,според лекарката всичко е ок и продължаваме.
Прогестерон и естрадиол в норма.

# 535
Когато бях на 39 г., ми върнаха всичките 4 ембриона, които бяха годни. Притесних се от голямата бройка. Само един се хвана и се стигна до успешен финал. Два не са никак много предвид възрастта ти.
Не всеки ембрион се превръща в бебе.

# 536
  • и тук и там :)
Скрит текст:
Здравейте, момичета,
днес 14ти ден след трансфера пуснах кръвен тест и ЧХГ 909......направо не можах да повярвам Simple Smile
Скрит текст:
На 13ти юни ми върнаха 3Е - 2 петдневни и 1 седемдневен
Понеделник ще пусна пак кръвен и на 7ми юли съм на преглед.
От върнатите Е само единия е генетично изследван така, че живот и здраве всичко да е наред ще се правят всички възможни изследвания.

Успех на всички Heart Heart Heart
Мацки, вчера бях на преглед и се видя 1 сакче. Не знам кой точно ембрион се е хванал, но искренно се надявам да издържи до края и всичко да му е наред (това ми е най-голямото притеснение и не ми излиза от главата).
Пуснах си разни витамини и ТСХ - всичко ми е в норма. Персенска предложи да пусна НК клетки, та понеделник и това ще направя. Сега ще се пазя и живот и здраве чакам първия БХС.
Целувам ви и пожелавам да ме последвате в най-скоро време Heart Heart

# 537
Продължавай все така, Вел!

# 538
  • На остров
Браво Вал ! Всичко ще е наред !

# 539
  • София
Браво Вел, сега дишай спокойно, че е едно бебче и много да го пазиш и себе си също Gift Heart Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

Здравейте момичета, днес пуснах хормони на 13-ти ден Е2 - 566,10 и ЛХ - 18,79, някой правил ли е пункция с такова високо ЛХ и дали са успели да хванат Ф, аз пия Естрофем не зная дали е от него толкова високо, защото все още нямам церквиална слуз, а при такова ЛХ би трябвало да ми е тръгнала.

Общи условия

Активация на акаунт