Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 188
  • 743
  •   1
Отговори
# 705
  • На остров
Вел голяма прегръдка !
Успех с решението !

# 706
Вел, мила, гушкам те силно и ти пращам цялата си положитрлна енергия,зада продължиш да се бориш и скоро се “видим” пак в отчетните теми🙏🏼🍀
Даде ни много надежди,кураж и пример за борбеност така,че...връщай се час по-скоро ♥

# 707
Vel33, съжалявам! Почини си, избистри си мислите, а решението за след това е твое. Hug Hands Pray Hug

# 708
Здравейте,
С ЯР на минимума съм. Стартирах с Гонал 300 и след прием 4 дни, днес се видя само един фоликул. Има ли шанс да се образува още някой или да си разчитаме на единака? Прекратяват ли процедурата ако остане само един? Утре пак съм на преглед и дано се появи още някой.

# 709
Vel33,не се познаваме лично,но се чувствам съкрушена от тази новина. Много надежда и вяра ми донесе твоят опит. Подкрепям те изцяло за всяко решение, което вземеш. Пожелавам ти да си здрава и да намериш своя път! Не сдържай емоциите си, а си го изстрадай, защото тези чувства са отрова за тялото и духа. Вярвам, че борбата не е на всяка цена. Прегръдки!

# 710
Вел, силно гуш от мен!

# 711
Вел, съжалявам за това, което преживяваш. Бъди силна!

# 712
  • София
Вел скъпа,  нямам думи как да изкажа съпричасността си към теб. Моля те не унивай, почини си малко и помисли как ще продължиш за на пред, но само не се отказвай, моля те - имаш още шанс Gift Heart Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover

# 713
  • София
Вел, прегръдки и от мен.Почини си и ако имаш финансова възможност пробвай с ДЯ.Ще успееш, сигурна съм.Аз родих на 43 г.и половина с ДЯ.

# 714
Момичета,вече нямам сили...
от няколко дни мм не може да диша почти(запушена ноздра),изля 2 шишета ксилометазолин и само за няколко часа го облекчава. Вчера вяхме на унг и потвърди диагнозата ми - 3 полипа и крива стена. Праща го на скенер с контраст и операция с пълна упойка и 10 дни антибиотик след нея.
Може да се отложи с някой др месец операцията,зада мине стимулацията ми(септември) и оплождането,но ще се измъчи и ще продължи с ксилометазолина.
Помогнете-какво да правим,зада не увреди сперматозоидите и без това сме с мъжки фактор 😭
Кое е по-малкото зло-операция и аб или ксилометазолин и след пункция да е операцията?

# 715
Devilche, а защо не направите сега спермограма и ако са добре показателите, замразете материал. Ние няколко пъти замразяваме така предварително, нали никога не се знае точния ден на пункцията, а ММ работи на график и не може от днес за утре да се сменя.
 Ще си седи замразен и ще чака твоите Я, няма проблем при размразяването Wink

# 716
  • София
познат наскоро прави такава операция, след две седмици си беше добре, сподели че съжалява че е отлагал.
говорете си с лекаря, но операцията минава и заминава, не виждам смисъл да се тъпче с лекарства, които само облекчават временно.

# 717
Момичета, ще ви споделя моя експеримент с две лаборатории и меко казано, съм възмутена Angry
Вчера, на 13-ти ден след трансфер на бластоцисти изследвах ЧХГ и Прогестерон в Бодимед /филиал в провинцията/ и в местна лаборатория. Резултатите от Бодимед са готови днес, защото се работят в София, а другите са готови още вчера на обяд.
Бодимед:   ЧХГ -  89
                    Прогестерон - 13

Другата лаб-я:  ЧХГ -  119
                            Прогестерон - 24

Чхг-то и на двете места е ниско за този ден, и то 3 дни след Овитрел, та изходът е ясен, но как може да има почти двойна разлика в стойностите на Прогестерона. Как и на кого да се доверя от сега нататък за всякакви други изследвания?
Мерните единици са еднакви, а кръвта дадох в рамките на 20 минути Weary

# 718
  • София
Еднакви ли са мерните единици на прогестерона?
И друг път съм писала, след десетки изследвания на прогестерон, стойността му не е постоянна през целия ден, когато се поставят глобули или кринон -  ако е взета кръв 1-2 часа след поставяне стойността е доста по-висока от колкото след 8-10 часа. Конкретно при мен час след поставяне на утрогестан 13-14 по спомен, 10 часа след поставяне ми беше 2 - изследванията са правени в лабораторията на Надежда.
При инжекции прогестерон, мисля, че стойностите са относително постоянни.

# 719
Kupu, ако отговорът е към мен, съм споделила, че мерните единици са еднакви и двете проби са взети в рамките на 20 мин. И не, не съм взимала прогестерон под каквато и да е форма преди това. Затова е чуденката.

Общи условия

Активация на акаунт