Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 197
  • 743
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Бодимед е вярното. Това е предпочитана лаборатория за хормонални изследвания от повечето ендокринолози, които съм срещала. Работят с добра техника и реактиви.

# 721
  • София
Ох да Blush, не съм допрочела явно, извинявам се.
Това си е сериозна разлика  за прогестерона, няма как да знаеш на кого да се довериш за съжаление, а и може да е моментна грешка на някоя от лабораториите.

# 722
Бодимед може и да е предпочитаната лаборатория, но за София или където се работят пробите на място. В моя случай, след направено изследване на Прогестерона в лабораторията на репродуктивната клиника, се оказа, че стойността на местната лаборатория е по-вярна. Но вече няма значение Disappointed

# 723
  • София
bennie99 съжалявам за резултата.

# 724
Бодимед може и да е предпочитаната лаборатория, но за София или където се работят пробите на място. В моя случай, след направено изследване на Прогестерона в лабораторията на репродуктивната клиника, се оказа, че стойността на местната лаборатория е по-вярна. Но вече няма значение Disappointed
Bennie99, Worried .

# 725
Благодаря, момичета, споделянето с вас наистина е утеха. Не че съм особено изненадана от резултата, но имах една мъничка надежда в сърцето. Каквото било, било, има и семейства без деца, явно нашето е от тях! Cry

# 726
Благодаря, момичета, споделянето с вас наистина е утеха. Не че съм особено изненадана от резултата, но имах една мъничка надежда в сърцето. Каквото било, било, има и семейства без деца, явно нашето е от тях! Cry
А не така миличка
На колку си?
Не се апказваи

# 727
Здравейте, момичета! Отдавна следя темата, но досега не съм писала. На 43 години съм и съм в подготовка за първо инвитро. Миналия месец пих Регулон и трябваше да стартираме процедура, но се оказа , че съм с висок естрадиол - 150 на 2 ден от цикъла. Досега винаги ми е бил около 50 в тези дни от цикъла. Възможно ли е това покачване да се дължи на противозачатъчните? Сега продължавам втори месец с Регулон, но се притеснявам дали няма да е отново висок естрадиола след това...

# 728
Kiara, висок екстрадиол е признак за задържан фоликул или киста. Регулонът ги чисти, няма как от него да има такъв ефект. Хубаво е да те види доктор на ехограф, за да се установи какво е положението.

# 729
Прегледа ме на ехограф, видя около 10 антрални фоликули, но не каза за киста или задържан фоликул. Тогава ме изпрати на кръвни изследвания и оформиха документи за стимулация, но излезе висок естрадиола.

# 730
Те се виждат по принцип, значи ги изключваме. Някакъв коментар от доктора за причината за висок екстрадиол има ли?

# 731
Не, нищо не каза. Единствено, че най - вероятно Регулона да не ми е подействал и организма така реагира. Аз затова си мисля дали е възможно да е от Регулон, при положение, че без него досега ми е бил нормален естрадиола.

# 732
Имал ли е някой хеморагична киста. Какъв е шансът да изчезне до седмица, от леакря останах с впечатление, че е възможно, но като чета пише за интервали от 8 седмици. Досега никога не съм имала такива, нито задържани фоликули.

# 733
Момичета днес ми предстои ЗЕТ.Казаха ми сутринта да изпия 4 дуфастона ,после в болницатахда пусня прогестерон,няма ли да повлиаят на резултата.Много ми е притеснено ,това е последната ми надежда ,ще почивам и нищо няма да правя до теста .Незнам колко мм беше лигавицата,защото бях на Е Ц с фемара но след пункцията ,яйц не се разделиха.Решихме да направим трансфер на единственото замразено.Да видим.

# 734
Всичко ще бъде наред! Следвайте дадените указания. Нека това бъде вашият опит! Успех!

Общи условия

Активация на акаунт