Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 966
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
pepita5 надявам се да имаш прекрасен ембрион този път.
Замислих се над това, което си писала, понякога имам чувството, че аха да се получат нещата и Съдбата ли, Господ ли е на друго мнение, сякаш нещо умишлено пречи, сякаш ясно ми показва, че не ми е отредено.
Простете за мрачните мисли ...

От много години вече и след доста опити, аз съм със същото усещане...

# 316
Да, така е, животът продължава, а на философските въпроси никой не може да даде отговор.
Аз си казвам ето, планетата е пренаселена и някой или нещо ни възпира да се възпроизвеждаме и е избрал ние да сме едни от всичките без потомство, за наше огромно съжаление.
Хайде стига вече мрачни мисли, да поработим малко Smiley

# 317
  • Пловдив
Аз преди 5 години получих първите сигнали за неуспех при забременяването. И то много смешно беше:) Значи , засичам О с тестове , меря БТ , цервикална слуз , болки . Точния ден е засечен , да не кажа и точния момент. Приклещвам моя мъж и уж всичко е чудесно- мисията е изпълнена . В този момент кихам и всичко навън... хахахахаха. Момичета , случваше се няколко поредни месеца. Вече почнах да си правя майтап с това. После знаците станах доста по- груби. Детето вдигаше Т или трябваше да стана непосредствоно да отида до стаята му защото плачеше, мъжа ми го свиваше дисковата херния и лягаше на легло за 2 месеца , след терапия с кортикостероиди спермограмата ставаше за кофата и хиляди.... хиляди знаци , които ми казваха НЕЕЕЕ. Капака беше когато миналото лято имахме час за Турция на 8.06.2019г. Чакан час , детето беше организирано да е при баба си , кучето при баща ми ,  съседката да храни рибите, специално се редихме  да си подновим задграничните паспорти  и дадохме 600 лева за изследвания тук в БГ ....... хоп... на 06,06 моя мъж получи жлъчна криза , приеха го по спешност и му извадиха жлъчтака Sad Айде още 4 месеца - болки , диети ,пазене , мрънкане.  Отидохме до Турция но м,ноември с уговорката , правим ПРП и на пролет започваме стимулация. Е стигнахме я стимулацията ама друг път - хахахах - Корона вирус - хахахахаха.
Момичета - не е писано ! За това ни се слагат тия каръщини на пътя , на 100 % съм сигурна.
Сега ще пробвам с ДЯ и ще ми е това 4 бр. яйца , колкото се оплодят толкова - правя опита ако стане стане , ако не майната му. С толкова светофари и пътни знаци - луд ще си да не ти светне.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 13:44 от casablanka

# 318
  • София
casablanka стана ми смешно, въпреки, че всъщност е трагично положението Sleepy
Аз кроя някакви планове, правя сметки, но май без кръчмар дето се казва.
Обмислям да пробвам в Биотекском както споменах, обаче ще трябва някой да ме следи тук и сигурно ще се наложи хистероскопия за лигавицата, както се сещате това няма как да се случи в Надежда.
Питах момичетата в Адела за д-р Калчев, казаха около 3 месеца за първоначален преглед и с късмет 5-6 месеца за хистероскопия.
Дайте някакви идеи за добър доктор за хистероскопия...подозирам сраствания.

# 319
  • София
може да направиш в надежда, при някой от нормалните лекари.
еленчев спрягат за доста добър.
но лично мнение нямам.
аз всичко правя при стаменов и нямам забележки, но пък други имат.

# 320
  • София
Сякаш не го харесвам особено, била съм на колпоскопия и цитонамазка.

# 321
  • София
Шефкетова и Танчев в Токуда..?

# 322
Да се присъединя към общото песимистично усещане. Нямам обяснение защо трябва да ни се случва това. В живота си винаги съм гледала да съм добър човек. От дете не давам и муха да се убие вкъщи. На никого лошо не съм направила. Обаче ето... съдбата си е наумила да ме смачка. Ами няма да й се дам. Колкото и да се опитва да ме убеди, че майка няма да стана, толкова пък няма да се откажа и ще направя всичко възможно да й натрия носа. Grinning
Casablanca, 4 броя най-евтиния вариант ли е? Този който беше около 3800?
Kupu, така е за Калчев. 3 месеца до час, поне още 1-2 до хистеро. Ще си отнеме време. Аман значи, имам чувството че колкото нямаме време, толкова всякакви неща ни забавят и отлагат във времето. Но то не пречи да звъннеш да си запазиш час пък ако решиш после при някой друг да направиш хистерото ще го откажеш. Просто да си тече време, за да имаш резервен вариант.

# 323
Чета Ви, чета Ви и не ми се искаше да покачвам статитистиката на черногледите, но за съжаление и аз се присъединявам.....Sad Цял живот добрини на хората правя, вярваща , обичам животните, без родители, борех се цял живот сама тук и в чужбина, с образования, с работа, слънце в небето - щастлив брак и хоп пак смачкана, удар под кръста - бездетие Sad !!!

# 324
  • София
Това кой колко е добър и работа и добрини е свършил съвсем не означава, че на добрите им се случват/заслужават добри неща.

Тези работи, особено със щастието и децата не са по заслуги. Дори обратното, според скромната ми статистика.

Освен това добър е относително понятие. Това, което е добрина в моите очи не винаги е дори в очите на близките ми... Та..?

И друго има. В доста религии Бог изпраща трудности на любимците си... Или на тези, които са силни и могат да понесат. А дали могат наистина?

# 325
  • София
melinda11 има нещо вярно в това което си написала, сякаш някои родители не осъзнават какъв късмет са имали.
За Шефкетова не бях се сетила, аз преди и бях пациент в Надежда, пък може и при Калчев да запиша час, дето казва Bobby да си тече времето.
Зачетох се в една стара тема за Ашерман и една съфорумка пише, че д-р Марков го видял на цветния ехограф /пише в сайта му, че бил някакъв модерен /, разгледах, че прави фетални морфологии, някой има ли впечатление от него, мисля като ми дойде цикъла да отида някъде на 10-12 ден да видя какво се случва и да ми направят снимка на матка, яйчници евентуално да ги изпратя в Биотекском.

# 326
Това кой колко е добър и работа и добрини е свършил съвсем не означава, че на добрите им се случват/заслужават добри неща.

Тези работи, особено със щастието и децата не са по заслуги. Дори обратното, според скромната ми статистика.

Освен това добър е относително понятие. Това, което е добрина в моите очи не винаги е дори в очите на близките ми... Та..?

И друго има. В доста религии Бог изпраща трудности на любимците си... Или на тези, които са силни и могат да понесат. А дали могат наистина?

Изразих какво чувствам и не желая да изпадам в полемики. И да, Господ ни изпраща изпитания, а за мен изглежда предишните не са били достатъчни, та сега ми изпраща и това.Но си нося кръста....

# 327
  • София
Бубе, каквото написах беше повече полемика към мен си, отколкото към вас.

Не съм искала да навлизам я нищо с никого. Жалко ако так ви е прозвучало.

# 328
Бубе, каквото написах беше повече полемика към мен си, отколкото към вас.

Не съм искала да навлизам я нищо с никого. Жалко ако так ви е прозвучало.
Няма проблем, Мелинда. Просто всички от нас са много чувствителни на тази тема, особено тези като мен, които се борят за едно-единствено детенце. Нормално е да сме крехки и да изпадаме в отчаяние, униние, да ни е криво, че нещата не се получават за n-ти път Sad.....

# 329
  • София
Бубе, аз се боря за това откакто навърших 23. Скоро стават 20 години. Смених мъже. Пусках ги на свобода, за да не ги държа до себе си. Безплодната.

Общи условия

Активация на акаунт