Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 963
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Бубе, аз се боря за това откакто навърших 23. Скоро стават 20 години. Смених мъже. Пусках ги на свобода, за да не ги държа до себе си. Безплодната.
Ами,ей,на,  крайно време ни е вече да приключим с това "безплодие" и да се радваме на дечица!!! Simple Smile

# 331
Здравейте,момичета. Днес излезе резултатът ми след трансфер на 03.06 и е отрицателен. За пореден път се уверявам, че всички симптоми са плод на въображението ми. Лошото е, че сега не знам накъде. Ние имаме едно дете, син на 7г, сега се опитваме за второ. При мен нещата са се закучили- НЯР, нисък АМХ правим ПРП, на стимулация не реагирам, ЕЦ  е агония, за ДЯ  не мисля, по- скоро ще се откажа. Правих и PBMC този път, трансферът беше на 3 ден, защото не сме пробвали само такъв, а и при малка бройка мисля, че избират на 3 ден. Със сигурност ще си дам творческа почивка, най- вероятно ще чакам за коментар поне 3 месеца. За мен всичко е от качеството на Е, в частност некачествени Я. Не знам вече какво да направя за тях - резвератрол, дхеа, вит.Д, urscolic acid, какво ли не съм приемала, вкл. И калций започнах. Чета, че има доста жени като мен, чудя се и аз като вас- има ли въобще надежда, има ли смисъл да продължавам.

# 332
  • София
Daisy81 никой не може да ти каже как да продължиш, това е лично твое решение  - както го чувстваш.
Лично аз, като знам през какво съм минала последните 10 г, ако имах дете въобще нямаше да си причинявам всичко това, щях да си гледам живота и да му се радвам такъв, какъвто е - но това е моята гледна точка, всеки човек има различни възгледи и желания...
Успех каквото и да решиш Flowers Four Leaf Clover

Сега да кажа, че направих, надявам се за добро, първата стъпка на промяната, обадих се в Адела и ми дадоха час за 14.08 - чак се развълнувах Blush

# 333
  • Пловдив

Casablanca, 4 броя най-евтиния вариант ли е? Този който беше около 3800?

да - до 5бр. Я.

# 334
И аз съм много уморена..ако не беше за 1-во дете отдавна край щях да сложа...И се присъединявам към писаното от вас Sad

# 335
Хубаво е да има дни, в които да си споделим и да се освободим от малко негативна енергия. Предлагам да си мрънкаме до края на деня, а от утре отново усмивки и позитивни мисли. Все пак, щом пишем в тази тема значи не сме се отказали още Simple Smile
Ето кири вече има добри новини - Кири, дано промяната да ти донесе успех.
Всички стискаме палци за ембриончето на pepita5. Flowers Four Leaf Clover
Аз пък си чакам цикъла Grinning и както се казва "нов цикъл, нов късмет". Док може да ме изненада с някакво вдъхновяващо предложение, знае ли човек.Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 336
  • София
Момичета обадиха ми се, ембриончето вчера малко се е забавило докато се бори с защитата си, но днес вече всичко е наред, наваксало е и е наравно със всички други ембриончета. В момента на 2-ри ден беше на 3кл и се делеше 4-тата с 10% фрагменти. Записаха ми час за трансфер, утре на 3-ти ден и пак ще ми се обадят да кажат на колко кл е станало и хетчинг ще му направят.

# 337
Момичета,
Вероятно вчерашния и днешния ден звездите, а може би планетите или не знам какво още, ни провокират към мрачни мисли, защото и мен ме беше налегнало това настроение, но мрънках в личен разговор с дама от форума.
Моля Ви, да не губим кураж!
Възхищавам се на всяка една от Вас и макар, че съм още в началото и нямам представа какво ще ми се наложи да извървя като път и препятствия, смятам че не трябва да се отказвате!
Тая година е толкова шантава, че нищо не се знае!
Стискам палци за всички ни!

# 338
В никакъв случай Еленчев! Преди няколко години той ми махна полип, но така варварски, че матката ми се срастна, нямах кухина. Една година почти нямах цикъл, а той: нормално е. Казах, че искам да пробвам инвитро и той ме посъветва да не ходя при тях в Надежда, защото специалистите им не били нищо особено.
Направих си цветна снимка - двурога матка. След две хистероскопии още не зная дали имам шанс. Благодарение на Еленчев се сдобих с Ашерман. Да е жив и здрав!

може да направиш в надежда, при някой от нормалните лекари.
еленчев спрягат за доста добър.
но лично мнение нямам.
аз всичко правя при стаменов и нямам забележки, но пък други имат.

# 339
Момичета, какво означава при мъжа пролактин 21,22 ng/ml при горна граница 13,3. Надявам се на старт на следващ цикъл. Високият пролактин на мъжа ми може ли да е причина за отлагане?

Горе главите и никакво отказване и униване, ще се борим докато можем.

# 340
Аз се лутам някъде между отчаянието и апатията, даже си мисля, че благодарение на апатията още съм с всичкия си, а може и да не съм. Иска ми се да сменя работата, ама заради тъпото ин второ все отлагам. Има ли психолог, който работи с жени с репродуктивни проблеми?

# 341
  • София
+-123 аз съм в същата ситуация, отдавна искам да напусна,  но не смея,  защото сега мога да отсъствам без проблем.
От месец имам силни болки около пъпа, боли ме стомах,  подувам се.
Правих гастроскопия имам лек гастрит и ми откриха малка хиатална херния която не би трябвало да създава чак такива проблеми, имам и рефлукс.  Миналата година правих колоноскопия заради постянни болки ниско в дясно - нищо притеснително- колит.
 Почти не мога да се движа от болка, като лежа и седя ми е сравнително добре.
Вече си мисля,  че е от стрес и май трябва да посетя психиатър, сякаш имам нужда от укпокоителни, пия валериан,  но без ефект.

# 342
  • На остров
123 за една клиника в Лондон знам със сигурност, че имат психолог.

Аз както знаете и съм споделяла изпитвам трудности да се откажа, а покрай коментарите тук пък се почувствах и виновна донякъде.
Но просто съм толкова убедена, че ще гушкам пак бебе, въпреки всичко.

Пожелавам много успех на всички  независимо от всички отчайващи фактори!

# 343
Аз вече се чудя искам ли чак толкова бебе, та да продължа да се подлагам на тоя стрес. Понякога се чудя какво му направих на Господ, та ме тормози така.То и парите не ги бера по дърветата, писна ми почти всичко да отива в тая бездънна каца. Вероятно ще направя и една донорска програма и ще приключим. Спрях добавките с изключение на фолоевата киселина и витамин Д.

# 344
Момичета, ако се бяхме отказали, едва ли щяхме да четем и пишем в темата Blush То е ясно, че и ние сме хора, че и нашите нерви, пари, оптимизъм се изчерпват. За това сме тук да се окуражаваме, защото пък в реалния живот нашите връстници са с деца от много, много години, и техните животи протичат по друг начин, техните вълнения и проблеми са от друг тип.
   Горе главите, и вярвам, и желая на всяко момиче, копнеещо за своите дечица да сбъдне мечтата си!
   Не се самообвинявам, не се самосъжелявам, не обвинявам когото и да било, всеки минава през своите си изпитания, няма невъзможни неща! Ще се изправим и ще стигнем да успешен финал! HugHugHug

Общи условия

Активация на акаунт