Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 953
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Dia77, 5-6 дни преди М е раничко за големи стойности на ЧХГ, така че щом има дори съвсем бледа черта, тестът е положителен.  Аз лично не вярвам на такива тестове, а само на кръвни, но при първа възможност си пусни такъв и няма да се чудиш бледа ли е, наситена ли е.  И най-добре е консултация с АГ за антибиотика.

# 361
Dia77, ако си от София в лабораторията на МБАЛ Надежда резултатите излизат за максимум 2 часа, че и по-рано.
Vel, стискам палци. HugFlowers Four Leaf Clover
Зная, но днес не мога да стигна до там, принципно само там се тествам, там бяха и повечето ми процедури. Сега ако се е случило чудото ще е естествен. Исках мнение дали някой има толкова фалшиви черти на споменатите тестове. Реално шанса да съм бременна е минимален, но не го изключвам, а ако се е случило и прецакам нещо ще се обвинявам дълго

# 362
  • София
Dia77 доста бременни жени пият антибиотик за разни инфекции, не знам този антибиотик какъв е, но все пак не подценявай и здравословното си състояние да не стане по-лошо.

# 363
  • На остров
Dia покажи теста Simple Smile !

Вел стискам много много палци ! Пожелавам ти тризнаци момчета Simple Smile . ( Аз цял живот мечтая за момиче)

Пепита не спирай лекарствата !

# 364
Не хваща камерата чертата, а и тя доста избледнява от сутринта. Но аз имам що годе опити с тестване, тъй като правя отрано и много. Винаги когато съм имала съмнения, съм правила кръвен. Мин месец цикъла ми закъснея с 16 дена и направих сигурно 20 теста, на Престо чертите бяха с 0 ЧХГ, на белив два с черти също. Затова попитах тук, чертите сега са мн бледи и като са изсъхнали почти не се виждат. Затова питам за мнения за тестовете. [qне uote author=Две в едно Wink link=topic=1214515.msg40912910#msg40912910 date=1592310291]
Dia покажи теста Simple Smile !

Вел стискам много много палци ! Пожелавам ти тризнаци момчета Simple Smile . ( Аз цял живот мечтая за момиче)

Пепита не спирай лекарствата !
[/quote]

# 365
  • София
Много благодаря момичета, ще ги пия пък дано е силно да се пребори.

vel333 Много късмет миличка, дано това са твоите борбени бебоци и мама много да ги пази Kissing Heart Flowers Four Leaf Clover Hands Pray
И не забравяй, чакаме те да ни поръсиш с твоя вълшебен прашец Gift Heart

Последна редакция: вт, 16 юни 2020, 16:38 от pepita5

# 366
Вел, дано това е твоят трансфер! Имаме крещяща нужда от добри новини тук.

# 367
Vel, от все сърце и душа ти желая поне 1 да се захване силно и стане твоето мечтано и здраво бебче ♥🙏🏼🤞🍀пък защо да не ти се и сбъдне мечтата за 3ма юнаци 😊
Pepita,дано се пребори този поспаланко и ни зарадвате с Вел скоро!
Момичета,днес съм при Персенска за коментар след неуспешен ЗЕТ,та да видим какво ще предложи за стимулация и дали ще й се доверим за пореден път или ще се местим при Щерев🤔 много ли е по-зле ембриологията в Щерев?

# 368
Devilche, аз два пъти забременях в Щерев с ИКСИ като имам там 6-7 трансфера от 36 до 38 години, последният на 40 г. В Надежда на 39 г. за 1 година равносметката е 1 ембрион с ПИД, некачествен. Много често Я не се оплождаха изобщо, но там като цяло ми подлудиха организма от експерименти.  В Щерев нямам неоплодена и нестигнала 3ти ден. То е ясно, че с толкова фактори вече е трудно забременяването, но според мен роля са оказали и биолозите, и ембриолозите. В Щерев като цяло се вслушваха в мнението ми и ми беше по-спокойно.

# 369
Аз съм чувала, че в Щерев е една от най-добрите ембриоложки в България, но не й помня името. Това е по мнение на д-р Сигридов. Беше го споменал на моя позната. Blush

# 370
  • София
всички ембриолози работят с материали на клиента обаче.
първо гинеколога трябва да се постарае, ако той не се справи добре каквито и да са ембриолозите и апаратурите шанса става минимален.

# 371
Благодаря вииии ♥🙏🏼
Мина прегледа и коментара след неуспешния зет-на 9ти ден-имаше доминантен и 7-8 по-малки,лигавицата била ок(Перси никога не ми казва размери) и имало потенциал за 3ти стимулиран опит.  Пак попита за пид и аз й казах,че едва добутваме до бластоцист,та за пид не остават-нищо не каза.
Каза да си пия fh pro и мм също да ги попие малко. Иначе,ако започнем опит ще е началото на август,но друг ще ме “довършва”,защото тя ще е в отпуск от 10-20.08.
И знаете ли кое ме вцепени-обличайки се ме погледна и каза:”на вас проблема ви е в лабораторията” 😳 харесвам я точно защото е пряма,но не вярвах на ушите си,че чувам това,което си мисля и то точно от нея.
Е сега вече съм в шах.

# 372
Какво точно има в предвид "проблема е в лабораторията"?

# 373
  • Пловдив
Ембриолозите най-вероятно...

# 374
Hushedмм Последните две седмици се опитвам да приема факта, че може би е твърде късно да стана майка и мисълта, че проблема може да е в лабораторията ми действа, като мед на болно гърло.Laughing

Общи условия

Активация на акаунт