Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 15

• 44 388
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • На остров
Пепита успех ! Чакаме прекрасен резултат!

# 646
  • София
Много благодаря на всички с пожеланията ви за успех, направо ми напълнихте сърцето като ги четях, чак очите ми се напълниха със сълзи Heart Eyes
За съжаление току що излезна резултата 1,07, а преди 3 дни беше 2,92. Спирам лекарствата няма смисъл. Теста е на 12-ти ден от инсеминацията.
Момчета пожелавам успех на всички и дано станем всички майки в тази трудна борба Gift Heart Flowers Four Leaf Clover

# 647
Еееех,Пепитааа,толкова мн и на мен ми се искаше да е твоя опит 😕 горе главата и с нови сили до скорошен успех 🍀
Аз да си споделя пак болката си-13 ден,спукан фоликул току що,лигавица 6,7 😭😭😭 какво става вече не разбирам...от 13-14 ммпрефи година, сега 9 м. след кюретажа все повече намалява вместо обратното. Май месец беше 8,5 и смятахме,че е тънка,а то....миналия и този месец едва 6,7.
Ще правя физиотерапия в Щерев(10 бр) успоредно със стимулация с елонва септември(ако е рекъл Господ),като август преди цикъл ще правим и надраскване.
Но защо така изтънява не разбирам 😢 пия fh pro,dhea keto,b12 метилиран, омега 3,вит д.вчера си взех и червена детелина и я почнах,днес си хупих и чай от малонови листа.
Какво още мога да направя/добавя,зада обърна процеса?

# 648
Pepita, съжалявам Sad....
Да питам и аз тук, как Ви се струва - 10 ден/10 мм. фоликул с презумпция той да стане доминантен и лигавица 7,3 мм., че моя доктор-максималист ....Той какво очаква на 10 ден, незнам Sad... Дано пак не му щукне нещо и да ми канселира ЗЕТ....

# 649
  • София
витамин е помага за лигавицата, ама чак чудеса не прави.

Да питам и аз тук, как Ви се струва - 10 ден/10 мм. фоликул с презумпция той да стане доминантен и лигавица 7,3 мм., че моя доктор-максималист ....Той какво очаква на 10 ден, незнам Sad... Дано пак не му щукне нещо и да ми канселира ЗЕТ....
за 10мм фоликул си е добре лигавицата, те после фоликулите растат по-бързичко, тъкмо ще стане оптималните 12-13мм

# 650

за 10мм фоликул си е добре лигавицата, те после фоликулите растат по-бързичко, тъкмо ще стане оптималните 12-13мм
Благодаря ти, Бамба. Абе, лигавицата не го притеснява, ами все с тоя ДФ се занимава. Grinning

# 651
  • София
то за зет лигавицата му трябва. фоликула само трябва да се спука.

# 652

Благодаря ти, Бамба. Абе, лигавицата не го притеснява, ами все с тоя ДФ се занимава. Grinning
Всичко взимам за лигавица, като започнеш от колаген 1&3, МВИ, Л-аргинин, вит. Е, че заедно с това и вит. Д, В12 и т.н. Simple Smile

# 653
След аборт се получават и сраствания.
На мене точно след мисет и последвалите стимулации и трансфери се влоши.
Не са ли ти пледложили оглед на кухината в Щерев ? В Надежда със сигулност щяха да ти предложат хистероскопия.
Няма ли нещо с баро камера или др. за тази лигавица.

# 654
След аборт се получават и сраствания.
На мене точно след мисет и последвалите стимулации и трансфери се влоши.
Не са ли ти пледложили оглед на кухината в Щерев ? В Надежда със сигулност щяха да ти предложат хистероскопия.
Няма ли нещо с баро камера или др. за тази лигавица.
Аз от надежда сега се преместих в Щерев и според Перси нямах проблем с лигавицата,но все пак там ме и кюретираха... не ми е предлагала хистеро,нито тя, нито Тимева. Няма как да нямам сраствания след това дране на живо,което Иванчева ми причини,при положение,че цялата плацента излезна с бебето!!!!! Ако си искам хистеро в Щерев пък съвсем отивам октомври-ноември 😭
Сега ще проучвам и за барокамерите,дано някой с опит се включи.

# 655
Пък има и някакъв шанс да имаш положителен тест и от това да не идва Hug
Явно трябваше да се оплача, за да ми дойде цикъла. Но кръвта е кафява. Това дали е заради утрогестана или е заради задържания фоликул? Поне моренце ще има, че вече много имам нужда от почивка. Blush
Естественото забременяване вече не го и мечтая. Никога не се е случвало, каквото и да правя.
Pepita, съжалявам. Hug Сега смело напред до успеха.

Последна редакция: чт, 23 юли 2020, 22:31 от *Bobby*

# 656
  • На остров
Пепита съжалявам дано имаш сили да продължиш !

Има ли сред нас успели с ivf на възраст 43+ със собствени яйцеклетки ?
Статистиките навсякъде са много отчайващи и седя и размишлявам има ли реални случаи или всичко е само в моята глава подредено от желанието да е има и да се успява.

# 657
  • София
Има да, въпрос да се улучи подходящия момент и читава Я

# 658
Силно се надявам да има успели и над 43+, но лично аз не познавам такава жена Disappointed Питах моя доктор преди трансфера ми дали в неговата практика има и той каза ДА - около 10 жени на 43-44 г. Thinking и че аз ще бъда първата, родила на 45 г. SmileSmileSmile Ами шегувахме си се преди трансфера. Сърцето ми вярва, но разумът друго ми говори...Thinking

# 659
  • София
Скъпа стига глупости, разбира се че има шанс щом имаш Я, да трябва да се уцели читава. Ето ти пример Велл със собствена Я, два месеца преди да направи 45г. Тя е доказателството, че нещата се случват, нека годпод я закриля и пази Hands Pray
И още нещо, докато ми први инсето др. ми каза, че при нея сега има 2 жени на 44г. забременели и при колегата и също има 3

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 09:43 от pepita5

Общи условия

Активация на акаунт