На море в Гърция 2020 - II

• 59 383
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Имам един въпрос именно за йонийските острови. Досега сме били на Лефкада, Закинтос и Кефалония. Много ни харесаха и трите и търсим подобно място и за това лято. Искаме да има синя вода, хубави плажове, вкусна храна, красива природа. Насочили сме се към Корфу. Ще се оправдаят ли очакванията ни? Знам, че островът е много живописен заради архитектурата, но как стои въпросът по отношение на плажовете? Благодаря предварително Simple Smile
Синьо като на Навагио, Егремни, Порто Кацики или Миртос няма да намериш, но все пак е Йонийско море и синьото  е в изобилие. Simple Smile Има плажове за всякакъв вкус. Но Корфу определено е най-туристическият остров от изброените. За жалост това се е отразило и на храната. Столицата наистина е живописна и прекрасна.

# 616
Имам един въпрос именно за йонийските острови. Досега сме били на Лефкада, Закинтос и Кефалония. Много ни харесаха и трите и търсим подобно място и за това лято. Искаме да има синя вода, хубави плажове, вкусна храна, красива природа. Насочили сме се към Корфу. Ще се оправдаят ли очакванията ни? Знам, че островът е много живописен заради архитектурата, но как стои въпросът по отношение на плажовете? Благодаря предварително Simple Smile
Мисля, че Корфу ще оправдае очакванията ви. Аз не съм била там, но родителите ми бяха и останаха изключително очаровани, както от всичко на острова, така и от съседните му до които отскочиха.
Тази година и ние се бяхме насочили на там.
Какво търсите, като плаж-гледки, ситен пясък...?
https://www.feelgreece.com/bg/blog/top-beaches-corfu

Много благодаря Simple Smile

Търсим синя вода, живописни гледки - като цяло нещо по-различно като изживяване и нещо, което не можем да видим в курортите в Северна Гърция, например Simple Smile

# 617
  • София
SM0808, миналата година бяхме на Корфу. Плажовете от западната страна на острова са пясъчни и много красиви.
Задължително си вземете билети за ферито предварително.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 11:32 от Игривата слива

# 618
  • София
Има ли новини от днес?

# 619
  • София
Да, чух новините сутринта, в 12 ч отварят границата. Утре очаквам мои близки да пътуват на там, та ще видим.

# 620
SM0808, миналата година бяхме на Корфу. Плажовете от източната страна на острова са пясъчни и много красиви.
Задължително си вземете билети за ферито предварително.
Западната? Stuck Out Tongue

# 621
  • Сф
Ей сега даваха по новините, че имало много дълги опашки по КППтата, още преди да ги отворят

# 622
Напълно очаквано е да има опашки. Всеки чака да стане 12.00ч..

# 623
Здравейте. Само за инфо на пътуващите -  на кулата съм, има около 6км опашка, която не мърда, всички чакат 12. Полицаи нареждат колоната. Ако пътувате, минете през Сандански за обяд и някое кафе, преди 12 опашката няма да мръдне казаха полицаите.

# 624
  • Варна
Дано някой се сети да напише нещо от място

# 625
Дано някой се сети да напише нещо от място
Постът преди теб е от място.

# 626
  • София
Параход, благодаря!
Така е като спя сутрин.

# 627
  • Варна
От Гърция - плажове , заведения , хотели .................. Кво да и мисля на опашката Simple Smile

# 628
# 629
Министърката на туризЪма, заедно с хотелиерите, които няма да отворят хотелите си това лято, да заминават на ГКПП Кулата в помощ на гранична полиция. Белким докато проверяват документите на заминаващите, разберат защо са избрали Гърция.

Общи условия

Активация на акаунт