Лаковe за нокти - 138

• 35 347
  • 731
  •   1
Отговори
# 255
извинявайте за мързела да изчета темата...
Извинявай, ама мен пък ме мързи да отговарям на този въпрос по 12 895 пъти във всяка тема!!!!
Не се заяждам, ама ми дойде малко в повече... 😠Момичета, вас ако не ви мързи... Отговарайте на този въпрос на всяка страница... Да не се налага да четат цялата тема!!!

# 256
Иска ми се нещо от този тип млечен лак, ще се радвам да споделите, ако имате такъв..може да е бял или бледо розов, но с този млечен ефект. Преди време имаше на Trend it Up един, но вече не го намирам.

О, искам и аз! Нареждам се за предложения, ако на някой нещо му хрумне. Open Mouth

Eli.........., Евелин 8 в 1.

# 257
Скрит текст:

Тези двата? Много млечно стоят на нокът, но нямам снимки да покажа Simple Smile

# 258
  • София
Към момичетата, които се интересуват от разни теми - може да се открие информация с ключова дума в търсачката на форума в "мнения". Правила съм го по различни поводи, за много важни неща. Дава доста данни, полезно е.

# 259
Темите за лакове са 138 и вярвам, че наистина е досадно дори само една от тях да се изчете цялата, в търсене на отговор на един единствен въпрос, незнаейки дали изобщо ще го намериш в темата, която си захванал да четеш.
Вярвам че колкото заздравители има, толкова и мнения за тях. На мен един ми помага, на теб друг би ти оправил проблема. Смятам, че просто трябва да пробваш. Може дори някой обикновен, на Флормар, Перфект или Виктория да ти помогне,а може и проблема трудно да се повлияее дори от висок клас продукти. Строго индивидуално е.
Сама казваш, че имаш слаби нокти, на първо време ти препоръчвам да започнеш да приемаш подходящи витамини, защото не може да се разчита само на заздравители за нокти. А въпроса със заздравителите - просто сменяй, пробвай и намери точния за теб.

Последна редакция: пт, 22 май 2020, 18:05 от .. attractive ..

# 260
Моите предложения за млечни лакове:

Не са съвсем бели, розовеят. Най-плътен е Айс шик, след това Лореала, най-прозрачен Рич колор.
От заздравителите препоръчвам Сали Хенсън:
https://images.app.goo.gl/KoE86cTiwZs6UUhAA

# 261
Tual за постигане на такъв ефект трябва лакът да бъде тип желе, тоест полупокривен, изискващ няколко пласта, за да се постигне този стъклен/глазиран ефект. Имам много нюдове, ще потърся из тях конкретни имена и ще се включа допълнително, на прима виста - лаковете за френски маникюр обикновено са от този тип нюд желета 🙂

# 262
Извинявай, ама мен пък ме мързи да отговарям на този въпрос по 12 895 пъти във всяка тема!!!!
Не се заяждам, ама ми дойде малко в повече... 😠Момичета, вас ако не ви мързи... Отговарайте на този въпрос на всяка страница... Да не се налага да четат цялата тема!!!

Когато видиш че има 138 теми... Още не съм открила как функционира търсачката на мнения.
Съжалявам че толкова се повтаря и те е подразнило... въпреки че и отговарянето не е задължително, ако ти идва в повече въпроса Simple Smile

# 263

Когато видиш че има 138 теми... Още не съм открила как функционира търсачката на мнения.
Съжалявам че толкова се повтаря и те е подразнило... въпреки че и отговарянето не е задължително, ако ти идва в повече въпроса Simple Smile
Няма да споря... Не ме подразни, че не си открила... А че използваш израза "мързи ме". Малко е неуважително, защото тук момичетата са много отзивчиви и добри и дори и сега отново повтарят за 12 899 пъти отговора на този въпрос! Това "мързи ме"определено ме по дразни... Защото те могат да повтарят постоянно без да ги мързи... А вие не обърнах те 18 страници назад, поне в тази тема да погледнете!!! Както и да...
Харесвам заздравителите на Victoria Beauty... Всички видове са много добри и с тях лака ми издържа доста повече от колкото с другите 💅

# 264
  • София
Аз съм много доволна от това
https://www.parfimo.bg/sally-hansen-diamond-strength-instant-nai … -za-jeni-13-3-ml/
купувала съм няколко пъти от парфимо

# 265
  • София
Момичета, и аз се включвам с въпрос - от къде купувате лаковете на Перфект? До сега съм намирала само техни заздравители, грижа за ноктите и топ лакове, но не и цветни лакове. Проверявах в Лили и ДМ и пак не ги намерих. Виждам страхотни цветове тук, в темата  и все някак не мога да ги намеря. Благодаря!

# 266
В Елитис има лакове на Пърфект, както и в някои малки/квартални магазинчета и парфюмерии.

# 267
Момичета, и аз се включвам с въпрос - от къде купувате лаковете на Перфект? До сега съм намирала само техни заздравители, грижа за ноктите и топ лакове, но не и цветни лакове. Проверявах в Лили и ДМ и пак не ги намерих. Виждам страхотни цветове тук, в темата  и все някак не мога да ги намеря. Благодаря!
В по-големите Лилита имат някакви, обикновено са из купите, в ДМ няма. Търси ги в Елитис и в разни по-малки козметични магазинчета, тип квартални.

# 268
До нас най-голям избор на лакове Перфект има в Лили в близкия мол. На въртяща поставка са, от тези с няколко (мисля) кръгли нива...не са в кошове наблъскани. Но нашето Лили не е много голямо и май лакове в кошове няма (няма място)...
Не ми се смейте, обаче днес исках да си купя пинсета за ваденки и камъчета и други декорацийки. Обаче не разбрах кое е пинсета за вежди, кое за нокти и третият вид съвсем не разбрах какво е- не пишеше "пинсета", а "пенсе" или "песне" (забравих), но нещо такова странно което за първи път виждам написано Grinning Приличаше на по-дълга пинсета, но със заострени краища и беше пристегнато с нещо като силиконово ластиче...Някой знае ли какво е това нещо? Stuck Out Tongue Winking Eye
Останалото слагам в скрит текст Wink
Скрит текст:

Нямаше нови интересни ваденки, освен коледни и за Хелоуин, а ми е рано още отсега да се запасява с такива. Не съм на такава вълна, искаше ми се нещо морско- мидички, пясък, перли, морски звезди- сещате се Heart Eyes Нямаше такива ваденки обаче и се утеших с шаблон за френски маникюр (различни видове). После ме пратиха да търся вестници в...мол Joy , и там ми се изпречиха едни лакове Габрини- взех си едно неонче и 2 глитърни лака, серията май беше Carnival. Единият е със светлорозови частици, а другият е със сребристо-холограмни. Оправданието ми беше, че почти никога не попадам на интересни лакове Габрини, а и четките не изглеждат зле засега. Но нали знаете, оправдания винаги има Stuck Out Tongue Winking Eye Имаше и един лак Габрини от същата серия който беше с разноцветни частички и ми се струва, че някой е показвал акцент точно с него и не стоеше никак зле? На серията Конфети устоях някак си- може би защото харесах повече от един брой и съвестта ми щеше да пострада, затова оставих за по-нататък, евентуално. И един евтин лак за декорация- неонче пак, нелош цвят, но повече заради четчицата го взех.

# 269
Перфект съм виждала в Лили (пазар Д.Петков) и Ремедиум.
Мен лаковете Габрини хич не ме блазнят, на китайски ми приличат, но на тези пикчъри, които показвате не мога да устоя.

Общи условия

Активация на акаунт