Румбата, аз и Роналдо - мини сериал по БНТ

• 18 454
  • 193
  •   1
Отговори
# 120
И Мартин Гяуров , ако му бяха поверили ролята, щеше да изиграе полегнал и сраснал с чашката и дивана баща, а после пробудил се треньор.
Ролята е по силите и възможностите на мнозина.

# 121
  • София
Ами сериала не е с претенции за сложен и многопластов сюжет и не изисква някакво специално актьорско майсторство, не само за ролята на Донков, но и за останалите.
Сега, ясно е, че всеки има предпочитания, харесва едни актьори, други за му неприятни. Но, това няма общо с факта как се спрявят с ролите си.

# 122
Идеален си Деян Донков в ролята.

# 123
  • София
Райна май харесва Васко, но за него не съм сигурна.

# 124
  • ENGLAND
Много леко се гледа, епизода свършва толкова бързо. Всичко актьори са си на мястото. А и че други могат да играят ролите, могат . А и не само тук се повтарят, снощи гледах Дамасцена, преди няколко дни Доза щастие, все едно гледам всички български сериали на едно, същите артисти, някои с подобни роли. Поне тук героя на Донков не е като в Ягодова луна, разлика огромна.

# 125
Райна май харесва Васко, но за него не съм сигурна.
И той я харесва.

# 126
  • София
"Ягодова луна" така и не го гледах, отказах се след 3-ри епизод, а имах такива очаквания за този сериал. Последно гледах Донков на кино, в "Лошо момиче" - страхотен, нищо, ама нищо общо с образа на Васко. Но въпреки това за мен той е повече театрален, отколкото филмов актьор. На сцената е ураган.
Иначе на всички ни е ясно, че у нас филмовият пазар е много малък, а като добавим и други фактори, приятелски отношения, връзки и подобни, не е изненада, че се въртят все едни и същи актьори, а "непопулярните" трудно пробиват.
В този сериал, обаче, акцентът е на децата, те са в центъра. Останалите са само поддържащи детската история. А малките са страхотни, много естествени и се справят чудесно. В сучая това е най-важното.

Васко и Райна нали са имали история? Май са се харесвали когато са били млади или поне така си спомням.

# 127
  • София
За сега не са давали да е имало нещо между Райна и Васко на младини.

# 128
Имаше намек, че са се харесвали, но ми се губи какво точно беше. Mай някакъв разговор на Райна с родителите й.

# 129
Имаше намек, че са се харесвали, но ми се губи какво точно беше. Mай някакъв разговор на Райна с родителите й.
Да, имаше.

# 130
Асенчо и артист- голям смях ,малък е, а и си вярва. Историята ще покаже.На 13 ще почне да учи.. а до тогава ще артиства Simple Smile

# 131
"Ягодова луна" така и не го гледах, отказах се след 3-ри епизод, а имах такива очаквания за този сериал. Последно гледах Донков на кино, в "Лошо момиче" - страхотен, нищо, ама нищо общо с образа на Васко. Но въпреки това за мен той е повече театрален, отколкото филмов актьор. На сцената е ураган.
Иначе на всички ни е ясно, че у нас филмовият пазар е много малък, а като добавим и други фактори, приятелски отношения, връзки и подобни, не е изненада, че се въртят все едни и същи актьори, а "непопулярните" трудно пробиват.
В този сериал, обаче, акцентът е на децата, те са в центъра. Останалите са само поддържащи детската история. А малките са страхотни, много естествени и се справят чудесно. В сучая това е най-важното.

Васко и Райна нали са имали история? Май са се харесвали когато са били млади или поне така си спомням.
Само не разбрах какво хареса на Донков в ролята му в Лошо момиче?
Следовател с разстройство психическо? Айде добър ден и белла чао.Който е бил в системат ще се смее на сценариста''' за алкохол изхвърчаш от системата,а камо ли за псих проблеми...Дали не е пак Фуч донякъде  вмешана

Последна редакция: пн, 08 юни 2020, 15:46 от Georgey King

# 132
Не става въпрос за "неприятни" актьори. Не съм казала, написала думата неприятни. Не го и мисля. Писах, че има и други, които можеха да изберат, не все едни и същи.
Да дават шанс за изява и на други актьори - това имах предвид.
Имам само един неприятен, но няма да му напиша името, игра в Ягодова луна, тук не участва. Simple Smile

# 133
Имам само един неприятен, но няма да му напиша името, игра в Ягодова луна, тук не участва. Simple Smile

Тъй като се колебая между двама....

1. Той в луната игра портрет и много добре му се получи.
2. Той е секссимвол, виден Оскаров коментатор и ще ти каже поне 50 български актьора, които могат да изграят тази (все едно коя) роля. Какво е някакво си клатушкане по стълбите, всеки може да го направи това

Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

# 134
  • София
Здравейте, бихте ли качили линк към последния епизод

Общи условия

Активация на акаунт