Румбата, аз и Роналдо - мини сериал по БНТ

• 18 453
  • 193
  •   1
Отговори
# 135
Simple Smile  Не .
Към "портрета" нямам отношение, защото нямам и наблюдения, не съм гледала Пътят на честта и Под прикритие.
Съюзът на артистите, председателят...

Райна и Васко , когато бяха на кафе в заведение, споменаха, че на младини са били  като обща компания, жената на Васко също е била там, нещо такова - познават се, общували са, без намек за връзка помежду им.

# 136
  • София
Всички епизоди са качени в youtube. Епизод 5 https://www.youtube.com/watch?v=Ad37aTYyd0E

# 137
  • Sofia
По тв Българе днес даваха интервю с актрисата Наталия Цекова,която играе майка на Асенчо.
От ромски произход е.Завършила е НАТФИЗ.
Вчера я гледах по същия канал като ко-водещ на следобедно двучасово предаване с Гергана Стоянова-"По-иначе с Гергана.."
Хареса ми и ще го гледам когато мога.

Последна редакция: сб, 13 юни 2020, 20:23 от Doli

# 138
Не съм съгласна, че Деян Донков участва във всеки втори сериал. В последните 10-на години даже много малко са сериалите в които е играл, а пък тези в които има по-главна роля съвсем липсват. Във всеки случай предпочитам него да гледам от колкото горе-споменатите портрети, дървета, оскаро-коментатори и председатели, и всякакви рецитатори които за нищо не стават....

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 06:59 от Millan

# 139
  • София
Райна от къде ще извади толкова пари, за да плати дълга на мъжа ѝ?

# 140
От парите на горския човек.

# 141
  • Sofia
Той май ще се окаже чичото на Румбата,брат на майка му или баща му.

# 142
Малко пресолиха манджата с този горски човек, ама им прощавам.
Деян Донков заеква ли?
Скоро го гледах в един филм и там ми направи впечатление, но мислех, че е от ролята- играеше болно от нещо ченге.
Но и тук в сериала забелязвам същото.

# 143
Малко пресолиха манджата с този горски човек, ама им прощавам.
Деян Донков заеква ли?
Скоро го гледах в един филм и там ми направи впечатление, но мислех, че е от ролята- играеше болно от нещо ченге.
Но и тук в сериала забелязвам същото.
И аз това се чудя и щях да питам. Да не би и в живота да има някакво заболяване, защото и тук заеква както заекваше във филма... 🤔

# 144
  • София
Гледала съм го в театъра и не ми е правило впечатление да е заеквал. Може да не съм обърнала внимание.

# 145
Според мен е заради ролите. И на мен не ми е правило впечатление иначе да заеква.

# 146
  • Sofia
Не заеква,но не знам защо доста актьори го правят.Забелязала съм го при Владо Пенев,Орлин Павлов,Владо Карамазов,Део и др....мислят го за много артистично ли?!,не е,тъпо е Confused

# 147
Не, не заеква въобще.

# 148
Може за предаване на  драматизъм да е, в интервюта на някои артистични образи и аз съм забелязала това заекване, може пък да го играят много развълнувани...

# 149
Здравейте, вкъщи всички сме големи фенове на сериала. Даже и мъжа ми го гледа с интерес и не дава да шумя. 😊 Щерката на 12 г. пък се вълнува от, историята м/у Рали, Боби, Деси и Румбата. На мен всичко ми харесва, дори песничката е много свежа. Не искаме да свършва. Запалила към й колежките по филма. Всеки понеделник обсъждаме серията Simple Smile Харесвам всички актьори, а Асенчо ми е фаворит. Освен че е актьор и каруца може да кара. 😊

Общи условия

Активация на акаунт