Румбата, аз и Роналдо - мини сериал по БНТ

• 18 445
  • 193
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Горския отшелник бе изненадка, въпреки че с тези пари и карти попресолиха манджата и рязко излязоха от жанра...
Това е сървайвъра, Димитър Димитров, любимецът на зрителите от последния сезон. Обаче трябваше да го дадат с вмирисаната рибешка глава... Щеше да стои чудно забита до палатката. Grinning

# 151
  • Sofia
Той е актьор и режисьор.

# 152
  • София
Епизодът беше интересен. Дъщеря ми много се вълнува, особено на любовните вълнения и приключението в гората. Малко, обаче избягаха от футболната тема. То турнирът ще дойде, а те изобщо не са тренирали.

# 153
Айде и тук съвпадна епизода със световния расизъм вирус Simple Smile Иначе за историята, чух че първият регистриран търговец на роби бил африканец, който в последствие станал знатен американец.

Много яка мисирка Simple Smile Добре, че Ванката се светва и скоро ще се присъедини към отбора. Само да се пази от записи и други подобни Simple Smile

Сървайвър, сървайвър, ама откъде намериха камъни за огнището? Няма да питам кой имаше запалка и парче вестник примерно Simple Smile

Горски Гандалф Simple Smile Не стана ясно обаче дали си прибраха раницата? Иначе с тези виетнамски донги едва ли ще успеят да купят терена Simple Smile

# 154
Много ми харесва песента,текста има ли го някъде и кой пее.

# 155
В надписите накрая изписват:
Музика   Иван Тишев
Изпълнител   Иван Иванов-Вански

# 156
# 157
Благодаря за информацията:smile:

# 158
  • София
Краят бе като най-захаросаната възможна приказка. Simple Smile
Ама ест. трябва да има малко пубертетска драма около момиче.
Сега остана само мачът и да чакаме нов сезон.

Хареса ми епизода.

# 159
Ще бием 2:1 с гол на Роналдо в последната минута. Аййййде, наще! TrophySoccer
Естествено, софийското гадже няма да има шанс пред новото. Може да се посбият и да ги извадят с червен картон Simple Smile

# 160
  • Sofia
Последен епизод ли ще е следващият?

# 161
  • София
Да, но съм сигурен, че ще има и втори сезон.

# 162
Вари го печи го, мангалът си остава мангал. Вчера случайно попаднах на едно видео как цели български квартали се преселват в Германия и най-много има в Дуисбург. Местните са в ужас, но нищо не им правят поради хитлеристки, евро-атлантически, либерално-джендърски и други причини. Пожелавам на Освалдо да се реализира в живота.

Изложиха се с това ЧСИ, освен ако по време на кретена вируса са си съкратили персонала и вече ходят лично при длъжниците като пестят и хартия и пощенски разходи за ПДИ. Иначе къщата нали е на бабата и дядото, така че какво се спича толкова Simple Smile Ааа, то било институционална бухалка Simple Smile

Героите на Васил Банов почти във всеки сериал, в който участва, получават инфаркт или друг сериозен пристъп.

Баче Димо вече окончателно стана от наш'те Simple Smile

Засегнаха и тема за "пълния член" Simple Smile Сега разбрах защо няма да има промяна на територията - няма деца на първа линия да поведат смотаните родители и възрастни като цяло ...

Севда е голяма работа за разлика от оная Шехерезадата. Жалко че е малко вероятно да видим в живия живот насран политик, който и да си получи заслуженото не само по закон. Иначе пълно дежавю със записа и снимките на тулупа на тулупите.

Силно захаросан епизод, но ако приемем, че е детски филм, всичко е 6 Simple Smile

# 163
Аз едва онзи ден разбрах въобще за сериала, което отчитам като огромен пропуск. Вчера наваксах с 4 епизода. Днес продължавам. Харесва ми играта и на децата и на възрастните. Сполучлив проект на Милошев, бих казала.

# 164
  • Торонто
Откъде може да се гледа сериала?
Даденият youtube линк не съществува вече.

Общи условия

Активация на акаунт