Румбата, аз и Роналдо - мини сериал по БНТ

• 18 445
  • 193
  •   1
Отговори
# 165
Аз успях да гледам до 4ти епизод е Ютюб. Търся 5,6,7 , ако може линк

# 166
  • София
Това е единствения сайт, където е запазен сериала, но без 7 серия. Днес по БНТ1 излиза последната 8 серия от сезона. Евентуално 7 епизод може да се върне сега, ако имате такава опция на STB-то - от миналата неделя 21:00. Само имайте в предвид,  че записа се пази само 1 седмица т.е. до утре.

Имаше един друг сайт, където бяха качени всички серии включително и 7-ма. Но от днес вече е свален от там, тъй като вчера с дъщерята гледахме вечерта и го имаше, само дето постоянно накъсваше. А и от ютуб са го свалили, явно заради авторски права.

Последна редакция: сб, 27 юни 2020, 13:39 от Ivahilator ✿⊱╮

# 167
  • София
Утре излиза последния 8 епизод.

# 168

Днес,по БНТ

# 169
Последният епизод излиза утре вечер. Днес е събота, не неделя

# 170
  • Sofia
В събота повтарят предишен епизод.

# 171
  • Някъде там...
И ние сме фенове на сериала. Гледаме цялото семейство като щерките са особено запалени. Чакаме с нетърпение и последния епизод тази неделя.
Харесва ми играта на децата, много са естествени. Като минус отчитам само прекалено лустросания вид на момичетата, някак не са естествени. Грим, прически, тоалети.
Единствената актриса, която ми се струва, че рецитира е играещата майката на Боби.

# 172
  • София, България
Ние бяхме на море и изпуснахме 7ма серия ... Нямаме опция за връщане ... децата ще са много разочаровани, тъкмо се нагласиха днес да я гледаме, и гледам - свалили са ги от Ю-туб ... много тъпо ...
Поне на сайта на БНТ онлайн нещо да можеше да се гледа ...
А, в Замунда го има Nerd

Последна редакция: нд, 28 юни 2020, 14:02 от радос

# 173
Току що се разрових,на nu6i-bg-net го има.Съжалявам,че не ти давам линк,но нещо не можах да копна.
А,ти си го намерила 😀

# 174
Сериалчето е доста симатично:) Гледах вчера финала, завърши без изненади. Малко повече внимание отделиха на триъгълника Боби - Ралица - Янко, за сметка на другите герои. Децата играха страхотно, а песента (както и други са отбелязали) е много готина и запомняща се, дано я пуснат някъде.

# 175
Всички се справиха много добре! Хубав сериал беше!

# 176
# 177
Милошев е седмичен коментатор в Преди обед по btv, питаха го днес за втори сезон, каза, че не било предвидено това, историята на тези деца била разказана в 8 епизода и толкова. Нищо категорично като обещание за нов сезон нямаше.

# 178
Е, жалко. Така ни се искаше да ги гледаме още.

# 179
  • София
Хареса ми края и като цяло целия сериал.
Свежарски, неангажиращ и особено за детската аудитория трябва да е топ.

Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт