Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 44

• 39 422
  • 758
  •   1
Отговори
# 105

Ха, ха, де го чукаш, де се пука Simple Smile
Вместо срив на цените и изобилие от оферти, се случва обратното? Бре, бре Simple Smile

# 106
  • София
Уфф, убихте всичко детско в мен.
Аз тъкмо точех кучешките зъби с пилата и се готвех да пазарувам с кеш. Бях скатал тука едни 20толевки.

# 107
гладни кокошки-просо сънуват....

# 108
гладни кокошки-просо сънуват....

Да - брокерите Grinning Тая статийка е толкова поръчкова, че няма накъде...

# 109
не мисля,че са брокерите....
а по-скоро тези,които очакваха спад на предлагането с 1% и срив на цените с 60%.....засега е обратното....

# 110
Абе свиването на обема сделки май точно брокерите просо сънуват.
Обратното? Вдигнали са се цените с 60%. Е казвайте ги тия неща де.

# 111
Не знам колко е поръчкова статията, но мога да ви кажа, че в четвъртък гледах апартамент, който излезе на пазара същия ден. Днес имахме уреден втори оглед и ни звъннаха, че хората от огледа след нас са оставили капаро тази сутрин Simple Smile

Апартаментът беше на нормална за района цена, в чудесно състояние, но е единственото ново нещо, което излиза там от поне 2 месеца. Така че търсене си има, предлагането е никакво.

# 112

Ха, ха, де го чукаш, де се пука Simple Smile
Вместо срив на цените и изобилие от оферти, се случва обратното? Бре, бре Simple Smile

В Ганьоландия винаги всичко е на опаки от нормалния Свят.
Както казва Фънки дебелото...Абсурдистан.
Навсякъде в Европа вече говорят за реален до момента спад с 10 до 15% (да не цитираме отделни държави, че някой ще захапе и темата ще отлепи към други локации), само в ориент мисир територията имотите стабил Joy

25% безработица в САЩ към днешна дата или 37 милиона безработни. Цифри сравними с Голямата депресия.
Ако някой мисли, че цунамито от там ще подмине някой, трябва много добре да му действат транквилантите, на които е.
https://money.bg/finance/unikredit-bulbank-izleze-na-zaguba.html

# 113
Е как, скочили са с 10% за 2 месеца и се купуват яко, рекорден брой вписвания има, не знаете ли?
Май някой друг не може да спи и мине се немине седмица се дъвче едно и също.
София ще остане острова на спасението за Европа, не за България. Сега като хукнат всички от Европа да купуват в ливадите, ще видите вие цени по 200к евро за панел.

# 114
поне за провинциалната част от България,София е спасението....
трудно мога да си представя -цяла Америка в Ню Йорк,цяла Нидерландия в Амстердам,цяла Франция в Париж,цяла Англия в Лондон........търсенето определя цените.....не бурите в Африка,айсбергите в Гренландия и слънчевите изригвания......

# 115
  • София
трудно мога да си представя -цяла Америка в Ню Йорк,цяла Нидерландия в Амстердам,цяла Франция в Париж,цяла Англия в Лондон........
Цяла Турция в Истанбул.
Цяла Канада в Торонто.
Целият Китай в Хонконг.
Но опитите продължават! Simple Smile

# 116
Не знам колко е поръчкова статията, но мога да ви кажа, че в четвъртък гледах апартамент, който излезе на пазара същия ден. Днес имахме уреден втори оглед и ни звъннаха, че хората от огледа след нас са оставили капаро тази сутрин Simple Smile

Апартаментът беше на нормална за района цена, в чудесно състояние, но е единственото ново нещо, което излиза там от поне 2 месеца. Така че търсене си има, предлагането е никакво.
Кой е района?

# 117

Кой е района?

Няколко са, около Борис и България.

# 118

За свиване на предлаганите обяви - нормално по време на ИП да има по-малко такива, но виждам че отново почват да пускат обяви, така че предлагането почва да се връща. А предполагам купувачи ще има - това са дебили с пари, уплашили се от хиперинфлация и бързат да купуват, но и това е ден до пладне.

# 119

За свиване на предлаганите обяви - нормално по време на ИП да има по-малко такива, но виждам че отново почват да пускат обяви, така че предлагането почва да се връща. А предполагам купувачи ще има - това са дебили с пари, уплашили се от хиперинфлация и бързат да купуват, но и това е ден до пладне.
Защо дебили?

Общи условия

Активация на акаунт