Пазарът на недвижими имоти, какво се случва реално? -Тема 44

• 40 143
  • 758
  •   1
Отговори
# 270
Ми извеждай си детето/внучето с количката в Централен балкан Simple Smile

# 271
Докато са в количка - в градинките предимно. После и в парковете - тек парка, бизнес парка и т.н.

# 272
Това паркове ли са въобще? Някакви градинки, с алеи, с малко дръвчета, че даже и с осветление на места. Не може да направиш едно хубаво бягане, без да завъртиш 37272 обиколки.

Парк е, на пример, Централен Балкан - часове, че и дни са необходими да го прекосиш.
Не знаех, че парк Централен Балкан се намира в  София Laughing
Говорим за паркове и градинки в София, а не извън нея, достъпни пеш за живеещите наблизо или с градски транспорт.  Три от парковете са дори в центъра или непосредствено до него, но и Западният, и Северният са в града и са лесно достъпни, има и метро до тях. И са голямо богатство за живеещите до тях. До парк Централен Балкан трудно ще стигнеш пеш или с метрото, ако живееш в София. Иначе разбирам, че беше не дотам добър опит за оригиналничене.

# 273
Всичко е въпрос на критерии. За теб централен Балкан е далеч, за мен не е. За танграта пред УНСС има парк, за теб - градинка.

В София има много паркове, повечето от които са малки. Но все пак са паркове. Ти ги наричай както искаш.

# 274
Всичко е въпрос на критерии. За теб централен Балкан е далеч, за мен не е. За танграта пред УНСС има парк, за теб - градинка.

В София има много паркове, повечето от които са малки. Но все пак са паркове. Ти ги наричай както искаш.
Не съм казала, че Централен Балкан е далеч, а че е извън София, има разлика. Понеже тук обсъждаме кварталите на София, а не селищата в България, това е от ключово значение. -  за теб може да е близо, за мен -далеч, но и за теб, и за мен, и за Пешо, и за Гошо, и за Петкан, Драган и Иван Централен Балкан все е извън София, а парковете и градинките са в София.
Все  пак има и обективни неща, които не зависят от ничии критерии - и едно от тях е, че говорим за паркове и градинки в София,а не извън нея, достъпни пеш за късметлиите да живеят близо до тях. Също и техните размери и наличие на дървета в тях са обективни показатели.  А иначе разбира се, че за Танграта, а и за теб,  парк може да е и междублоковото до вас, това си е ваша работа. Както казват руснаците "Кому и кобьила невеста" Wink

# 275
  • София
Един мой колега обича да казва. "Ловен парк", ей това е парк! спокойно между дърветата може да заровиш 2-3 трупа и никой няма да те види, нито да ги намери! Simple Smile

# 276
Един мой колега обича да казва. "Ловен парк", ей това е парк! спокойно между дърветата може да заровиш 2-3 трупа и никой няма да те види, нито да ги намери! Simple Smile
Твоят колега сигурно скоро не е ходил там, за да говори така. Пълно е с бегачи и велосипедисти, и тук-там просто разхождащи се, а има и седнали по дънерите с лаптопи, с кенчета бира, разпънали хамаци между дърветата, всякакви ги има.
И аз помня Иван, много беше самоуверен, вярно, имахме разменени някои реплики и му казах, че е свободен да си троши главата както намери за добре.  Но си е кофти, че още чака да се нанесе, съчувствам му. И понеже помня, че беше наистина ниска цената, все пак не е ли по-добре да е била по-висока, ама да влезе навреме, а не с 2 години закъснение, през които плаща наем?  Колко години закъснение правят брейк ивън тази цена, се чудя.

# 277
Кажете на Тобо коя е тая сграда?

# 278

Викаш "я и за паркове и планини да се изкажа, щот съм компетентна по всичко".
Нищо, че хората за имоти се интересуват...

# 279

Парковете са важна част от характеристиките на имотите. И хайде стига си раздавала правосъдие, да не си даскалица без работа нещо

# 280

Аре кажи нещо за някой имот и ти, че по нищо не разбрахме, че се интересуваш.

# 281
Левскарката, откакто си влезнала в темата, освен да критикуваш съдържанието на постовете на потребители и да ги окачествяваш като спам, друг смислен коментар не сме видели. Твоето е точно спам. Досега се въздържах да коментирам, но почна да става досадно. Приятна вечер!

# 282

За всичко не, но за каквото съм компетентна се изказвам. Теб какво те бърка това? Да не говорим, че в случая се изказах (иронично) по конкретен пост, който не беше баш за имоти. Поне не пряко. Ако ти вместо да хейтиш напишеш нещо конкретно за имоти, може и по този въпрос да се изкажа.

# 283
Влязох в този подраздел, защото имам интерес, но това непрекъснато бърборене по всякакви теми естествено ще ме накара да не влизам повече. Междувременно тези дразнещи от моя страна коментари не са случайни. Те са жалък и безпомощен опит един човек да ви намекне да намалите темпото с общите приказки и излишни коментари.
Хора (5-6 човека), наистина е хубаво да пробвате да пишете повече по темата за имотите и по-малко за странични неща. Пожелавам Ви да опитате! Един от Вас ако опита, ще си го броя за успех.
Айде, със здраве!

# 284
Темата за недвижимите имоти и техният пазар не се изчерпва само с тухли и оферти. В по-широк смисъл темата обхваща и всичко, което формира и влияе на пазара, а това са всички тези безинтересни за теб теми като икономика финанси, банки, инфраструктура, транспорт, градинки и паркове, гаражи и зони за паркиране и какво ли още не.
А за обсъждане на конкретни обяви си има друга тема, фокусирана само върху конкретни имоти.

Общи условия

Активация на акаунт