За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 524
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Кристина, в твоя каймак, човек няма да намериш. Радвай се, че ти правиш някакъв.

# 106
Не говорим какъв е секса, оставяме качеството настрани. Нито дали е с човека на живота ви или със сезонното ви увлечение. Сексуален партньор бил ли е - да. Значи го броим. Колко да е сложно.
В тоя смисъл ако можехте с volume врътката на уредбата да си промените бройката партньори (неплатонични) накъде бихте я врътнали, ако бихте?

Колкото до секс с напълно непознат/а, не знам, но си представям че е не по-малко вълнуващо. М/у нормални хора това, не заради пари и облаги. Има си друг вид чар според мен, но не съм жена все пак, може и по-сложно да е всичко.

# 107
vяsko, с моята бройка съм тотали окей. Не ми пречи, не ме кара да се чувствам и горда обаче. Просто не е важна за мен. Това са решения, които съм взела на база някаква емоция в някакъв момент, които не бих върнала Simple Smile. Всяко нещо ти носи спомен, усещане, чувство - защо някой би съжалявал за това в 1 стандартна ситуация при 2ма сингъл хора, които са имали желание? Странно ми е и схващането, че някой може да се гордее с това - може би е вариант само при мъжете? Не мисля, че това важи за нас, или поне аз досега не съм чувала някоя жена да казва "еййй, горда съм, че съм имала само 1/2/3" или обратното "аз съм мега яка, щото съм спала с 50". Не гледам снизходително никой за малко бройки и не величая някоя жена за многото, защото дори на най - добрите ми приятелки не знам бройката, не го виждам като нещо, което има смисъл да се обсъжда. Това са си техни решения и личен живот, какво общо имам аз с тях? Не знам и на бившите си бройките по гореспоменатата причина. Общо взето това е ужасно прозаични причина за гордост Joy (и във вариант малко бройки, и във вариант много бройки).
А по другата тема - колкото повече познаваш един човек, толкова по-хубав става сексът. Значително по-рядко ми се е случвало някой да ми нацели предпочитанията от 1вия път изцяло, но пък аз съм окей да си ги кажа, ако ме питат, а не да оставя човекът да се лута и да цели на посоки какво ще ми хареса на мен.
А сексът с емоции определено е по-хубав, но при мен влюбването идва и след секса де, процес е, не се влюбвам само на приказки, а секс - после, ако се влюбя, евентуално хах. Мисля, че именно и хубавият секс е предпоставка за влюбване и е доста важна част от връзката. Поставям го 60/40 - 60% разбирателство, комуникация, еднакви ценности системи и тн, 40% хубав секс. Веднъж останах близо година във връзка, в която емиии..не беше задоволителен сексът, макар да опитвахме да го нагодим и тц, та в един момент да си призная честно, просто се замислих "е, тва ли ще е? Цял живот?" и стигнах до извода, че макар да си го харесвах много човека, не мога, та тази връзка приключи и не съжалявам за решението си. Зорих се на инат, защото беше много мило и добро момче и ми се искаше да се получи, но... Simple Smile сексът си е важен, това е.

# 108
Васко, ако сексът брат не става, и със сто мъже да съм спала все тая. В темата за любовника Лимончето каза, че преди да срещне мъжа си винаги е правила кофти секс и си е мислила, че е в нея проблемът. Аз мисля, че тия жени които не правят секс е защото не са намерили правилният мъж. Поне един, ама поне да става за това.
Може би от мъжка гледна точка е различно, може би е повод за гордост бройката.

# 109
  • София
Аз бих врътнала нагоре.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 23:25 от Ms.Gorgeous

# 110
Кристина, минало ти е времето за бройки. Гледай си брака и децата и недей се размечтава Yum

# 111
  • София
Кристина, ако една жена не е научила себе си сама какво иска и какво обича, чакай някой да й прави секса.

# 112
Благодаря ви за прямотата, Ms. Gorgeous, твоята ме разсмя.

# 113
Кристина, минало ти е времето за бройки. Гледай си брака и децата и недей се размечтава Yum

Точно така правя. Ама поне може ли да изкажа мнение?

# 114
Аз бих си намалила бройката, не защото е много, а защото от повечето не видях кой знае колко хубав, да не кажа лош секс. Като цяло съм доста разочарована от сексуалните умения на предишните ми партньори, а с ММ ми е супер и се надявам да не ми се налага да пробвам други мъже след него.

# 115
Кристина, разбира се, че може Head Band
Аз приятелски напомням, че да не стане като Сирената с мъжа й Simple Smile

# 116
  • София
Натам вървим, Бартоломю.

# 117
Тия около мен чужди сметки не плащат и чужди деца не гледат. Всичко е фифти фифти. Няма провайдъри, но нямат и жени, нямат и деца, имат само претенции.

# 118
  • София
Не само жени, и смотани мъже познаваш.

# 119
Други не познавам. Само чета за тях във форума.

Общи условия

Активация на акаунт