За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 827
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Значи, моята връзка с мен си не се брои?!
Че, аз от нея започвам... Anguished

Малка ми е бройката, гайс. Напускам надпреварата.

# 571
Е то ако така се броеше, последните щяха да станат първи бре Simple Smile

# 572
  • София
Ми, аз съм си първата Joy

# 573
вижте  ся, зарежете ги тия бройки, споделете за качеството и удовлетвореността. Бройки, та бройки. То ако е било едно нищо кел файда от бройките.

# 574
Значи, моята връзка с мен си не се брои?!
Че, аз от нея започвам... Anguished

Малка ми е бройката, гайс. Напускам надпреварата.
Къде ръгна? Има в каква посока да се работи. Не бързай толкова.

Кристина едно е да се изложиш пред бройка, друго е пред никой. Все пак хем търсим бройките на другите, хем не знаем нашите къде са.

# 575
Някои случват на човек от раз..

# 576
  • Paris, France
Права си Невена, то е ясно че жена с деца и халка очевидно ти е за бройката, няма как да е за любовта. За това се забавлявам аз с кандидатите. Те пък се шокират и така.
Иванов надявам се скоро да правиш секс. Стискам ти палци. Ама ти форумът не го чети, искрено се надявам реалността да не е като във форума, ние тук скучаем и за това ги дрънкаме такива. Ти го давай по-ведро. ,

Ами не е ясно. Даже и аз, която те чета редовно и с удоволствие, не разбрах.

И аз се гъбаркам и дрънкам глупости като ми се лепне мъж на улицата, но ако имам искрен интерес към мъжа никога няма да питам нещата, които ти изреди. И аз съм задавала същите въпроси като тебе, споко, но на мъже, които изобщо не ме интересуват.

Трябва да уточняваме, та да не хукнат момите да питат таквиз работи и да отблъснат и най-перспективните момчета. На нас ни е широко около врата. Купон да става.

И аз, като тебе, не гледам телевизия и не ходя на кино.

# 577
Няма ли да е по-лесно ако някой мъж не ви харесва просто да му го кажете. Аз примерно казвам, че съм щастливо омъжена и да не ме занимава. То е ясно, че има лепки, които въпреки това не се отказват, но те няма да се откажат и при въпроси за финансите им.
Забелязала съм, че даже много от най-лепкавите мъже, след като ги отблъснеш точно с финанси се опитват да те привлекат.

# 578
  • Бургас
Аз съм казвала,че имам съпруг,любовник и сериозен приятел,и ако може да измисли как да го вместя в програмата без да си пречат Joy Този подход действа безотказно.Върху самочувствието им-също.

# 579
Да, бе.. Това май беше от някакъв виц. Ако някой мъж се върже, че чак и по самочувствиета го удари, има мозък колкото грахче.

# 580
  • Бургас
Реално повечето мъже са с неоправдано високо самочувствие.Не ми трябва да се върже на вица или шегата,а да се откаже и се получава.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 11:43 от Nina_Z

# 581
  • Агент под прикритие
Реално повечето мъже са с неоправдано високо самочувствие.Не ми трябва да се върже на вица или шегата,а да се откаже и се получава.
Ако се откаже, това далеч не е признак на високо самочувствие. Високо самочувствие би било да продължава да се навира, въпреки отказа. Високо самочувствие, но и ниско самоуважение. Ама... Кой каквото го влече. Simple Smile

# 582
  • Бургас
Някои са толкова самоуверени и с високо самочувствие,че даже не са предвидили отказ от страна на жената.Това имах предвид под високо самочувствие.

# 583
Жените не се ли броят за бройка? Баси...
Тъкмо мислех да закърпя моята на 3.
Ти и със жени ли се сексиш?

# 584
  • София
Събери си лигите.

Общи условия

Активация на акаунт