За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 846
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 540
Права си Невена, то е ясно че жена с деца и халка очевидно ти е за бройката, няма как да е за любовта. За това се забавлявам аз с кандидатите. Те пък се шокират и така.
Иванов надявам се скоро да правиш секс. Стискам ти палци. Ама ти форумът не го чети, искрено се надявам реалността да не е като във форума, ние тук скучаем и за това ги дрънкаме такива. Ти го давай по-ведро. ,

# 541
Иванов, за кога я пазиш тази девственост? Ти нали беше музикант, грабвай инструмента (музикалния) и някой лев и заминавай лятото за Градина да наваксваш.

# 542
Жените си умират за игрички с куци оферти, че после да има да разпряват как осТроумно ги разкарват. Simple Smile
Кристина, не им ли изучи репертоара вече? За мен винаги е било интересно, защо жени,  които твърдят, че не търсят, отделят на кандидатите си повече време от необходимото за енергиен шут в гъза, за да се преоткриват с полвинките.

# 543
Имам нагледен случай на двойка, в която младежът (доста по-млад), близо 3-4 г буквално точеше език след шефката си и й беше момче за всичко. Накрая тя се разведе, а той я чака още година и й бършеше сълзите, докато тя му стане “бройка”. Към момента живеят щастливо заедно с двете й деца.

# 544
  • София
Правиш любов, ясно.
Това е нещо като на диета съм. Откъм бройки.
Пак да питам -бройки кому са нужни и каква им е потребата?
5 броя, 10, 15, 20, 50?
Да си пилея сексуалната енергия под пъд и над.... айде нема нужда. Ще я попилея със себе си.
Освен това, преди мен и след мен други няма. Satisfied

Сашко, кажи какво направи в това Русе, направо на мен ми тежи вече.

# 545
Правиш любов, ясно.
Това е нещо като на диета съм. Откъм бройки.
Пак да питам -бройки кому са нужни и каква им е потребата?
5 броя, 10, 15, 20, 50?
Да си пилея сексуалната енергия под пъд и над.... айде нема нужда. Ще я попилея със себе си.
Освен това, преди мен и след мен други няма. Satisfied

Сашко, кажи какво направи в това Русе, направо на мен ми тежи вече.
Заради коронавируса не можах да си намеря гадже, тъкмо бях започнал да си казвам "Ще се справиш, запознай се с някоя", но липсата на социални контакти много зле ми се отрази. Сега трябва всичко наново. Благодаря на Кристина и Братан Simple Smile

# 546
  • Варна
Cristina, мъж от сексапил не бяга. Дори да мълчиш или мучиш. Фокусът и желанията са му другаде.

# 547
  • София
Саше, не само на теб, мисли от тая страна. Ей сега ти е урожая, глътни малко смелост и действай.

# 548
Cristina, мъж от сексапил не бяга. Дори да мълчиш или мучиш. Фокусът и желанията са му другаде.

Сексапилът е много субективно понятие, Виви.
Може да се каже, че е част от химията. На теб половината неща, които смяташ за сексапилни, за мен може да са отблъскващи. Спомни си сексапила на чалга певиците от 90-те  Mask

# 549
виви детето ми каза, че съм като майката на Стифлър, и малко се притесних. Вече ще ходя само с мъжа ми по морета.

# 550
  • Агент под прикритие
виви детето ми каза, че съм като майката на Стифлър, и малко се притесних. Вече ще ходя само с мъжа ми по морета.
Heart Eyes
Майката на Стифлър е култова!
JoyJoyJoy

# 551

Малкият или големият ти го каза, че има голяма разлика Simple Smile

# 552
  • София
Кое точно от децата ще те нарече.... курабийка?

# 553
иванов корона вирусът ни разби всички , не е само при теб. Не се сдухвай, жените се притесняват повече и от теб, но не го показват. Жените са точно толкова неуверени и самотни колкото и ти. Просто този факт не го отбелязвай, а гледай от забавната страна на нещата и ще се получи.
За майката на Стифлър не си спомням, защото филми и телевизия не съм гледала от години . Големият, за малкият съм принцеса. Тая много ли е ужасна, знам че сте ми приятели и няма да ми спестите истината./i]

# 554
  • Варна
Без деца на море е най- добре.
Братан, като цяло слаби са ви ангелите.😉

Общи условия

Активация на акаунт