За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 853
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 525
Кристина и от мъжа си е отвратена, принципно. Ма на, сексят си се хората.
Че различнии неща са си.

# 526
Имам чувство, често черно.
Аз за друга любов говорех, не за онази, която трупа бройки.

# 527
  • Варна
Ако ти подари заплатата си, без да пита, приятелка до гроб ли ще е ?

# 528
  • София
Жените не се ли броят за бройка? Баси...
Тъкмо мислех да закърпя моята на 3.

# 529
Скрит текст:
Как пък по доходът се преценява що за човек е?
Крайностите са неприятни. Разбира се, че финансите влияят на психиката, иначе нямаше да се самоубиват постоянно хора от мизерия или пренасищане. Хората намерили златната среда, май се наслаждават на живота най-добре. Златната среда е за мен да си покриеш разходите по нормален живот и още толкова, които да спестяваш/влагаш.
Братане, че влияят-влияят. Обаче, чак да класифицираш хората главно по това... демек ако взимаш от толкова до толкова пари си такъв, ако взимаш от толкова до толкова инакъв и т.н. Аз така го разбирам написаното от Кристина. Аз сега работя в банка и взимам определена заплата. Ако сега покрай ситуацията с вируса остана без работа и от нямане какво да работя се хвана примерно да работя временно като продавачка в магазин, за да не седя без работа и заплата, това какво означава- че ако тя ме срещне сега ще ме класифицира като един човек, а след два месеца когато работя в магазин поради липса на друга работа -като друг човек. За мен това не може да е главният критерий. Или може би аз не умея да преценявам по това,поради което и не задавам въпроса за дохода на първа среща.
За това за златната среда съм напълно съгласна.

Дариела, при нас в България това разделение на класите не е толкова видимо
Например, тук няма заведение в България, което човек със средна заплата да не може да си позволи поне веднъж седмично.

В други държави обаче е съвсем различно. Там всяка класа си ходи в заведения според чергата. Цените в някои могат да се различава десеторно.

Моя приятелка японка ми е казвала, че в Токио е трудно да поддържаш приятелства от различни социални слоеве, защото просто не се движите по еднакви места, не ходите по едни и същи заведения, не пазарувате в едни и същи магазини. Това предполагам е навсякъде в капиталистическите страни с висок стандарт на живот.

# 530
Темата става все по-полезна и идейна:)
След брака съм имала две-три първи срещи..
И разговора все се е въртял около работа,хоби,музика..Кой как обича да прекарва свободното си време .И естествено децата.
Общо взето ми е било интересно ,дали имаме допирни точки като евентуални партньори.
И ей тъй между другото следях поведение,реакции спрямо ситуации ,очи поглед усмивка,чувство за хумор..Дали ще изпитам привличане.

# 531
  • Paris, France
Непромукаема то и аз вярвам в любовта, но не вярвам тя да е правопропорционална на бройките. Пък ние тук за бройките си говорим. И аз ви разказах как не ги постигам. Нали имате някакво чувство за хумор или всичко, което някой напише приемате за чиста монета.
Дариела, нали бройките ги правим с мъже, а не с жени. С жените се подкрепяме, не се осъждаме.

Бройките може и да са с жени.

Сега те разбрах. Всъщност ти задаваш неудобни, нетактични въпроси за да си чешеш езика, защото знаеш, че реално не търсиш нищо и за да отблъснеш нежелани ухажори. Права ли съм?

Искам да съм на съседна маса като питаш някого колко апартамента има и защо няма деца.

# 532
  • софия
Братане, може би си прав. Аз знам при нас в България как, така че разсъжденията ми са спрямо тук. Възможно е в други страни да има такова разделение. Това за Токио ми стана интересно, нямах идея, че нещата седят по този начин там. Изглежда там стандартът на живот е доста по-определящ.

# 533
  • София
В Токио е безумни скъпо.

Тук също има разделение, вярвайте ми.
Повечето сме расли на едно, та друго не сме видяли, но съществува.

# 534
Дава ли ви по-голямо самочувствие богатия сексуален опит и от значение ли е бройката партньори за една  следваща връзка?
А липсата на опит преди брака,означава ли че след 40 год,ще хукнете да запълвате липси (един вид живота минава аз какво съм видял ,дай сега да наваксам)
За мен няма значение с колко партньора е била приятелката ми (нямам такава, но по принцип за мен е без значение). Иначе нямам никакъв сексуален опит, не съм бил интимен досега, честно казано се притеснявам, че може и никога да не бъда, но не искам да се отклонявам от темата.

# 535
  • София
Сашко, още ли не ти е вързала някоя, бе?

# 536
Сашко да подготви изчерпателна автобиография и току минал теста.

# 537

За мен няма значение с колко партньора е била приятелката ми (нямам такава, но по принцип за мен е без значение). Иначе нямам никакъв сексуален опит, не съм бил интимен досега, честно казано се притеснявам, че може и никога да не бъда, но не искам да се отклонявам от темата.

Сещам се за за моя съученичка.Доста бурна младост.
В един момент създаде семейство,но любимия дойде от големия град в нашето голямо село Simple Smile
Бая шок си изживя чувайки туй онуй ..Но устоя.
Само,че вече толкова години от тогава.Тя сама да се появи..било на годишнина от завършването,било на сбирка по женски - абсурд.

# 538
  • София
Кристина и от мъжа си е отвратена, принципно. Ма на, сексят си се хората.
Че различнии неща са си.
Аз откъде да знам, аз секс не правя.

# 539
Правиш любов, ясно.
Това е нещо като на диета съм. Откъм бройки.

Общи условия

Активация на акаунт