За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 863
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Гласувам за „Колкото е възможно по-малко бройки.” Sunglasses

Така е Лори. След всяка бройка или връзка започва да се губи нещо, поизхабява се човек емоционално.
За нормалните, емоционално рационални и емпатични хора.
За другите е все тая.

# 511
Невена искам да знам какъв му е дохода. По- голям, по-малък или около моя. Така мога да го преценя що за човек е. Не искам да ми казва колко му е годишната заплата, а само какво му е образованието, какво и къде работи.
И не мъжете не си казват сами, те искат бройки. Говоря за варианта сама жена с дете/деца/ приятелка/роднина на почивка в чужбина. Когато не съм на почивка, почти не общувам с хора извън работата и семейството. Не ходя по дискотеки, танци и други мероприятия. Живея доста ограничено. То това е ясно и без да го обяснявам. Не са ми необходими социални умения, свалки водещи до бройки.
Наскоро се сприятелих с едно момиче. Това което ми харесва е как си казва каквото я питам, каза ми колко и е заплатата без да я питам. Сега я чувствам близка и и помагам в работата и напълно безплатно. Просто аз обичам честни хора, като нещо ти е болезнено, нетактично и прочие - ми не общувай с мен. Празни приказки не ми се говорят.

# 512
Всички жени, с които съм имал сериозни отношения са ми казвали за бившите си и за бройките си, и то без да ги притискам по някакъв начин. Може би така им действам, не знам. При задълбочени отношения е добре да имаш представа с какви хора се е забърквал отсрещния, тук става въпрос за възраст в началото на 20-те, когато бях на свободния пазар. Иначе за по-дърти години може би нещата са по-различни, а и е много вероятно да не си знаят бройката. По този повод се сещам за една позната, която си водеше екселска таблица, за да не пропусне или забрави някой от бройките си.
За мен също няма никакъв проблем да отговарям на такива въпроси за бройки и бивши, така че не виждам нещо нередно. Обаче за доходи и имотно състояни, банкови сметки, тук вече просто да забрави. Жена ми разбра за точните суми в банковите ми сметки 1 месец преди сватбата, за имотите малко по-рано, вече по обективни причини. Иначе бивша, с която бяхме почти 5 години заедно, изобщо не разбра какво изкарвам и какво имам. Така че за всеки си е различно какво би споделил и какво не.

# 513
  • софия
Невена искам да знам какъв му е дохода. По- голям, по-малък или около моя. Така мога да го преценя що за човек е.
Как пък по доходът се преценява що за човек е? Според мен пък доходът по никакъв начин не е показателен какъв човек е. На мен малко ми звучи като разпит да се задават такива въпроси на първа среща- какъв е доходът,защо не си женен или нямаш деца и разни такива-твърде много е за първа среща. Поне за мен де.

# 514
рф22, сега разбра ли аз защо нямам бройки.
Дариела на срещи не съм ходила повече от 15 г. Говоря ти за плажни свалки тип бройки. Питам, стресирам ги и чао. До бройките въобще не стигаме.

# 515
На базата на получаем доход как се преценява човек Simple Smile?
Ако искам с Кристина да съм приятелка трябва да подготвя щателно CV и на основата на годишната ми заплата и предишните ми партньори, както и на имотно състояние ще бъда преценена и евентуално одобрена.
🙄

# 516
Непромукаема - Да ако си бедна и самотна майка дето дължи пари на чси, ще те съжаля и ще се опитам да ти помогна. Ако искаш бройки, ще те отвратя от себе си и ще ме заобикаляш.

# 517
Е сега като ходя по почивки и ако някой господин проявява интерес му задавам два три въпроса и приключваме.
Васко мъжът ми знае аз всичко си казвам и честно казано смята, че съм тотална селянка. Мен не ми пука. На него му ясно, че с тоя подход няма кой да ме хареса и си е спокоен. Аз просто досадници не харесвам. Ако си честен и откровен може и да станем приятели, ако ще си говорим за Шопенхауер и времето за да изглеждаме изискани ми е скучно.
Кристина, то хубаво не ти пука за мнението на хората, но мъжът ти да те смята за тотална селянка и пак да не ти пука... Нямам думи.

# 518
Вярвам, че нямате много приятелки Simple Smile, Кристина...
Подоходно така ми е нелепо да съдя хората.

# 519
Как пък по доходът се преценява що за човек е?
Крайностите са неприятни. Разбира се, че финансите влияят на психиката, иначе нямаше да се самоубиват постоянно хора от мизерия или пренасищане. Хората намерили златната среда, май се наслаждават на живота най-добре. Златната среда е за мен да си покриеш разходите по нормален живот и още толкова, които да спестяваш/влагаш.

# 520
  • София
Кристина и от мъжа си е отвратена, принципно. Ма на, сексят си се хората.

# 521
Всъщност наскоро разбрах колко много хора ме обичат, когато ми се обадиха след операцията, преди си мислех, че нямам много приятелки, търсят ме само за работа, но тогава колко хора ми се обадиха, за да ми кажат, че злото не умира и че ще се оправя. Стана ми много мило и да хората ценят искреността, желанието да помогнеш, много повече от чувството за такт и умението да водиш празни разговори на чаша питие.

# 522
Друго имах предвид - че не ме вълнува колко печели на първа среща мъж/жена, нито колко има под формата на авоари, имоти. И на втора, и на стотна среща ми е все тая.
Други неща търся аз, но и без да ги търсиш от първите минути е ясно дали ще го бъде или няма. Някои го описват като "любов от пръв поглед", такова е.

# 523
  • софия
Как пък по доходът се преценява що за човек е?
Крайностите са неприятни. Разбира се, че финансите влияят на психиката, иначе нямаше да се самоубиват постоянно хора от мизерия или пренасищане. Хората намерили златната среда, май се наслаждават на живота най-добре. Златната среда е за мен да си покриеш разходите по нормален живот и още толкова, които да спестяваш/влагаш.
Братане, че влияят-влияят. Обаче, чак да класифицираш хората главно по това... демек ако взимаш от толкова до толкова пари си такъв, ако взимаш от толкова до толкова инакъв и т.н. Аз така го разбирам написаното от Кристина. Аз сега работя в банка и взимам определена заплата. Ако сега покрай ситуацията с вируса остана без работа и от нямане какво да работя се хвана примерно да работя временно като продавачка в магазин, за да не седя без работа и заплата, това какво означава- че ако тя ме срещне сега ще ме класифицира като един човек, а след два месеца когато работя в магазин поради липса на друга работа -като друг човек. За мен това не може да е главният критерий. Или може би аз не умея да преценявам по това,поради което и не задавам въпроса за дохода на първа среща.
За това за златната среда съм напълно съгласна.

# 524
Непромукаема то и аз вярвам в любовта, но не вярвам тя да е правопропорционална на бройките. Пък ние тук за бройките си говорим. И аз ви разказах как не ги постигам. Нали имате някакво чувство за хумор или всичко, което някой напише приемате за чиста монета.
Дариела, нали бройките ги правим с мъже, а не с жени. С жените се подкрепяме, не се осъждаме.

Общи условия

Активация на акаунт