За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 801
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 705
Лъвице, то и за Равена се отнася. Един, един, един. Ма, карайте ги по номера, то му загубихме края на тоя ваш опит.

# 706
Още нищу не си видел, сорка.
Кой, аз ли? Покажи ми тогава.

# 707
Лъвице, то и за Равена се отнася. Един, един, един. Ма, карайте ги по номера, то му загубихме края на тоя ваш опит.
1, 2, 3, the first, the only one. Joy

Ееее затихваща прогресия е. Опитвам се да се поправя, демек да стана примерна.
Той направо си ми каза, че опитът си имал значение.
Демек човекът си знае качествата и е сигурен, че няма да бъде сменен, като някои...комплексари.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 22:11 от Ravenna

# 708
  • София
Еее, Дренче... сега номера, после имена... накрая и адреси ще поискаш, знам те аз теб, че си ненаситна Joy

# 709
Номера, уважаема, не имена. Даже и от сексуалните Ви умения не се интересувам, но няма как, това е част от опита, представян под мотото Един.

# 710
  • София
Дренче, дори само с номера, някой, някъде, може да събере 2 и 2. Никога не знаеш кой чете в един форум, кой ще разпознае себе си или някой, когото познава. Уважавам достатъчно парньорите си, бивши или настоящи, че да се постарая максимално да запазя анонимността им, когато споделям такива истории. Със сигурност няма да променя това за да задоволя нечии форумни амбиции за ми брои бройките или каквото там друго копнее.

# 711
Бе ти се хвали, после някой бил имал амбиции да ти брои бройките.
Чак па толкоз да не се усещаш Wink

# 712
  • София
Дренче... Твоите интерпретации на моето поведение (или нечии други, като се замисля) хич не ме интересуват Wink

# 713
Начи аз да отварям тефтеря. Един - първи път, един- втори път. Говори си, не ти преча Simple Smile

# 714
  • София
Имаше един виц.
Две приятелки си говорят.
- Отдавна ли го познаваш този?
- А, не, от 2 пъти.

# 715
  • София
Още нищу не си видел, сорка.
Кой, аз ли? Покажи ми тогава.
С милото какво ще прявим?
Че, преди мен и след мен други няма...

# 716
  • София
Начи аз да отварям тефтеря. Един - първи път, един- втори път. Говори си, не ти преча Simple Smile

Грам даже... няма да си ми първия стоукър Smile

А жените замислят ли се какво са правили мъжете им с бившите? Каквото и да си говорим, друго си е наученото Simple Smile Опита си е важен и има значение.

Не, не ги мисля, както вече казах, даже предпочитам опитни. Но ми се струва, че тук има доста ясно полово обусловени разлики. Все пак, при мъжете девствеността никога и никъде не е била ценност (освен може би в някое племе някъде... оставям вратичка за някое изключение).

# 717
Не, не ги мисля, както вече казах, даже предпочитам опитни. Но ми се струва, че тук има доста ясно полово обусловени разлики. Все пак, при мъжете девствеността никога и никъде не е била ценност (освен може би в някое племе някъде... оставям вратичка за някое изключение).
А нима при жените е? Говорим за сега, не за преди няколко века. За мен си е недостатък, не ми се е случвало да бъда първия мъж на нито една жена, но грам не съжалявам. Предпочитам знаещи и можещи.

# 718
  • София
На мен ми се е случвало повече от веднъж с девствена, а и съм искал жената да има по-малко партньори. Но пък парадоксално (или не),  не ми бяха на сърце много. Макар че с едната изкарах година и половина връзка.
Имаше една друга, която хванах точно след като се е разделила с девствеността си с някакъв случаен. С нея беше супер. Без комплекси (поне в секса), любопитна, искаща да експериментира, с желание, даваща, и разбира се, красива и с хубаво тяло.
Та до човек е. Не е до трупане на опити и бройки.

# 719
  • София
А нима при жените е? Говорим за сега, не за преди няколко века. За мен си е недостатък, не ми се е случвало да бъда първия мъж на нито една жена, но грам не съжалявам. Предпочитам знаещи и можещи.

В много общества, все още да. Но нека приемем, че те са недоразвити. Такива желания, съзнавани или не, продължават да съществуват сред доста западни мъже. Дори в тази тема видно има такива. Дали са културно или биологично обусловени, вече си подлежи на изследване. За мен лично културата влияе много силно, предвид биологичната склонност на много бозайници за масовки... но това е непроверена хипотеза.

Не ме разбирай погрешно, не се съгласявам, че така трябва да бъде, даже напротив Joy Но не значи, че не ми правят впечатление такива нагласи, или че не ми е интересно какво точно ги мотивира.

Общи условия

Активация на акаунт