За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 798
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 750
Всеки търси обучители, никой не рече, е е завършен специалист. Тцтцтц!
Ааа, не така, аз съм си го загатнал още отначало:
може и първия ти път да ти кажат, че си много опитен и да не ти повярват, че всъщност ти е първи път.
vяsko, ти си извън класациите, имаш запазено място в сърцата на всички потребителки.

# 751

т.е. някои истини е добре да се премълчават ? Но тогава връзката между двама души би ли била пълноценна, ако криете неща, при положение , че се очаква другият да  е човекът, с който би трябвало да можете да споделяте всичко. Освен ако не сте с него за забавление.
Права си. Наистина си права. Ще си взема бележка и моментално ще се поправя. За начало ще споделя с мъжа ми консистенцията, цвета и аромата на екскрементите, които произвеждам сутрин. Надявам се той да ме подкрепи в сакралния им разбор. След това ще обсъдя с него и цвета на менструалното ми течение. Мисля си да споделя с него и истината за обезкосмяването на подмишниците ми.

# 752
Всички мъже имали комплекси, но имало два вида:
1. Искат жената да е девствена или с минимален брой предишни партньори. Тези се бояли от конкуренцията и имали комплекс за малка пишка.
2. Искат жената да е имала много партньори. Тези пък имали комплекс да се доказват непрекъснато. И накрая жената да каже, че той е най-добрият.....
Един вид избран преди всички.

# 753
  • София
Не бе, само в моето Heart Eyes

60 бройки - три дискови хернии

# 754
Аз съм в тази тема само за кодош.
Разкош, разкош, то са бройки, то е учене, ово е стандарт.
Двама сърби се разхождат по улиците на Ню Йорк и от един небостъргач пада гола жена, право в стоящата до тях кофа. Единият сърбин се обърнал към другия и казал:
- Брато, ово е стандарт, ебеш-фъргаш!

# 755
Хмм..
Или 10кг минус без диети
Замислих се Wink

# 756
  • София
Рози, вица за рекордьорката кокошка носачка Joy

Джентълменът не искаше да изглежда тесногръд или просто стъпва леко в женски форум, ама не му се получи.

# 757
Рози, вица за рекордьорката кокошка носачка Joy

Джентълменът не искаше да изглежда тесногръд или просто стъпва леко в женски форум, ама не му се получи.

Тесногръд съм. Кажи какво трябваше да ми се получи.

# 758
  • София
С жена с 60 бройки би ли бил окей?

# 759
Не съм го чувала, Джорджи:)
По най-тънкото ми хрумна..да съчетаеш полезното с приятното ..
Пък Джентълменът ще го понесе..Всеки е отнесъл "кълване"Wink

# 760
С жена с 60 бройки би ли бил окей?

Ако ще си търся жена... Бройката 60 звучи страшничко.

Но въпросът беше: Каква е оптималната бройка за жена на около 40 г. (В смисъл тя да се чувства добре. Не дали някой би я искал с такъв километраж.) И бройката между 40 и 60 човека ми се стори ок. Защото хем ще се е радвала на разнообразие, хем ще е опитала с различни. А дали някой ще иска да се ожени за нея с толкова опит зад гърба й си е друга тема (и сигурно ще се намерят желаещи).

А тези, които казват, че нямат и 10 партньора в живота и гонят 40така, 50така ... не ви ли омръзва, не ви ли се иска разнообразие. Може да си ви е добре с партньора. Ама едно и също толкова много време. Grin

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 20:50 от Gentleman1

# 761
  • София
Двойни стандарти - не те е срам! Mr. Green

Скрит текст:
Конкурс за кокоша красота.
Излиза на подиума френската кокошка - беличка, в розови прашки. Комисията я пита:
- Колко любовника имаш?
- Петнадесет.
- А колко яйца снасяш в месеца?
- Сто и петдесет.
- Браво! Добри показатели.
Излиза на подиума английската кокошка - рижава, в зелени прашки.
- Колко любовника имаш?
- Двадесет.
- Двеста.
- Браво! Отлични показатели.
Излиза на подиума българската кокошка - цялата насинена, чорлава, с изпочупени нокти.
- Колко любовника имаш?
- (въздишайки) Пеесе!
- Пестин!
- При такива показатели, би могла поне да се понагласиш малко...
- Е кога бе, мама ви дее*а! Или ме чук*т, или снасям!

# 762
Хмм..
Или 10кг минус без диети
Замислих се Wink

''Пуша'' - вика...''щото ми помага да съм във форма.''
''Морее, ти по-добре спри пушенето, пък аз ще ти обясня как ще наваксаме за формата!'' Joy

# 763
Ама аз трябва още шест живота да живея бе...щото  и по ти мен е малко сложно с бройките, не вярвам до края на живота да ги докарам до десет, като почна с един, все с него си карам...така да не тръгнат слухове, пазя се...

Не е задължително. Никой не признава, но вътрешно на никой не му се кара кола, която е била такси...

# 764
  • София
Скрит текст:
Ама аз трябва още шест живота да живея бе...щото  и по ти мен е малко сложно с бройките, не вярвам до края на живота да ги докарам до десет, като почна с един, все с него си карам...така да не тръгнат слухове, пазя се...

Не е задължително. Никой не признава, но вътрешно на никой не му се кара кола, която е била такси...

Тъй де... а на всяка "кола" й се иска шофьор, който да знае как да борави със скоростния лост, натиска правилните педали в правилния момент, поддържа я постоянно, може да си позволи да я в води в най-добрите сервизи, да плати за най-високия клас екстри и оборудване, и накрая да й направи един топ тунинг... Който не може... такси... или фиат, нещо такова Joy

Общи условия

Активация на акаунт