За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 577
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 150
В мига, в който осъзнаеш, че си единствен за другия, нямат никакво значение бройките. И за мъжете и за жените важи.
 Важно е да си последната "бройка" все пак..))

# 151
На мен ми е все тая кой познат или приятел/ка с колко души е спал, но би ме притеснявало ако мисля да съм в сериозна връзка с мъж с голяма бройка. Значи... екстроверт, купонджия, чаровник, умел с жените и с манипулирането им, с високо либидо, вече всичко му е писнало, всичко е видял и всичко е опитал, импулсивен, не мисли много за последици, очаквам и повишен цинизъм и умора. Не подбира и не прави трайни отношения. Не е въпросът колко вагини е видял само по себе си.

# 152
Дидо, възможно е. Аз говоря от собствения си опит и от този на жените около мен - милфките. Тия без деца са друга бира, ама там не ми се отваря дума, че ще ми лепнете етикет - комплексарка, дето не се е наживяла, не случила на мъж и други такива приятни нещица. Пък не мисля да започваме с лошо от сутринта.

# 153
Някои хора наистина по-добре да си мълчат по определени теми, че излизат много детински неща. Попилях се от смях с последните 3 страници.
Вяско, ти си девствен, нали? Тези фантазми по бройки, проби и милфки нищо не разравят, а показват теб какво те рови.

Кристина е като опъната струна от липсата на нормални човешки отношения – това топлина, грижа, да те гледа някой с пламъче в очите, защото наистина му е хубаво с теб, да правиш секс за удоволствие, а не да компенсираш липсата на човещина със спа, маникюр и фитнес са си явно тера инкогнита. Жалко. Бурсуците мъже покрай нея от каймака даже няма  да ги коментирам. И секс обичам да правя, и на любовта държа, даже като станах милфка още по-силно и по-рафинирано.

Теориите и крайностите са за форумите, в живота е цветно и хубаво. Бройката не ти дава опит – тя те изморява и изчерпва. А да си мислиш постоянно, че си пропуснал нещо като не си спал с още 35 човека, говори за неудовлетвореност и лабилност, лакомия, незрялост – ей, обичам ванилов сладолед, ама много ме е яд, че не си поръчах и шоколадов, теменужка и йогурт. Детска му работа.

Последна редакция: ср, 13 май 2020, 14:19 от Базила

# 154
На мен ми е все тая кой познат или приятел/ка с колко души е спал, но би ме притеснявало ако мисля да съм в сериозна връзка с мъж с голяма бройка. Значи... екстроверт, купонджия, чаровник, умел с жените и с манипулирането им, с високо либидо, вече всичко му е писнало, всичко е видял и всичко е опитал, импулсивен, не мисли много за последици, очаквам и повишен цинизъм и умора. Не подбира и не прави трайни отношения. Не е въпросът колко вагини е видял само по себе си.

Демек разпитваш мъжете с колко са спали? Simple Smile) И по това преценяваш? Над 10 са примерно и айде, чаЛ, не стааш. А това преди или след секса го питаш? Или направо на първа среща?  Да си знаеш Joy

Наистина ли гледаш голямата бройка на мъжете като равно на "умел с манипулирането"? Сериозно ли смяташ, че един мъж, за да спи с една жена, то значи задълже трябва да я изманипулира? Няма вариант жената да го иска? Е ти ни изкара някви мъченици, светици, дето ако не ни "врътнат" - няма да правим секс до сватбата. Стига, това не е сериозно просто Simple Smile

# 155
  • София
Правете секс, любов, оргазми - освободено и с отношение.
Бройките оставете на статистиците.

# 156
FlameV, никого не разпитвам за бройки, отдавна не съм на пазара, а и не съм на 15 годинки. То няма нужда да се разпитва, личи си. Да, считам, че има и манипулации, някои пък таргетират специални популации и ловуват сред определен типаж, имат си програма. Останалото са някакви твои тълкувания...

# 157
Няма да знаеш какво е качество, ако нямаш опит.
Истината не се ли познаваше в сравнението.
Подкрепям, няма как да знаеш кое ти харесва повече - бирата или лока-Колата, ако не си опитал и двете.

И колко мъже трябва да опиташ,че да е знаеш какво е качество?

Обикновено се случва-опитваш,опитваш и стигаш до този ,който ти е достатъчен
А какво ще се случи след 10-20г няма общо с опита,а с други неща

# 158
FlameV, никого не разпитвам за бройки, отдавна не съм на пазара, а и не съм на 15 годинки. То няма нужда да се разпитва, личи си. Да, считам, че има и манипулации, някои пък таргетират специални популации и ловуват сред определен типаж, имат си програма. Останалото са някакви твои тълкувания...

По какво си личи? Напиши ми конкретно, моля, по точки, с тиренца, както решиш, поведение на мъж с много бройки и на такъв с малко. Интересно ми, аз лично никога не съм се замисляла за тези неща и не го намирам за важно, съответно нямам идея при неналичие на кристално кълбо и невъзможност да хвърлям боб/таро/да гледам на кафе, как пък преценявате така или просто го карате на стериотипизиране? Екстровертен е = много бройки, затворен е = малко бройки? Чаровен = много бройки, възгрозничък = малко? Не ходи по барове = малко, ходи по партЕта = много? Повърхностно съдене и набутване в кутийки на другите хора ми изглежда това.

# 159
Като чета имам чувството,че живеете в някаква друга реалност.Стига с тая легенда,че мъжът бил ловец,че и умел при това.Повечето мъже не са артистични,трудно разчитат сигналите кога една жена ги харесва,кво остава за манипулиране и стратегии и тн.Всичките тия неща се отдават обаче прекрасно на повечето жени.Всъщност,жените ловуват  и си избират мъжете.Така че темата може да е по-скоро коя жена колко бройки е забила:)

# 160
Значи бройките са част от живота, и поради пубертета са първото съществено нещо в живота с което се сблъсква човек. Решавайки казус как мъж, извинявам се момче, да свали едно момиче, а момичето да отклони вниманието на момче, което не харесва, дават първата увереност.
Тази увереност върши работа и при явяването на матура, като първото изпитание в съзнателния живот без подкрепа на родители, учители и ментори. Умението да общуваш, да си убедителен и т.н. служи във всички начинания.

Това, че жените ловуват не е вярно. Ловуват каквото клъвне. И при мъжете е така. Всички искат есетра, но повечето ядат пъстърва. Има и хора, които си мислят, че заслужават есетра или поне пъстърва, но капацитета им стига до червеноперка.

# 161
FlameV, с наблюдения и със слушане се правят изводите. Курсова работа по психология няма да ти развивам.

# 162
FlameV, с наблюдения и със слушане се правят изводите. Курсова работа по психология няма да ти развивам.

Да, значи правилно съм разбрала - просто стериотипизираш Simple Smile . На това не му ли мина модата? 2020ста година е някакси.

# 163
Писах ти, че наблюдавам и слушам. Седиш срещу един човек и го опознаваш. Имаш впечатления от него. Още като се почне от външност, дрехи, стил, мине се през начин на говорене, глас, речник, интонации, жестове. Опознаваш го в разговор, виждаш как реагира в някакви дребни ситуации. Оттам си правиш приблизителни изводи И за историята му. Някои и сами си казват, хвалят се, оплакват се.

Е, нужно е време. Не става дума да забиеш поредната "бройка" в Тиндъра, да правите секс и хайде всеки по пътя си. Това са живи хора и се отнасям към тях като към такива, гледам ги, слушам ги и ги усещам. Толкова си потънала в страхове от кутийки, стереотипизации и в пресилена уникалност, че ни слушаш, ни възприемаш.

# 164
  • Пловдив
По-голямото число бройки на мъжете не ме притеснява. Страшни са ми девствените на 23-25-30 и повече години като проблемът не е в липсата им на умения, а на големите им комплекси.
Моите бройки са едноцифрено число, но спокойно можех да си спестя някои от тях.

Общи условия

Активация на акаунт