За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 789
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не съм съгласна, техниката е много важна. С времето се научава много какво и как. Разбира се, в продължителна връзка се учи много повече, защото тогава имаш възможност да си играеш с партньора, да пробваш различни неща, да видиш какво има ефект, какво не и т.н. Тези, които са "фрас, прас, следващия", едва ли има много какво да покажат за "опита" си. Но едно е сигурно, че техника без желание, определено не е същото.

# 646
Лъвче, не ставаше въпрос за сексуални техники..😁

# 647
Всички си е до човека. Всеки мисли и усеща нещата различно. При едни ще е така - при други иначе. Това, което дава най-голямо равновесие, е вътрешната хармония и осъзнаване. Към това е нужно да се стремим.

# 648
Всеки трябва да живее и да се държи така, че на по-късен етап да не се налага да се срамува или да крие моменти от живота си.

# 649
  • София
Лъвче, не ставаше въпрос за сексуални техники..😁

Този пост визирах ^^

Аз съм от старата школа и смятам,че
много сексуални парньори не е равно на опит.
Даже напротив..
Секса не техника..И по-голям опит и експерименти се случват в дълга връзка,когато има друга основа..

При младите е различно..
Наблюдения с моя младеж..
Имахме ситуация с приятелка.Питам го
"Гадже ли ти е "
"Ако беше щях да ти кажа"
Да ама след появата и в шакафа му веднага се появи кутийка с презервативи.

# 650
Аз мисля че донякъде е важно и донякъде не🙂
Най - важно е да не се прекалява! Ние с ММ на младини сме си били доста бурни наживали и нагледали сме се на мъже/жени и на какво ли ти още не.. Преди не ми пукаше че примерно някой ден ще имам 100 бройки зад гърба си (което е супер грозно) но днес съм твърдо против това поведение на всички момичета /момчета
Познавам жени който навремето не са били като разюздени кобили създадоха семейства след това ги развалиха само защото пробвала това онова с някой друг харесало ѝ и решила че иска да си поживее.... Като цяло никой не е застрахован от това но аз съм на принципа поживей си преди всичко докато си млад опитай от всичко с 2,3,4,5 мъже пък тогава вече се засилавай към сериозните неща за да не се получава така жена с 2 деца и мъж решила че иска да живее...
П.П. - не всички са еднакви разнообразия всякакви така че не слагам всички под общ знаменател 🙂😊

# 651
Най - важно е да не се прекалява! Ние с ММ на младини сме си били доста бурни наживали и нагледали сме се на мъже/жени и на какво ли ти още не.. Преди не ми пукаше че примерно някой ден ще имам 100 бройки зад гърба си (което е супер грозно) но днес съм твърдо против това поведение на всички момичета /момчета
Познавам жени който навремето не са били като разюздени кобили създадоха семейства след това ги развалиха само защото пробвала това онова с някой друг харесало ѝ и решила че иска да си поживее.... Като цяло никой не е застрахован от това но аз съм на принципа поживей си преди всичко докато си млад опитай от всичко с 2,3,4,5 мъже пък тогава вече се засилавай към сериозните неща за да не се получава така жена с 2 деца и мъж решила че иска да живее...
П.П. - не всички са еднакви разнообразия всякакви така че не слагам всички под общ знаменател 🙂😊
Значи според теб мъжете можем, дори е желателно да имаме повече бройки, а за жените не е допустимо? Аз пък харесвам жени с минало и то колкото повече, толкова повече.  Че ми омръзна все е@и, учи... и нито нае@ани, нито научени...

# 652
Значи според теб мъжете можем, дори е желателно да имаме повече бройки, а за жените не е допустимо? Аз пък харесвам жени с минало и то колкото повече, толкова повече.  Че ми омръзна все е@и, учи... и нито нае@ани, нито научени...
Прочетете внимателно какво съм написала 🙂
Недупостим е безразборният секс и за мъже и за жени!
Всичко трябва да е в рамките на нормалното 🙂

# 653
А кое е нормалното?

# 654
Ще повярвам, че бройките не са важни когато го каже някой с малко бройки (и пак ще е частен случай). Всичко друго е лицемерие. Аз се наживях, ама вие не правете така, че грозно. Ае нема нужда.

# 655
Кое ли?! Това да си с минимум 2-3 различни за 1 ден или всеки ден с нов/а та докато станеш на 30 вече да имаш 100 бройки зад гърба си щото е важно да си модерен и опитен в тия времена..... 🤦‍♀️ Ама колкото повече толкова повече нали така беше? Нема лошо най вече в това да си лека жена🤪 поне така можем да сме сигурни че всички сме хем на*бани хем научени...

# 656
Кое ли?! Това да си с минимум 2-3 различни за 1 ден или всеки ден с нов/а та докато станеш на 30 вече да имаш 100 бройки зад гърба си щото е важно да си модерен и опитен в тия времена..... 🤦‍♀️ Ама колкото повече толкова повече нали така беше? Нема лошо най вече в това да си лека жена🤪 поне така можем да сме сигурни че всички сме хем на*бани хем научени...
Чакай малко, не си ли забелязала, че жените с повече бройки се уреждат по-добре в живота? Защо ли? Ти кажи.

# 657
Ще повярвам, че бройките не са важни когато го каже някой с малко бройки (и пак ще е частен случай). Всичко друго е лицемерие. Аз се наживях, ама вие не правете така, че грозно. Ае нема нужда.
Не мисля, че на удовлетворения частен случай   му дреме кой непознат колко броя има.

# 658
Не мисля, че на удовлетворения частен случай   му дреме кой непознат колко броя има.
Което не значи, че няма мнение и не чете тук, понеже едва ли само неудовлетворените хора се разписват, темата не е с изповедална насоченост. Обаче са като извънземен живот тия мнения, очакваш да ги видиш, но все се оказва друго. То овършало целия свят плюс околните села и после идва да каже колко е над тия неща.
Първият ми пост в темата някъде назад беше, че бройките не са важни само когато ги имаш. Ако нещо се е променило от тогава, то е, че сега съм малко по-сигурен. Това е моят субективен, но искрен прочит.

# 659
Чакай малко, не си ли забелязала, че жените с повече бройки се уреждат по-добре в живота? Защо ли? Ти кажи.
j
Да но това не винаги спомага.. ти забелязал ли си с другата част от такива жени какво става? Общо взето за мен извода е такъв ако пипито в главата ти работи ще си добре и без да правиш това 🙂

Общи условия

Активация на акаунт