За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 766
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 690
Teenager Love 😆

# 691
  • София
Богатото минало пак казвам, че не гарантира качество, Стрейнджър.
Стегни се.

# 692
Е той Стрейнджър е щастливец и ощастливява .Да не се стяга повече Simple Smile

# 693
Богатото минало пак казвам, че не гарантира качество, Стрейнджър.
Стегни се.
Може и да не гарантира, но на мен си ми харесва и има защо.

# 694
  • София
Бравос, стига и теб са те .....
Дай един път и ти Wink

# 695
Миналото, бройките, размерът и заплатата по принцип нямат значение, освен в случаите, в които са от значение.
Айде, наздраве.

# 696
  • София
Размерът и заплатата са винаги актуални, Дрен.
Бившите са умряла ралта Mr. Green

# 697
  • София
Бройките са едно на ръка, но на мен винаги ми е било интересно как се чувстват мъжете, като се замислят за всички неща, които жена им е правила с бившите си. Въпрос, чийто отговор предпочитам да не проверявам лично Joy И все пак, понякога, правейки нещо, се чудя, мисли ли той сега, как съм го правила с предишните? Сещам се един веднъж как ме попита, "Къде се научи да (тука ще спестя конкретиката)". И аз му викам... "Ами... не знам... отвътре ми идва" Joy

# 698
Всичко започва от мен и от него. Бивши не ме касаят. Него също. Добре сме си. :>

# 699
  • София
Всичко започва от мен и от него. Бивши не ме касаят. Него също. Добре сме си. :>

Както казах, останалото е безвкусица.
Без вкус и лукс няма живот.

# 700
Бройките са едно на ръка, но на мен винаги ми е било интересно как се чувстват мъжете, като се замислят за всички неща, които жена им е правила с бившите си.

И защо да го мислят?
То е ясно, че не откриваме топлата вода:) Може да стане само по-гореща и не изтиваща:)

# 701
  • София
Скрит текст:
Бройките са едно на ръка, но на мен винаги ми е било интересно как се чувстват мъжете, като се замислят за всички неща, които жена им е правила с бившите си.

И защо да го мислят?
То е ясно, че не откриваме топлата вода:) Може да стане само по-гореща и не изтиваща:)

Защото съм чувала да говорят разни неща. Разбира се, те вероятно са типични за определени типажи, а не за всички мъже. Но както и бройките, предишният опит като че ли не е обект на безразличност.

Иначе ако питаш защо би ги затормозило... това си е доста обширна тема. Би ми било интересно мъжете тук да споделят какви са им нагласите всъщност.

Иначе, както и с бройките, мен грам не ме интересува какво е правил с бившите Joy Даже по-добре да са повече неща, нито ще го уча тепърва, нито бих стояла със скучен в леглото мъж.

# 702
Вероятно и те така разсъждават. Мъжете са практични.

# 703
Бройките са едно на ръка, но на мен винаги ми е било интересно как се чувстват мъжете, като се замислят за всички неща, които жена им е правила с бившите си. Въпрос, чийто отговор предпочитам да не проверявам лично Joy И все пак, понякога, правейки нещо, се чудя, мисли ли той сега, как съм го правила с предишните? Сещам се един веднъж как ме попита, "Къде се научи да (тука ще спестя конкретиката)". И аз му викам... "Ами... не знам... отвътре ми идва" Joy
А жените замислят ли се какво са правили мъжете им с бившите? Каквото и да си говорим, друго си е наученото Simple Smile Опита си е важен и има значение.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 23:58 от The Stranger

# 704
  • София
Още нищу не си видел, сорка.

Общи условия

Активация на акаунт