За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 792
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 765
Какъв цвят 😆

# 766
  • София
Фиат Груп е собственик на Ферари Wink

# 767
Червен?

# 768
Скрит текст:
Ама аз трябва още шест живота да живея бе...щото  и по ти мен е малко сложно с бройките, не вярвам до края на живота да ги докарам до десет, като почна с един, все с него си карам...така да не тръгнат слухове, пазя се...

Не е задължително. Никой не признава, но вътрешно на никой не му се кара кола, която е била такси...

Тъй де... а на всяка "кола" й се иска шофьор, който да знае как да борави със скоростния лост, натиска правилните педали в правилния момент, поддържа я постоянно, може да си позволи да я в води в най-добрите сервизи, да плати за най-високия клас екстри и оборудване, и накрая да й направи един топ тунинг... Който не може... такси... или фиат, нещо такова Joy

Правилно.  Шофьорът може да бъде правилно мотивиран от красива, умна и привлекателна жена, даже и без опит. За него има и книги. И за двамата...
Въпрос на приоритети.

# 769
Двойни стандарти - не те е срам! Mr. Green

Скрит текст:
Конкурс за кокоша красота.
Излиза на подиума френската кокошка - беличка, в розови прашки. Комисията я пита:
- Колко любовника имаш?
- Петнадесет.
- А колко яйца снасяш в месеца?
- Сто и петдесет.
- Браво! Добри показатели.
Излиза на подиума английската кокошка - рижава, в зелени прашки.
- Колко любовника имаш?
- Двадесет.
- Двеста.
- Браво! Отлични показатели.
Излиза на подиума българската кокошка - цялата насинена, чорлава, с изпочупени нокти.
- Колко любовника имаш?
- (въздишайки) Пеесе!
- Пестин!
- При такива показатели, би могла поне да се понагласиш малко...
- Е кога бе, мама ви дее*а! Или ме чук*т, или снасям!

Рекордьорки сме ний
От нищо нещо правим..Simple Smile
Но като ни дойде акъла...заглаждаме перушината Wink

Аз много обичам да ползвам таксита..Не се съобразявам с нищо, не поддържам..свобода ми е:) (в буквалния смисъл де)

# 770
  • София

Ти си купи фиат, пък разправяй как караш ферари Joy

maybe_someday, Абе то само с мотивация не става Joy Иначе това с приоритетите е така. На мен просто винаги са ми били смешни сравненията с коли, ключалки и не знам си какво още. Жената не е нито кола, нито врата. Ако те смущават бройките, твоя си работа. Ама да се обясняваш с такива глупави аналогии е смешно.

# 771

Ти си купи фиат, пък разправяй как караш ферари Joy

Случва се. У нас, у вас, у форума..😂

# 772

Правилно.  Шофьорът може да бъде правилно мотивиран от красива, умна и привлекателна жена, даже и без опит. За него има и книги. И за двамата...
Въпрос на приоритети.
М-Не, с книга не става!
Ей, го на скорошен опит с еврейчето...с много фамилни пари - теоретик. Демек много чете момчето, любознателно е. Да, ама аз 5 пари не давам за парите му! Имам си ги, ама не ми стоплят леглото. На мен ми трябва преди всичко практик на моето или по-високо ниво. Joy
Де да  беше сексуален джагуар, цена нямаше да има!...Някакъв тунингован заз, брате! Joy

# 773
  • София
Както казах - който го може, си го може Wink

# 774
В основата на въпросите от темата е един друг първороден въпрос - доволни ли сте от собствените си бройки? Съжалявате, че не срещнахте човека, когото лудо обичате Х години по-рано, за да ги изживеете с него, или пък съжалявате, за пропуснати ползи и тръпки, защото си изгубихте времето с един (или без) човек.
Нещо като диверсификация на опитност vs true love за дълго.
Ако някой е в мир с малкото си или много бройки, то ще е в мир и с бройките на партньора. Чак да не го интересуват е пресилено, нали са част от живота на любимия, а той/тя няма части, които не ни интересуват, не само буквално. Но бройките на другия няма да ни потиснат, отблъснат и т.н., когато сме окей със собствените.

luna, отде тия 3 лайка па ти? в смисъл може ли имена, адреси нещо?...

# 775
  • София
vqsko, аз с моите съм доволна. Не са много, но не са и малко. Едва ли ще останат толкова де, но важна е пропорцията с годините. Не всички ги е бивало, но от всеки съм научила нещо за себе си, за мъжете, за секса... не съжалявам за нито един.

Вече са 4 Wink

# 776
В основата на въпросите от темата е един друг първороден въпрос - доволни ли сте от собствените си бройки? Съжалявате, че не срещнахте човека, когото лудо обичате Х години по-рано, за да ги изживеете с него, или пък съжалявате, за пропуснати ползи и тръпки, защото си изгубихте времето с един (или без) човек.
Нещо като диверсификация на опитност vs true love за дълго.
Ако някой е в мир с малкото си или много бройки, то ще е в мир и с бройките на партньора. Чак да не го интересуват е пресилено, нали са част от живота на любимия, а той/тя няма части, които не ни интересуват, не само буквално. Но бройките на другия няма да ни потиснат, отблъснат и т.н., когато сме окей със собствените.

luna, отде тия 3 лайка па ти? в смисъл може ли имена, адреси нещо?...

Нишо не разбраф....

# 777
Тъкмо да помоля вяско да поясни губенето на време. По възможност - резюмето на български.

# 778

4 е много скромно число

# 779
  • София

Не внимавш в разговора... за друго ставаше въпрос Joy

Общи условия

Активация на акаунт