За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 730
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Така, така, оставете за Ревена, че как е подкарала Laughing

А при мен е обратното. Ако не може да завладее ума ми, няма как да има тялото ми.
Това не е любов, а привличане.
Естествено, че ако не ме е омаял преди това с приказки няма как да се стигне въобще до среща и физически контакт.

Любов кога - след 5- ти, 10- ти път?

# 826
Любов кога - след 5- ти, 10- ти път?
След първия секс, разбира се. Ако той не се е получил, за каква любов въобще говорим? Няма да организираме съвместни семинари. За дървени философи са измислени ...форумите. Simple Smile
Бляк, не бляк...Аз там живея, така че нямам избор! Интерес към нови запознанства имам, особено когато съм свободна. Simple Smile

# 827
  • София
А, не знам. Ти говориш, ние сме с пуканките Laughing

# 828
  • Варна
Платоничните  увлечения не приключват ли с пуберитета? Омайните мечти и планове за познати мъже се изпариха бързо след консумация.
И храна за тялото е нужна.😁

# 829
А при мен е обратното. Ако не може да завладее ума ми, няма как да има тялото ми.
Ооо, да! Сексът за ума е...ммммм! Като добавим и за тялото, двойно мммммм!

# 830
  • Варна
Уф, 56 стр. чакам  да уточните бройката, сега па и ум намесихте.Smile
Ще презрея докат рабера ще навксвам ли или предсрочно да ме хваща деменцията

# 831
Платоничната любов е женска конспирация за вкарване в кошара ("френд зона") на неставащите за креватен кастинг мъже.
Ако нещо съм разбрал от последните страници.

# 832
Платоничната любов е дефицит явно. Но това е най-вълнуващата любов, защото не знаеш продължението.

# 833
Нищо не си разбрал, пич. Брой се за девствен.

# 834
Тя такава- платонична, де, без консумация ще да е била. Как да знаем за кастинга?
Платоничната любов е женска конспирация за вкарване в кошара ("френд зона") на неставащите за креватен кастинг мъже.

# 835
  • София

Френд зоната си френд зона.
Останалото - зоната на здрача Laughing

# 836
Ех, мъже..Ех, самочувствие..
Задръстеняк, колко пък да е..?!
Освен с първия..Повече не се е слувало. Не вярвам да съм чак такава късметлийка.
Та по-леко с опита Simple Smile
Ами то самочувствието може да е подплатетно, ама може и да не е. Та за да се отличи едното от другото си трябва опит. И ето, че пак стигаме до опита. Абе важен си е той, спор няма.

Та задръстеняк може и да е някой ербаплия с голямо самочувствие, на който жените у се лепят поради различни други причини. Но  веднъж минали през леглото му, не искат да повтарят. Щото се оказва, че на нашия изобщо не му пука какво иска и как се чувства поредното "парче" по време на секса. Неговото самочувствие се храни от това, че е отметната поредната бройка. Дет викаше един такъв познат - "На мен кефа ми е докато се хване за ластика на бикините."

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 20:47 от Nomadski

# 837
Задръстеняците не стигат до ластика. Егоизмът е съвсем друга бира, върви с безчувственост и много бройки.

# 838
А човек искащ те само за развлечение не е ли бройкаджия и егоист?

# 839
Ако е честен отначало, а ти искаш същото не виждам проблем.

Общи условия

Активация на акаунт