За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 658
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 050
Не съм съгласен. Гена не го ли напънеш да се озори малко, живец не чакай.
No pain, no gain.

# 1 051
значи, ако работиш работа, която те обездвижва, трябва да се пенсионираш млад, за да се раздвижиш и съхраниш...

# 1 052
  • София
Не съм съгласен. Гена не го ли напънеш да се озори малко, живец не чакай.
No pain, no gain.
Любовника казах, любовника Laughing

# 1 053
Абсолютно е така! И да се напъваш, ако не ти е в ред душевния а.к.а. сексуалния мир, нищо не се получава.
Аз от 3 години имам проблеми в личния живот и веднага ми се отрази на здравословното състояние. Започна ми една гадна болка в гърба и колкото повече ме дразнеше бившия, толкова повече болката се усилваше. Така че за мен разводът си беше направо животоспасяващ. Е, питай ме сега дали имам болка?! Хвърча и пея като птичка. Joy
Бройките били лоши...Бе, не са лоши те, ама нейсе!...Joy

# 1 054
Да бе, "душевен" мир, от новите пози ти се е оправил гърба. Мани да е вярно другото, щеше да трябва да се логвам чрез екстрасенс ако беше.

Джеймс, добре, изобщо няма разлика в манталитета, отношението към живота, към себе си....дори и в движението, защото едно е да хвърчиш да обгрижваш децата си, нищо че са пълнолетни от миналия век насам, друго е движението да е по крузове, екскурзийки или тичане за здраве по къси панталонки (за 70+ годишни жени говорим), като следствие на едно доста по-отдадено на себе си изживяване на старините...ама айде да не задълбаваме точно тук на тема баби ли са канадските баби.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 04:38 от vяsko

# 1 055
  • София
Закривайте държавата.

# 1 056
No pain, no gain 😆😆😆😆😆

# 1 057
То не е срамно, ама както го разказа преди малко Равена, гаджето й направо нагло маха с ръка на съседите и ги кани на барбекю. Дискретност нула.
Колко често да сменя партньорки синът? Това не е колежански филм. Поне синът е на 19.
На 19 вече е време да разбере за птичките и пчеличките?
 Малко окъснях, но разбирам, че дали изневеряваш на мъжа или сина, условията са същите. Тайно, на хотел, без целувки по улиците, че някоя комшийка ще каже на детето, така, нали?
 Мани ги секс нагоните на възрастните, трябва ли наистина да убедим децата си, по възможност чрез личен пример, че сексът е тайно, срамно деяние и следва да се избягва, поне преди брака? А ако нещо се подхлъзнем, заличаваме следите и пледираме невинност?
 За секс в брака важи ли?
А дъщерите пазим ли от греховни помисли, или само момченцата?
Благодаря!

# 1 058
  • София
Не знам защо така шантаво си интерпретираш написаното от мен. Ако трябва на по 40-50 години да си обясняваме за поведение, то  не знам какво да кажа. Ясно е, че никой тук не живее според нещата, които е написал в темата, а дори много внимава какво прави и как прави. На Равена й ръкопляскате, подкокоросвате да пише все повече, но вие самите много се пазите. Затова е ясно, че се правите на голямата работа, много свободните и разкрепостените, младите това, младите онова, ама собствените си деца ги пазите и не си развявате сексуалния живот пред тях. Не че ми дреме, де, всеки да прави каквото ще.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 11:52 от Andariel

# 1 059
Защото това си написала, няма терен за интерпретации. Много съм внимавала да не науча децата си, че секс е срамно и тайно деяние. Мен ме учеха, че трябва да се "пазя от мъжете", никакъв секс преди брака и прочие простотии, които доведоха до сериозни житейски грешки. Така че децата ми винаги са били в течение имам ли, нямам ли партньор и винаги са знаели колко нездравословно е да стоиш на диета.
Е, сега вече можеш да се изкажеш за личния ми живот въз основа на това, което съм споделила.
Ясно е, че никой тук не живее според нещата, които е написал в темата, а дори много внимава какво прави и как прави. На Равена й ръкопляскате, подкокоросвате да пише все повече, но вие самите много се пазите. Затова е ясно, че се правите на голямата работа, много свободните и разкрепостените, младите това, младите онова, ама собствените си деца ги пазите и не си развявате сексуалния живот пред тях. Не че ми дреме, де, всеки да прави каквото ще.

# 1 060
ама собствените си деца ги пазите и не си развявате сексуалния живот пред тях.
Пазим? Ти коя част от "не е работа на пълнолетното ми дете какъв секс с кого и как правя" не разбра? Пазим! For fuck sake!

# 1 061
  • София
Ще бъде интересно мъжът ти да разбере Wink

# 1 062
  • София
Ако няма мъж може ли?

# 1 063
Е, очевидно не може. Обект на спора е моят казус. Аз нямам мъж, защото съм разведена.

# 1 064
Има ли емотикон умора и тече ми потта от челото. Бе не я ли превъртяхме тая тема. Все още ли се срамуваме да правим секс пред 18-9-20годишните си деца?
Хора, лекувайте се. Може и с разни практики на секс гурута, не ги следя, инак бих препоръчала.
Анди, чакаш, "детето" да навърши 40, за да може окончателно да му се сподели, че и родителите са сексуални натури ли?

Общи условия

Активация на акаунт