За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 609
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 170
  • София
Или/ или.
Друго няма, тц.

# 1 171
Виви, благодаря за загрижеността, но няма нужда, не хойкам, бройки имам малко и винаги е било специално...а сърцето могат да ми го разбият и тривиални, нормални за повечето хора ситуации, въпрос на емоционалност или пък на биохимия в мозъка....така че като се познавам себе си, не съдя останалите...нито пък им давам уклон как да живеят...

# 1 172
Важното е, че получава внимание. Фатална жена, какво да направи!
Че то има ли жени, които да не получават внимание? Някои - повече, други по-малко, но винаги го има. Зависи от визията на жената и от отношението й към мъжете.

# 1 173
  • Агент под прикритие
Btw познавам суингъри, които са много по-добри семейства и се разбират по-добре от разни, дето не хойкат, ама се подминават кат’ първи братовчеди и правят секс веднъж на високосна.
Няма лошо, нека се занимават, щом ги влече, но това не е универсално решение, по-скоро решение за такива, които имат хроничен проблем със задържане на вниманието си за по-дълго време на едно място. Simple Smile

# 1 174
  • Варна
Криси, контекста ми беше друг. Приемаш за истина всяко писание или афиширане. А в живота, най-развратните са тихи и мнителти. Пазят си репутацията стриктно.
И моите приятелки ги бройкат неудачници, но не влизат в ролята на хетери. Изневерите са с различен мотив. А "героините" са мазохистки, с богато въображение.

# 1 175
Е аз какво казвам: Равена е кротка, та чак смотана, а вие я изкарахте разсипия...
Феникс обожавам да чета мнения за бракувани, от хора, които никога не са били женени...същото е като да слушаш как да си възпитаваш децата, от такива, които нямат деца...

# 1 176
Уф, тогава и аз няма да се изказвам, че за  над 10 г. връзка тъй и не сме се женили с бившия... та съм в графата "никога не са се женили". Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 177
  • Агент под прикритие
Феникс обожавам да чета мнения за бракувани, от хора, които никога не са били женени...същото е като да слушаш как да си възпитаваш децата, от такива, които нямат деца...
Не е необходимо даже да си бил женен, за да видиш кога някой има проблеми със задържане на вниманието си на едно място за продължително време.
А практиката показва, че те имат този проблем не само в личния си живот.

И най-важното: те цял живот са си били такива! Simple Smile

# 1 178
  • София
Какво му пречи на небракуван да отхвърля суингърството като опция за ВНЛ?

Или бракът е такава потъваща гемия, че всичко е позволено да го крепиш на повърхността?

# 1 179
Кога ли ще спрем да разглеждаме по-широкоскроените хора като пропаднали? 🤷🏻♀ Един ден като седна на верандата с чайче и книжка няма да се сетя колко съм свестна, че съм била с 2-ма. А да не спомемавам колко свестни 40-годишни жени познавам, дето ми казват: “Е, то жената не свършва всеки път.” И после защо е пълно с вицове за “боли ме главата” и “съседа”.

Какво му пречи на небракуван да отхвърля суингърството като опция за ВНЛ?

Или бракът е такава потъваща гемия, че всичко е позволено да го крепиш на повърхността?

# 1 180
Това звучи малко като: "Не знаеш колко е гадно бе..." (брака) Sunglasses Joy Поста на Криси имам предвид. Grinning

# 1 181
Лори, много зависи от гледната точка. Аз съм на вълна матура за седми клас и обяснявам на зъболекарката, как не ги виждам тия деца ( без никакви планове и амбиции за живота), нейният син е като моят, а тя ми отвръща: то и аз така, ама другите ми клиентите грам не са се притеснили по този въпрос. Та същото е и с брака, всеки си има виждане за живота...същото е и с бройките и със всяка сфера...

# 1 182
  • София
Аличка, кой разглежда хората като пропаднали?
Аз не, приемам изборите на всеки, както съм окей  със своите.

Важното е тези с 2 и тези с 200 да се чувстват добре, без оглед на чуждото мнение.

Лори, тя открай време си опява колко е гадно. Мани, ама и смята, че е това и друго няма, лъжат. Тъжно е.

# 1 183
  • Агент под прикритие
Кога ли ще спрем да разглеждаме по-широкоскроените хора като пропаднали? 🤷🏻♀ Един ден като седна на верандата с чайче и книжка няма да се сетя колко съм свестна, че съм била с 2-ма. А да не спомемавам колко свестни 40-годишни жени познавам, дето ми казват: “Е, то жената не свършва всеки път.” И после защо е пълно с вицове за “боли ме главата” и “съседа”.
Това никой не го е казал. И защо трябва?
Когато се съберат двама, на които бързо им става скучно, те много бързо ще стигнат до единодушие и извод, че трябва да си разнообразят връзката по някакъв начин (вкл. суинг). Тук драма не виждам.
Същата работа е и когато двамата са такива, на които не им става бързо скучно. Тук драма също няма.

Драмата идва, когато се съберат такъв, на който му става бързо скучно, с такъв, който не е такъв, каквито са масата случаи.

Естествено, това е грубо нахвърляно, има различни фактори. Simple Smile

Скрит текст:
Некачествения секс е причина за "боли ме главата" в 1-1.5% от случаите. Във всички останали, причината е друга.
Няма как качеството на секса да е било добро в началото, а нататък да се е влошило, а ако все пак се е влошило, то не е защото сексуалните умения на мъжът/жената са се влошили.
Даже съм готов да се обзаложа, че качеството през цялото време е било едно и също... Grinning

# 1 184
А на всички им се хойка, просто малко си го признават.
Да разбирам ли, че не си виждала щастливо обвързани хора, които нямат първосигнална потребност от хойкане? Аз само в тоя раздел съм преброил поне 4. И дори и да съм в грешка в конкретния случай, не е като базата за сравнението с техния "вид" да е грешна. След като ги има в природата.

Вярваме ти, че си виждал, ама чак пък щастливи...
Пòсмали малко...
Trollface

Общи условия

Активация на акаунт