За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 519
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 365
  • София
Уиш, няма как да знаете нищо. В най-добрия случай знаете това, което съм написала сама.  Нататък всеки си фантазира каквото си иска и да си мисли каквото иска, да си съчинява, да си украсява съчиненията.

Лъвица, няма на какво да си отговарям, не ми прилагай евтини номера, моля! Все пак съм в бранша с психологията, малко не върви точно на мен.
За бройките - бройките са бройки. Измерват се в брой хора, физически съществуващи към момента на събитието. Не в брой емоции. И за да обясня по-подробно, явно ще се връщаме на ниво да дефинираме това, което броим. Можеш да имаш чертичка на стената с физически сексуален контакт с човек. С този човек може да си изпитала емоция, може и да не си изпитала. Брои се човекът. А емоция може да изпиташ с физически човек, може и с измислен образ, фантазия. Броят се само физическите контакти, независимо дали е имало емоция или не е имало.

# 1 366
Мисля, че в дискусията се имаше предвид онуй мъжко обкръжение, което -  може и без него, ама по-добре с него, щото...абе ей така. И Анди се е хванала точно за това.

# 1 367
Като се говори за бройки, някои хора нямат такива, защото не са имали възможност. И го оправдават с дълбока философия за смисъла на моногамията и едва ли не че те така са си решили. Да ми се сърди, който ще, но аз чаровен мъж или жена, дето са били с 1 или 2 и не са с конкретна религия в днешно време не познавам. Мне, не за всеки влак има пътници...

# 1 368
  • София
Анди, нищо не ти прилагам... Щом си в бранша знаеш, че такива отговори не се дават тук и по този начин.

А мъжкото внимание... Пак е въпрос на мярка Joy Има лишени от внимание, мъжко или друго, които го жадуват за да запълват липси. Има такива, които ги смущава и обърква, отново защото им е липсвало и смятат, че не го заслужават. А между двете има безброй други здравословни причини да му се насладиш или да не те интересува.

# 1 369
  • София
Истината боли Mr. Green

Не, Аличка, хората и с малко бройки могат да са изключително сексуално сетивни и сладострастни. И на 15 и на 65.
Малко бройка първо не значи веднъж на високосна, нали така Wink

# 1 370
Жената и да е грозничка, ако е дашна, ще навърти бройка. Но смисълът да се бориш за бройка е какъв?

# 1 371
  • София
Да, боли, когато няма как да уязвиш момиченцето с роклята. На момиченцето с роклята не му пука, така че да, боли да ти остане само да кажеш "а роклята ти е грозна".

Лъвица, тогава не задавай отговори, няма как да стане.
Хей, темата е за бройки! Бройките са консумирани физически, а не емоционално. Какво мъжко внимание. Имаше един стар виц по темата, че не бил повод за запознанство. Въртите и сучете, пак го карате за емоции и внимание. Влагате в бройките повече, отколкото те означават всъщност. Бройките са чертичка на стената, а емоцията е от това да драснеш чертичката на стената.

# 1 372
Ех, Анди, децата ми са едно от най-прекрасните и скъпоценни неща, които имам. Но в живота си съм имала/имам и в момента поне още три неща, които струват не по-малко от децата ми и за които съм благодарна на късмета да имам. Вятър и мъгла ли? Само за слепите по рождение.

# 1 373
Аз съм в потрес след като прочетох, че смисълът на живота ми трябва да са внуци. Отказвам, защото все си мисля, че е добре всеки да си живее собствения живот – аз, детето ми, евентуалните ми бъдещи внуци и някакси не ми се ще да натоварвам нечий живот (в това число и моя) с подобни очаквания. Да не говорим, че вече си представих кротка посивяла бабелка на 55-60, която плете терлички за правнука си, защото просто няма никакъв друг смисъл и мерак в живота. Лошо няма, неин избор. За нея ок, за мен тъжен. На Анди изборът на другите да не са улегналата кротка бабелка е в случая тъжен. Колко сме различни хората.

За бройките – не съм фен. То това да не е мандра. Сито, цедка, подбор и по същество. Тези бройкаджийства носят удовлетворение единствено на повърхностно ниво. То като не може да ти е спокойно и готино с 1, със 100 пък хептен. Не знам как делят хората @екс от любов. На мен не ми се получава и досега не съм изпитвала удоволствие от случайни връзки / так анаречени бройкаджийства.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 13:59 от Босилка

# 1 374
  • София
Проекция на собствен живот върху други и после тук очакваме нещо различно.
Толкова за взора и неговата значимост за човека.

# 1 375
Егати! Кой гениален модератор е изтрил поста ми, в който казах на Дренкова, че ще я прекръстя на Трънка Бодливкова, защото е шило безподобно? Наистина ли е трудно да се стопли, че това беше шеговит пост в знак на симпатия към Дренкова?

# 1 376
  • Варна
"кротка посивяла бабелка на 55-60",  сакън, бе. Със или без бройки, не ща тоя образ за себе си. Аз ще съм готиното бабе, дето ходи с внуците на дискотека и сафари, докато майка и татко правят кариера.
Ама верно 20 стр. тука се вихрят странни спорове. Ясно е, че след една възраст по-трудно и внимателно се бройка човек, и няма нищо лошо, ама и в манастир не се оттегляш, я.

# 1 377
  • София
Ама Анди... Аз точно отговори отказвам да ти задавам... Нещо в много заядлива посока отидоха нещата, тъй че спирам... Ще ни затворят темата, а тя е интересна.

Да се бяха включили повече мъже да кажат, за тях колко им е важна собствената им бройка. Ние се отдъвкахме с нашата Joy

# 1 378
  • Варна
Отказа на качествени оферти за бройки, вдига ли ми репутацията?😄

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 15:30 от Viviana91

# 1 379
И аз питам същото, както и кой ги сертифицира за качество? 😊

Общи условия

Активация на акаунт