За бройката мъже/ жени в живота ви

• 37 517
  • 1 412
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Преди да стигнеш до дискотеките с внуците трябва първо да им сменяш памперсите и да им плетеш терлички. А аз не мога да си представя да ходя на дискотека с внуци - това ще е техният свят, а не моят. Баба с внуците на дискотека е нелепо, макар че ще й ръкопляскат от учтивост.

Ох, ама тези бройки искат действия, много енергия се хаби! И за какво? За едната бройка, за да има човек да се поФали в темата колко е вървежен! Тц.

# 1 381
Ама Анди... Аз точно отговори отказвам да ти задавам... Нещо в много заядлива посока отидоха нещата, тъй че спирам... Ще ни затворят темата, а тя е интересна.

Да се бяха включили повече мъже да кажат, за тях колко им е важна собствената им бройка. Ние се отдъвкахме с нашата Joy
Веднага се включвам, имал съм много бройки без това да ме е лишило от възможността да обичам само една и да искам само нея. Бройките са ми били начин да намеря тази, която да ми пасва на почти 100%. Едновременно с това съм трупал опит и опознавал жените. Предполагам и с жените е същото, когато имате повече опит, вече знаете какво търсите и как да го задържите като го намерите. Вярно, има мъже, които искат научена, знаеща и можеща всичко, но да не е била с повече от 4-5 мъже. Ми няма как да стане, опита си казвва думата.

# 1 382
- Докторе, приятелите ми разправят, че могат по 5 пъти, а аз...
- Еми разправяй и ти...

Къв е проблема да кажеш тук каквото число си поискаш? Grinning

# 1 383
Но смисълът да се бориш за бройка е какъв?
Много допълнителни бонуси има, получаваш множество вдъхновения да пишеш по здравословните теми, пък току-виж влезеш и в медицински книги с картинки, най-малкото в квартала ще се прочуеш Satisfied

# 1 384
  • София
Отивам да вържа две мартинита на терлички Laughing

# 1 385
От старите хора съм чувал, че бройката на мъжа не е важна, защото "гащите са му вързани".

Преди няколко години пък ме мъчеше въпроса кой спи с жените с джуки и силикон. И какво красиво намират мъжете в тези джуки. И разпитвам ли аз разпитвам. И една дето има такива приятелки ми обясни, че за мъжете било въпрос на престиж да спят с такава, или да имат такава приятелка. Такава била модата. Секса сам по себе си не бил важен. Но да се покажеш пред хората с жена с джуки било голямо нещо.

# 1 386
А според мен, на днешно време е по трудно да намериш жена без джуки, ама айде.
Чаровна и секси, със харизма и естествен чар.

# 1 387
  • София
А, не, пълно е.
Тунингът е най- писклив и създава усещане за масовост, не е така.

Не ги съдя момичетата, съдя им глупостта на младостта. На 20 няма нужда, ама...

# 1 388
Можем да закрием темата с пожелания всеки да намери туй, дето го иска, с или без проучване на пазаря.

# 1 389
  • София
Лице и опако на плетките няма ли да обсъдим?

Аз плета чорапи с пета и търлъци, ама още никой не ми е искал баш това Mr. Green

# 1 390
А аз не мога да си представя 
Да, Анди. Можеш да си представяш каквото искаш за себе си. Нелепо е, когато пробваш да си предствяш за другите.

# 1 391
Лице и опако на плетките няма ли да обсъдим?

Аз плета чорапи с пета и търлъци, ама още никой не ми е искал баш това Mr. Green

Бе много важно. Изказах се, колкото да не поставя тема за нова дискусия - отразяват ли се джуките, и пр корекции на качеството на матряла и защо, мамка му, продължават да са обект на интерес. Wink

# 1 392
То и аз не общувам много ( вече) с външния свят....добре де, като дойде критическата нали няма да спираме със секса, пък ако на партньорите не им става, поне да се погушкаме....не може ли?

Босилка да не чете !

Скрит текст:
Кой мъж е импотентен ?
- Без пръсти и с отрязан език.

# 1 393
То са практики, па опит, па изпити, все едно за мозъчна хирургия говорим, не за нещо дето или ти иде отвътре или си така
Скрит текст:

# 1 394
  • София
Не си искате децата вкъщи, за да не ви пречат на интимния живот, а после ще ходите по дискотеки с внуците! И това ако не е откачено като очакване и невъзможно като реалност!

Общи условия

Активация на акаунт