Мами от близо и далече Март ще гушнат своето човече

• 16 604
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Felizidad,аз те съветвам макар и с по-голямо коремче да си с бяла рокля, защото след години ще съжелуваш  че не сибила истинаска булка. както вече писах и роклите от  2 части са подходящи за бременни до 6 месец, въобщенеси личи.
Няма по - хубаво изживяване от това да си в бяла приказна рокля и център на внимание.Изживей си мига! а съм сигурна, че скоро ще изчезне гаденето.

# 136
Felizidad ,не се тревожи и поговори с мъжа си как искате да организирате всичко със сватбата.Ако вашето желание е да изчакате по-нататък с бебчо,и родителите ви ще ви разберат.Но пък от друга страна,защо си мислиш,че за сватбата си ще си дебеланка - сама казваш,че до сега си отслабнала доста.А и виж по-горе какво писаха момичетата - има прекрасни булчински рокли за мами като нас.Това хич да не те притеснява.Чаша вино също ще можеш да пийнеш.Веднъж е позволено!!! Wink
Аз нямам абсолютно никакви надежди да бъда булка,така че се радвам на всички,които могат да минат през това щастливо събитие.Толкова е красиво,когато хората се обичат и искат да бъдат щастливи.Няма значение,че вече бебчо е на път. Wink Wink Wink
FEMA-bg ,покажи снимки!!! Hug
zayo,с теб сме на един и същ термин.Из повечето календари пише,че трябва да е момиче!!! newsm78 newsm78 newsm78
А аз като искам момче!?Мъж ми преди години от друга жена има момче,баща му е имал 2 момчета пак от различни майки.Следва и сега да е момче...А и за името така няма да има спорове!Но се замислям,че и принцеса да е,ще е по-кротка и надявам се добричка!!!Живо и здраво да е,каквото е писано!!!Пак ще си го обичам!!!
 Heart Eyes
Добре дошла,soni@ ,как се чувстваш!?Прати данните си на лични на mini_79  ,за да те включи в списъка с термините!
Ставаме все повече тук!Много радостни събития ще празнуваме през Март!

# 137
Felizidad, и аз мисля, че не трябва да се лишаваш от сватбата си. Това е толкова хубаво и мило преживяване за всяка жена. Кога друг път ще си в бяла рокля. Аз за организацията на моята сватба отделих 2 месеца, но да ти кажа с темповете с които се развива всичко и за месец щях да сваря че и по-малко! Simple Smile
За роклята не се тревожи. Ще я купиш 10 дни преди датата, като разбира се си я набелязала преди това и си се уговорила с продавачките. Поправката на роклята става за 3-5 дни! Simple Smile И това разучих. Само от твоето настроение зависи перфектната ти сватба! Simple Smile
Ние ще сме към 7 човека, но аз държах на малка и кипра сватба. Понеже нямаме кой знае колко възможност в момента предпочетох да посъкратя малко гостите за сметка на качеството - да резервирам най-луксозния ресторант например! Simple Smile
Успех ти пожелавам! А от глътка - две шампанско на бебчо няма какво да му стане. Wink

Fema-bg, чакам с нетърпение да видя снимките ти! Simple Smile

# 138
Добре дошла Соня, аз  съм от твоята категория - на 36 и имам дъщеря. Леко бременеене!

# 139
Добре дошли на всички нови мартенски мамчета newsm51 Желая ви леко бременеене и много усмивки  love001

Момичета, вече има и майски мамчета smile3501 Открих съвсем случайно, докато се умилявах как августовските мами се хвалят коя е родила, коя си е вече в къщи с бебчо newsm53 Поканих я да дойде и да направи тема за Очакващи бебета май-август, че нали сме само до април. Не мога да повярвам колко бързо лети времето smile3521

# 140
felizidad, скоро и аз ще ти честитя излизането от 1 триместър,защото го изчисляваш като мен, но сега минавам на темата за сватбата - малка или голяма. Винаги съм си мечтала за следната сватба - около 50 човека, тесен кръг роднини и много приятели; вечерна на открито, аз с ефирна рокля, а мъжът ми със светъл костюм. В действителност сватбата ни беше: 100 човека /родителите поканиха доста роднини, но се съобразиха с нас, да поканят и децата им - които бяха на средна възраст, а не баби и дядовци/; много приятели; вечерна сватба но на закрито /хубаво беше това решение защото вечерта беше дъждовна/; аз с ефирна рокля, но мъжът ми с черен костюм /с бял е бил на абитуриентската си вечер и каза, че повече в светъл няма да се облече  - приличал на мафиот hahaha/.
Въпреки, че беше по различна от първите ми идеи, сватбата беше много хубава и весела. Даже за да са доволни всички а, ние направихме нещо друго: понеже мъжът ми има голяма род - за възрастните хора -  направихме като старите годежи, двете роди -млади, стари и деца, събрахме се и се почерпихме за радост на всички - бяхме официални, но не в сватбени одежди. Направихме го през пролетта, преди сватбата. После на сватбата дойдоха само младите.

Сега ако трябваше да правя пак сватба - щях да я направя по същия начин.

Всичко организарах сама, но не е трудно стига да си такава натура /организаторска/. Има един малък проблем, когато организираш сама - наясно си с всичко -и ако някъде има гаф, а то винаги се случва, може да се разочароваш.

Въпреки всичко, сватбата е незабравим момент в живота, особено на една жена, така че го направете както вие искате - Вие сте най важните /булката и младоженеца/ и важното е да сте щастливи в този ден. Това е вашия ден!

След темата сватби,да се вмъкна и с неразположенията през бременността ми -мога да се похваля,че не ми се гади по цял ден от 10 г.с, но само вечер ми се гадеше и повръщаше до преди дни. Вече не. Но когато се нахраня много бързо или прекаля с дадена храна - гаденето се възвръща. Имам страшен апотит от вчера и мисля да наблегна на плодовете и зеленчуците, че покрай гаденето - не можех да хапна и залък от тях. Установих, че вместо бисквити или сладкиши, по-добре ми се отразява килограм грозде, а вместо олио в салатата -зехтин.

и след моя "роман" hahaha, който написах по-горе -  да поздравя и Соня с добре дошла сред нас.  bouquet

# 141
Соня,  welcome
Понеже говорите за сватби, на моята бях в 5тия месец с първото ми дете. Бях си в рокля, но такъв вид че корема почти не се личеше. Извинявам се че така ги слагам снимките, ама може да я видите как изглежда....
Освен това си пих спокойно 1 чаша вино...е не можеш да пийнеш порядъчно, но то пък и не остава време, играла съм почти нон-стоп кючеци, хора, диско и се чувствах отлично. Аз даже не исках да е в първите месеци, защото по-добре корем отколкото да ми се гади, пък и в началото едва ли щях да мога така да играм. 5-6 месец от бременността са най-леки, поне за мен е така.Grinning
А се чудя как някои хора го правят като се роди детето, откъде намират сили и време за организация и празнуване ooooh!  Grinning

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 13:16 от zayo

# 142
Мамчета,ако видите тези снимки,сигурно и вие ще си поплачете  като мен........  remybussi
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=47221

# 143
zayo, много си хубава на сватбата и много слабичка за 5 месец. Изобщо не ти личи нито коремчето, нито бременността ти - сияеш! smile3501

# 144
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хей момичета, много се радвам като ви чета вълненията покрай предстоящите сватби. Дано са незабравими. Жалко, че и мен не може да ме погълне тази еуфория. Отвсякъде ме напъват, ама аз съм инат и няма да се дам. Майка ми се отчая и каза "С теб не мога да се разправям...както винаги правиш каквото си искаш!" ooooh!. Родителите му доста явно показват притеснението си, че не искам да подписвам, а с леля му (представете си) дори имах малък конфликт по този въпрос. Видите ли, не съм го обичала човека, щом не искам в църквата да отида и да се кълна във вечна обич. Аз пък й казах, че такова нещо не мога да направя, защото наистина кой може да каже дали ще е "докато смъртта ни раздели"!? Приятелят ми вече мисли как, къде и кога да ми предложи, а аз направо се ужасявам от този момент, защото как да откажа, ако го направи "публично" (пред роднини и приятели), при положение, че бебе ще си имаме, пък и това би следвало да е най-нормалното нещо в този случай. newsm78. Вчера за да замажа положението му предложих просто да ми подари едно пръстенче годежно, по възможност от бяло злато  Blush (другото не го харесвам) и с това да мине всичко и всички да се кротнат. Той ми вика "Ти каква си лисица...лелееееее!". Crazy Та така с моите неволи. ooooh!
Иначе още втората седмица след закъснението бяхме за около седмица на едно язовирче с приятели и само там качих около 4 килограма. Ама то не бе ядене, не бе чудо. Още не искам да помирисвам скара. Последните седмици съм качила около 1 килце, въпреки, че доста си похапвам, а и гадене нямам. Коремче си имам малко, но не съм сигурна от какво е точно...дали от напълняването или от бебе Laughing. В дрехите от миналото лято и от началото на това не си влизам, а дори и да вляза, не ми е комфортно - предпочитам да ми е свободно.
Искам да споделя ужаса си от предлаганите дрехи за бременни по нашия пазар. Има толкова отвратителни "лелски" парцали, които и баба ми не би облякла, пък какво остава за младо момиче. Дънките са под всякаква критика - ужасни материи и кройки. В крайна сметка съм решила да си купя мъжки дънки, широки и със смъкната талия (добре, че е тази гейска мода във мъжкото облекло напоследък) hahaha.
Някой спомена за сънища #Crazy, аз определено мога да режисирам поредица фантастични истории за бебета. Сънувам всяка нощ и имам чувството, че всеки следващ е по-безумен от предишния. Май имам нужда от специализирана помощ. Първо сънувах, че заради някакви палачинки си зарязах новороденото бебе на една пейка, натъпкано в спортна раница за повече от 5 часа. После, че ми се раждат близнаци (момче и момиче), ама в 3-ти месец, но пък в съня ми си изглеждаха нормално големи. Да ама нямах кърма, нямах и пари да си купя мляко, та бях решила да не ги храня и да видя колко ли ще издържат. Всякакви такива ги сънувам...всяка нощ. Събуждам се много подтисната и с усещането, че наистина се е случило.
Нещо много се разписах ooooh!.
Прекрасен ден на всички Hug!

# 145
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, пуснете си бързо КАНАЛ 1, ако не сте гледали това филмче - проследява цялата бременност и е ужасно интересно!

Rolling Eyes Свърши.

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 13:21 от Муцуна

# 146
Абе,муцунке,
Ти си се запънала като едно исктинско магаре на кръстопът!
Жалко, че и мен не може да ме погълне тази еуфория. Отвсякъде ме напъват, ама аз съм инат и няма да се дам. Майка ми се отчая и каза "С теб не мога да се разправям...както винаги правиш каквото си искаш!" ooooh!. Родителите му доста явно показват притеснението си, че не искам да подписвам, а с леля му (представете си) дори имах малък конфликт по този въпрос. Видите ли, не съм го обичала човека, щом не искам в църквата да отида и да се кълна във вечна обич. Аз пък й казах, че такова нещо не мога да направя, защото наистина кой може да каже дали ще е "докато смъртта ни раздели"!? Приятелят ми вече мисли как, къде и кога да ми предложи, а аз направо се ужасявам от този момент, защото как да откажа, ако го направи "публично" (пред роднини и приятели), при положение, че бебе ще си имаме, пък и това би следвало да е най-нормалното нещо в този случай. newsm78. Вчера за да замажа положението му предложих просто да ми подари едно пръстенче годежно, по възможност от бяло злато  Blush (другото не го харесвам) и с това да мине всичко и всички да се кротнат. Той ми вика "Ти каква си лисица...лелееееее!". Crazy

Какво толкова си против брака,бе момиче!И аз като теб все си виках,че няма да се женя,но сега си смених мнението.И на мен ми се иска (кой ли ме пита)!!!Аз вече писах по-горе,а и това си е Божи закон!!!
ТОВА,КОЕТО ГО ИСКАШ - НЕ СТАВА.ТОВА,КОЕТО НЕ ГО ИСКАШ - БЕЗ ПРОБЛЕМИ!!!!
Помисли си все пак.... Laughing Laughing Laughing

# 147
Sade, наистина и корема не ми беше голям, но с други рокли ми личеше доста, тази просто е такава кройка че скрива всичко Simple Smile

# 148
Муцуна,филмчето беше доста образно!Как само риташе бебока от вътре!!!
Това ни чака и нас... Rolling Eyes

# 149
Здравейте и от мен Simple Smile
Добре дошла Сони@ Simple Smile Лека бременност и здраво бебе Simple Smile

Момичета, каква хубава тема сте подхванали-за сватбите! Като си помисля преди 2/3 месеца бях изцяло погълната от подготовката и ми беше толкова хубаво! Всичко си организирах сама и обмислянето на всеки малък детайл е такова удоволствие! Само да кажа, че сватбата започнахме да организираме 1 месец и 1 седмица преди датата и за 1 седмица основните неща бяха уредени (DJ, foto i operator, data i restorant) Така че не се притеснявайте за това.
А роклята и цялото преживяване на самия ден са нещо невероятно. И както са казали и момичетата преди мен- всичко зависи от настроението на двамата най-важни човека  Wink
Така че приятни емоции на всички ви, които подготвяте сватбите си Simple Smile
 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт