Мами от близо и далече Март ще гушнат своето човече

• 16 610
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Мили мами , аз не смея още да  се впиша никъде , защото не съм  сигурна   точно кога ще съм . Ехографа  показа  1 април , но не съм убедена дали няма да се измести датата за малко по-рано . Каква точност имат  ехографите ? По размерите се  ръководят , нали ? По  друго ?
Защото , ако е по цикъла ми  Rolling Eyes има  да си  предполагат колкото си искат ... защото той никак не е  от най - редовните Simple Smile
Ами ... освен да ида в  Априлките  и да се  впиша  там  Rolling Eyes

# 151
Алабина, мисля че в началото отчитат до дни или седмица мах, но много зависи колко добре е сложила точките лекарката Sad

А, сетих се да кажа за сватбата, че си намерих супер обувки, с нисък и дебел ток, с които ми беше супер удобно и не съм чувствала умора през цялото време, просто крака не беше наклонен в тях ами все едно си в равни обувки..а и бяха много симпатични белички обувки Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 14:28 от zayo

# 152
  • София
Здравейте момичета Hug
Отдавна не съм писала, но в работата почти не ми остава време, а пък освен всичко не спира да ми се гади по цял ден. Вече имам чувството, че никога няма да приключи - вчера съм повръщала цяла вечер и имам такива киселини, че.... Cry

Wish, желая ти много положителни емоции  love001 и щастлив семеен живот. Като се замисля, че ме очаква същото #Crazy В събота си запазихме час за подписването Peace Бяхме толкова щастливи, сякаш е самата сватба Sunglasses Но ние си мислим да го направим в много тесен семеен кръг - само подписване и даже няма да бъда облечена в булченска рокля. Само че през уикенда родителските тела ни сюрпризираха, че искат кръга от гости да се увеличи, а скромното подписване да си прерастне в сватба. newsm78 И сега съм много объркана - не знам как да го направя.  Shocked Тези дни трябва да решиме, тъй като времето си тече, а аз не съм в много изгодна позиция да отлагам каквото и да било preggo - коремчето ми отсега е хвръкнало напред, че даже и в трамвая вече ми отстъпват място smile3556

Виж това предложение
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56512&photo=2.
моята бе подобна само че минаваше през врата и с голи ръце, талията е висока. Аз като се жених бях в 5 месец вече ми личеше корема и нямах талия въпреки че не бях качиал много. С тази рокля нямах проблеми, не се чуствах дебела. Не се притеснявай (доколкото можеш, аз не успях Simple Smile)Както казват сватбата е за родителите Sad, поне успяхме да наложим минимум роднини Simple Smile, и повече от половината бяха приятели Simple Smile Всичко организирахме за 4 седници - решението за сватба, подписване, ресторант
Ние също мислехме да е сватбата след раждането.
Честно да си кажа за мен сватбата не бе върховното изживяване и дори сега (според всички е било супер) аз можех и без това. А дали ще си в бяла или бембена рокля няма значение, колежките ми се обзалагаха, че ще съм със синя рокля, е бяла стана по стечение на обстоятелствата, просто модела, които харесах се предлагаше само в тоя цвят, а на мен не ми се разправяше.
Влязох в един магазин и я избрах щях и да я поръчам тогава, но не бях подготвена с обувките.

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 14:59 от Мама на слънце

# 153
Здравейте мили момичета!!!!!  Hug
Ах колко съм доволна ако знаете.. днес ходихме на лекар с таткото, исках да му покажа малкото човече, което доста активно се движи, плува или и аз не знам какво прави точно, но е доста забавно да го гледкаш. Направо да съжали човек, че си няма домашен ехограф и да си го гледка когато и колкото му се иска Sad
Много съм доволна, че си видяхме мъничето и се  Praynig да му е добре там вътре и след някой и дръг месец да си го гушкаме  baby_neutral
А относно сватбите... и аз ще съм булка след месец, та сега направо се чудя за кое по-напред да се вълнувам  Joy
А с останалите булки можем да споделим някои вълнения, информация и ценни съвети Simple Smile
Исках също да ви уведомя, че на мен гаденето окончателно ми премина - вече 2ра седмица се чувствам съвсем добре и нямам оплаквания освен, че движението на дясно на стрелката на кантара никак, ама никак не ми се нрави, още повече че ми се струва прекалено рано от сега да наддавам с такива темпове...  Rolling Eyes
Целувам ви всички и до писане   bouquet

# 154
  • Пловдив Белащица
Ако някой иска да разгледа моите снимки от сватбата, дано да стане с този линк, че нещо са променили Уебшота и не мога да се ориентирам  Confused http://community.webshots.com/user/mango_wass

# 155
mango ,
Страхотна булка си,толкова нежна и красива!!!
А с мъжа ти сте страхотна двойка!!!
Бъдете живи и здрави,и сега с едно сладко бебче,много,много щастливи!
Желая ти много семейно щастие!!!
Момичета,за майките като мен,които няма да ги огрее - искаме снимки!!!

# 156
Здравейте,
казвам се Соня, на 36 години съм.Терминът ми е на 09.03.07г. Имам едно дете.Ще се радвам да ме включите във вашата темичка.

Чао и леко бременеене. Simple Smile
Здравей Соня,добре дошла тук ще си прекараме весело Hug.Момичета аз освен да се оплача друго не мога да кажа,циститните ми болки слава богу минаха,но гаденето и киселините са неразделна част от живота ми.Да не говорим,че тоалетната е втория ми роден дом ходя да пишкам много често,а нощем е гадост от всякъде,на всеки два часа съм в 00-те.При вас как е положението?

# 157
  • Пловдив
Относно ходенето през ноща до тоалетната - аз съм всяка вечер поне по 2-3 пъти. Ужасно е, защото се разсънвам и сутрин не мога да се отлепя от леглото  Sad

# 158
Hei zdraveite. Az sa6to 6te stana edna ot 6tastlivite mami prez mart.               bihte li mi kazali kak da si sloja lenti4ka i qi4ice?   Laughing Outta Joint

# 159
Като за начало можеш да ми напишеш на колко си години, от кой град си /не че не виждам че пише Монтана/ и кое подред бебче очакваш. Иначе лентичка можеш да си сложиш от доста места, давам ти линк към сайта от който е моята http://tickers.baby-gaga.com/pregnancy.php
Влизаш там, въвеждаш предполагаемия ден за раждане и то ти изкарва лентичката с няколко кода. Копираш този на който отгоре пише ВВС и го пействаш в профила си.
Иначе яйчице- от някой друг   bouquet

# 160
Муцунке, това което ще напиша сега не искам да го приемаш лично. казвам го само от свой личен опит. Преди време имах връзка, сериозна с човек с който много се разбирах и много се забавлявахме заедно. Беше нещо повече от връзка защото ни свързваше много дълго и красиво приятелство преди това!  Всичко беше страхотно, той правеше планове, караше ме да вярвам, че съм всичко за него ....
В един момент аз разбрах, че е решил да ми предложи брак. Съвсем случайно. намерих пръстена ... Няма да ти описвам в каква паника изпаднах. И първата ми мисъл беше "оле, ако го направи публично"! Почти ме втресе и накрая не издържах и говорих с него. Най-трудния разговор в живота ми! След много кратко се разделихме, като отношенията ни ако изобщо имаме акива в момента са отвратителни! Но в момента в който видях пръстена и усетих паниката в главата ми сякаш някой запали голям червен надпис "ТОВА НЕ Е ЧОВЕКА!"

След това срещнах този с който съм сега! Знам , че го искам и винаги съм го искала. нарочно си представих момента с пръстена и предложението и ми стана топло и приятно... И когато го получих нямаше нищо по-естествено, красиво и нежно в този момент! Аз просто полетях от щастие!
Това е моята история. А ти дано го обичаш безкрайно! И не се лишавай от този купон - сватбата! Simple Smile

Манго, страхотна си!
Нямам търпение да мине сватбата ми, за да ви показвам и мои снимки! Simple Smile
Лека нощ за сега от мен и до утре! Simple Smile

# 161
Ето и малко снимки от моята сватба. Малко са разбъркани, но мисля, че ще се ориентирате  Grinning

http://snimka.bg/album.php?album_id=58373

парола - 291005

# 162
  • Бургас
здравейте момичета.не съм ви чела тия дни,че детето се разболя и зарази и мен и сега съм на антибиотик.само се моля с бебо всичко да е наред,че нали сега се оформят вътрешните органи,да не ви казвам какви сценарии ми минават през главата.
на всички кандидат булки им пожелавам много щастие и една приказна сватба.не мисля че повечето гости и тоалета са най-важното.ние с моя съпруг се омъжих ме в несебър само с близките си,бях с костюм цвят шампанско и въпреки всичко пак се чувствах много специална.

# 163
FEMA-bg, MANGO, момичета, направо ме разчувствахте с тези снимки.  newsm51 Докато ги гледах и започнах да се замислям дали наистина не заслужавам една истинска сватба newsm03 Вчера споделих с любимия, че съм съгласна да преговаряме и той беше истински щастлив като разбра. Защото той много иска сватба, но ми е казал, че не иска да ме натоварва и ще направим така, както аз преценя. Тези дни ще си помисля много внимателно - обещала съм му и на него, обещавам и на всички вас, които ме окуражихте така сърдечно да го направя  love001

gk77, надявам се бързо да се възстановиш и недей да си създаваш сценарии, не мисли негативно, а се успокой. В крайна сметка не го правиш на своя глава, а по лекарско предписание. thumbsup

# 164
Днес си гледах бебока! Пораснал е - вече е 46 мм голям отговаря си точно на 11 седмици. Махаше с ръчички и крачета, супер Simple Smile
Плацентата си е нормална, няма отлепвания. Много съм щастлива. Сега чак след  1 месец живот и здраве ще се гледаме.
Днес си пуснах изследвания на обяд ще си знам резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт