Мами от близо и далече Март ще гушнат своето човече

• 16 613
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте момичета, отдавна ви чета, но едва днес реших да се представя.

Казвам се Галя,на 32 години съм, това ми е втора бременност, терминът ми е 28 март.
Утре съм на преглед та ще видим какво е положението. Иначе бях на лекар последно на 10 август, когато видяхме сърдечна дейност.
На мен не ми се гади (имах само един ден, когато ми се гадеше), няма ми нищо и дори постоянно забравям, че съм бременна. Имам само голяяяяяяяяяям апетит - какво ще правя не знам. Като цяло засега нещата са много леки, само как ще се оправя с това ядене newsm78... Ако я карам така направо не знам колко кила ще стана.
Може и да ви се струва невероятно, но в 10-та седмица вече си имам коремче - представяте ли си?!?!

Поздравления за всички бъдещи булки   bouquet! За мен сватбата беше прекрасно изживяване - това е денят, когато се чувствах невероятно щастлива!!!!

Поздрави

# 166
FEMA-bg ,прекрасна булка си,и с мъжа ти сте много готини.
Абе,момичета вие всички изглеждате като фотомодели!Просто сте страхотни!А и в ден като този - как не,просто греете!
Mama Mishi ,добре дошла при нас.Аз съм подобна картинка като теб,ям като за световно,просто не се виждам до края...А и зимна бременност,зимата просто не ме се мисли...
Момичета,вече си имам снимка!!! Hug Hug Hug
Не мога да му се нагледам,имаме си и глава,и крачета,и ръчички.Просто невероятно.За сега нещата са наред,чак другия месец пак на преглед.
zayo ,ти какви изследвания си пусна че на обяд ще си знаеш резултатите!?На мен изследвания за кръв и урина ще са ми готови след 2 седмици!?

# 167
Здравейте момичета!
Не съм се вясвала скоро защото съм отпуска а у дома нямаме в момента интернет.
Добрите новини при мен са, че вече успявам да задържа някаква храна, спря постояното гадене и повръщане.
Лошите са, че съм изстинала нещо. Имам хрема, отпаднала съм малко и кихам. Не знам може ли нещо тази настинка, макар и не кой знае каква да навреди на бебето? Трябва ли да тичам на лекар или да изчакам да ми мине до ден два?

# 168
Ми аз ги пуснах там, където ходя на консултация, а това е частна клиника ВИТА...и си имат лаборатория, излизат бързо...между другото ПКК и урина могат да ти ги направят точно за 5 мин - била съм свидетел...но ако им се занимава и ако нямат много работа Simple Smile
Само съжалявам, че нямам пари,  както предния път, така и този, за да раждам във ВИТА, нищо общо с държавните болници, а и лекарката ми е супер Sad  Обаче там е за хора с доста парички, цените са непосилни Sad

Ели, важното е да нямаш ангини и разни такива гноища...мисля, че една хрема едва ли ще навреди, особено ако е без температура...ох, аз предния път колко страх съм събирала с такава настинка и температура че и на антибиотик бях в тези седмици някъде ...но мина Simple Smile А за темп знам, че парацетамол може да се пие, нито аналгин, аспирин абсурд....

# 169
Благодаря Зайо, това е донякъде успокоително. Ще изчакам да видя дали ще премине, и ако взема да вдигам температура, тогава ще  се обадя на доктора чак.
FEMA-BG, прекраса двойка сте! Дано винаги сте толкова щастливи и влюбени, колкото изглеждате на снимките    bouquet

# 170
 newsm44 newsm44 newsm44 Три пъти УРА, за Felizidad !!!  smile3521

# 171
  • Пловдив Белащица
Момичета, смятате ли да ходите на училище за бременни. Аз доста се чудя, но ми се  иска де. Ако намеря някоя дружинка тук от нас или от съседните по месеци форуми може и да тръгна по нататък, хем след часовете ще пийваме по нещо  Laughing

# 172
Момичета, не съм Ви писала цяла седмица!
искам да ви почерпя, че миналата седмица ми изкараха акъла.

Не исках да Ви пиша за да не Ви тревожа.
Направих си миналата седмица изследванията. Направих си и доброволните за токсиплазмоза.
Дадох ги да ги разчете изследванията Доктора ми.
И ми казва добри ти са изследванията, но Токсиплазмозата ти е положителна.
Питам го "отразявали се на плода? а той "Ще ти следя титъра и ако е с по висок процент,
Не те задължавам, но е препоръчително да направиш аборт! Утре в 10,30 в болницата ела!"
Да не ви казвам как се чувствах, земята пред мен се отвори и потънах
Прибрах се в нас и тук майките от форума ми помогнаха да намеря информация за токсиплазмозата. а тя каква я
ако изследванията показват
IgG - значи си имал токсиплазмоза в минало време и не можеш да заразиш бебо
добрият вариянт
IgM - в момента имаш токсиплазмоза по лошият вариянт, но може да се лекува / Не в Бургас/
На другия ден ходих до болницата както лекарят ми каза
Като го видях почна да се извенява, че ме бил шашнал.
Идваше да го  #2gunfire #2gunfire Цяла вечер не бях спала от притеснение
Така, че момичета като си правите изследвания не се шашкайте като мен.
После друго ще Ви пиша, че написах цял ферман

# 173
Благодаря ти mini 79. Аз съм от град Монтана, това е в северна България. На 21 години съм. Омъжих се на 19 ноември 2005 година. Ако всичко е наред това ще бъде първото ми бебче.  hug hug newsm03

# 174
Ауу, черпиш с продукт на моята фирма /в тази в която работя де/  Wink
Да ви питам искате ли да си правим и ние албумче, може да почвате да си снимате коремчетата, аз лично си имам доста добре оформено, всички ми казват че е големичко за 4-ти месец. А мама като ме видя наскоро и ми вика- да не са двама  Grinning Ама не са де. Да е живо и здраво и всичко да е наред с това, пък следващото ще го мислим като му дойде времето. Освен това се очертават много хубави събития в нашата темичка, да можем на воля да си гледаме бременните булки.
Малко сте постни откъм идеи за темички, хайде мислете че вече сме по- пишещи и ще ни трябват повечко заглавия ако продължаваме така.
Цунки на всички и да си пазите сладките коремчета.  bouquet

# 175
Мими 85, а термин определиха ли ти?
Иначе зная къде е Монтана, на братовчед ми жената е от там и даже като се жениха нашата квартира се водеше къщата на булката.

# 176
  • Пловдив
Момичета, смятате ли да ходите на училище за бременни. Аз доста се чудя, но ми се  иска де. Ако намеря някоя дружинка тук от нас или от съседните по месеци форуми може и да тръгна по нататък, хем след часовете ще пийваме по нещо  Laughing
Аз мисля да ходя, но поне от следващия месец - може би в поликлиниката на Понеделник пазара (видях, че си от Пловдив Wink ), там мисля, че е 40 лв.Ако си навита може и заедно да ходим Simple Smile

# 177
Да. Определиха ме за 23 март (и по видеозона и по кръглото календарче на доктора).

# 178
mimi4 ,Фигаро са ми любимите бонбони,а как ми се приядоха сега,няма да ти обяснявам.Къде да ходя да ги търся по това време сега!!!! newsm78 newsm78 newsm78
Да ти е живо и здраво бебчето,тия пусти лекари....Аз разказах ли ви как отидох с една седмица закъснение при една "докторка"....Не бях си правила тест,понеже признаци никакви,мисля си че нещо сериозно вече се случва с мен,трябва да си изследвам цялото тяло......Моя доктор го нямаше и аз отивам при тая,обяснявам й,една седмица закъснение,правим бебе,ама 1 година не става....Жената вика лягай!Не си бременна!Я да ти правя аз цитонамазка - добре!!!След 2 дни отивам,цитонамазката - отрицателна,нищо няма.Тя вика,"Ама още ли ти го няма М.".Ами,няма нищо.Я да те видя на видеозон...Пих кола,кафе,цигари пуших,след един час на видеозона (при 10 дена закъснение):"Ами тук в матката има една чертичка,което е обнадеждаващо,ама айде още да чакаме,за да не те лъжа" newsm78 newsm78 newsm78
И вечерта идвам аз и пиша тук на момичета от Проблемно забременяване,и те като ми викнаха....ТЕСТ прави!
Правя тест EFP,още един - още по-червен!!!ЛЕЛЕ!!!
Та така,онази ми прави цитонамазки и вика,ми нищо,не си бременна.
Знаеш ли как се чувствах всеки месец в продължение на 1 година,че не става,и не става...И накрая за капак си изкарах акъла тая да не ми предизвика спонтанен...
Ама бебо може и да иска да види този свят и се инати Crossing Arms smile3514
Айде,че много дълго стана!
Пишете за други такива издънки ако имате,ето ви нова темичка за коменти! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 30 авг 2006, 23:51 от maria1998

# 179
Здравейте момичета!
Вчера ходих на зъболекар и реших да ви разкажа съветите. Зъболекарката препоръча да се пие по 1 литър минерална вода Девин на ден, заради съдържанието на Флуор. И от време на време да се почива със слабо минерализираната Девин например.
Днес пак съм на зъболекар  Crossing Arms
Поздрави на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт