Мами от близо и далече Март ще гушнат своето човече

• 16 616
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро и от мен днес!
При нас е страхотен студ Shocked
Някои доктори са в състояние да ти вземат акъла от некомпетентност. До сега не съм попадала на подобни, но знае ли човек..., то никога не е късно.
Нещо се опитва да ме хваща хремата и мен, но ще видим ...дано е нещо моментно.
Иначе днес ми се спи като за световно и не ми се работи.

Добре дошла на мама Миши Hug

# 181
  • Пловдив Белащица
...
Аз мисля да ходя, но поне от следващия месец - може би в поликлиниката на Понеделник пазара (видях, че си от Пловдив Wink ), там мисля, че е 40 лв.Ако си навита може и заедно да ходим Simple Smile
За това питам, да ходим заедно, който е от Пловдив и смята да ходи. Аз си мислих, че само Торакс организират, трябва да питам и там колко е цената и ако има и на други места. Аз щото винаги правя дълбоки проучвания, преди да си вложа парите  Laughing

# 182
Добро да е  Laughing и при нас е доста студено, по скоро ветровито де.По въпроса с настиналите мами, аз се оправям с Oscillococcium на Вoiron пие по едно на шест часа -  три пъти и пресичем настинката.

# 183
  • Бургас
момичета тази сутрин не ми се гади,може да е временно ,но пък е супер.

# 184
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, мен гаденето ме подмина, но киселините не нападнаха ooooh!. Кой знае какво съм направила в предишния си живот, че сега такова чудо да ми се случва. Вчера цял ден ядох сухари и едни бисквитки, които ги водят диетични и за капризни стомаси (Hogarenas) и пак щях да умра. Пих толкова много газирано - тоник, кола, та даже и малко бира, но ефект никакъв. На моменти направо не можех въздух да си поема. Седиш, не дишаш и гледаш много много да не мърдаш, че как станеш от стола или леглото и се почва ooooh!. Плачеше ми се. А така е от 3 дни и нямам идея докога. Майка ми ми казва, че това е само началото, а в края на бременността ще е вече страшно. Аз по-страшно не виждам накъде newsm78. В крайна сметка, точно преди да легна ми скимна да пробвам все пак чаша прясно мляко, въпреки всички препоръки, че не трябвало мляко. Дали си въобразих, дали наистина помогна, но факт е, че успях да заспя, поолекна ми сякаш. Та аз ще си пийвам прясно мляко, но вие кажете нещо друго, ако знаете. Някякви чайове или нещо хомеопатично, което да става за бременни...!? newsm78
Навън е ужасен студ, но въпреки това - хубаво настроение ви желая Hug

# 185
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Добро утро, то вече добър ден, момичета.
Пиша ви пак от работа.
Тук в Габрово не ни правят изследвания до края на 3 - ти месец. Аз до сега съм ходила само веднъж на лекар , за да видя бебчо и той ми каза  - ела в началото на септември за изследвания. А аз на 5- ти влизам в четвърти месец. Но не се много притеснявам, ще ме изследват. В Габрово няма училище за бременни, иначе щях да ходя, но пък мама е акушерка и ще ми разкаже за всичко.
СТРАХОТНИ булки сте!

# 186
Здравейте и от мен! Party
Аз от няколко дни съм без гаденето,гадния вкус в устата ми и той почти изчезна - няма нищо общо с преди!
EliMeli ,ще си купя и "Девин",благодаря за съвета! Wink
Аз от началото като разбрах за бебчо пия само минерална,защото обикновената не ми понася много,гади ми се от нея.Най-много ми допадна "Банкя" и си купувам направо 10 литра за 1.60лв.Но ще пробвам и "Девин" за зъбките!!! Hug
В София напича слънце,но е студено.А аз отивам по магазините да търся по-широки дрехи,че до 2 седмици корема ми съвсем трябвало да се закръгли,а дънките ми вече са ми неудобни!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 187
maria1998 ,
Пиши за дрехите, че и мен ме вълнува този въпрос. Не мога да си измисля какви дрехи да си намеря. И то по-скоро за панталоните Simple Smile 
Успех Simple Smile
 Wink

# 188
EliMeli ,след малко наистина излизам да пообиколя магазините,но нямам никаква идея какво ще търся.Трябват ми есенни блузи по-широки,че всички блузи са ми по-впити и къси и нямам нищо широко.Чудя се дали гащеризон-пола до коленете да не си взема ако си харесам.Но ще мога да го нося само 2-3 месеца максимум.А може би за зимата като стане голям тумбака,мисля дънков гащеризон!А и аз съм висока -174см,едра,просто много трябва да внимавам,за да не изглеждам баба Меца Joy Joy Joy

# 189
Благодаря ви момичета!   bouquet

Относно панталоните - аз имам от тези "бременните" дънки - аз така им викам, които са отпред с ластик. Наистина не стават за накрая, но за най-големия корем имам един черен джинсов панталон, останало ми е и едно много хубаво сиво костюмче.

Гащеризон не съм купувала, а и няма да си купя, защото не ми отива на фигурата.

Муцунке, киселините при мен накрая бяха нещо страшно. Събуждах се посред нощ, а всичко ми изгаря, ако пийна малко вода, положението се влошава драстично, единствено ми помагаше да не съм легнала. Посред нощ седях в леглото и се опитвах така да заспя - седнала, защото беше наистина кошмар. Обаче тези киселини може и да те подминат. Не ги мисли от сега.
Накрая киселините се образуват от повдигането на всички органи нагоре, стомашният сок тръгва нагоре или нещо такова беше.

# 190
Цитат
Накрая киселините се образуват от повдигането на всички органи нагоре, стомашният сок тръгва нагоре или нещо такова беше

Бр-р-р-р-р Sick
Като си спомня и ми става зле Sad

# 191
  • Бургас
момичета на мен ми помагаше по една лъжичка кисело мляко,при мен доста облекчаваше киселините,но трябва и да внимавате какво хапвате.

# 192
  • София
Здравейте момичета,

много ви благодаря за топлото посрещане и затова че сте ме влючили с списъка с термините   bouquet!
Идвам от лекар и докладвам - при нас всичко е наред, отговаряме си точно на седмиците, а бебо ми махаше с ръчичка - толкоз мило и хубаво ми стана...Днес си говорих надълго и нашироко с лекарката - за термина, за раждането, тя е много готина и ми вдъхна много увереност и кураж (че аз имам кошмарен спомен от първото раждане и вече ме е хванало шубето). За мен поне си е много важно да имаш готин лекар.
Съчувствам на всички мами с проблеми като гадене и киселини. Аз киселини не знам какво е - никога не съм имала през живота си и дано нямам, ама моят мъж често страда и все пие сода - не знам обаче дали става за бременни newsm78.
Как вървят нещата с организацията на сватбите - давайте подробности, че тръпнем от вълнение тука с вас.
За дрехите и аз не знам какво да правя - с първата бременност ми бяха дали дрехи, които върнах, сега май ще трябва да си търся. Ама ми се струва безмислено да давам 70-80 лева за гащеризон, който ще нося 3-4 месеца.

Поздрави 

# 193
Аз още си нося летните оанталони, но те са ми с ниска талия и нямам проблем. Нямам представа обаче какво ще нося като стане по-хладно. Не знам и какви магазини има за бременни в Бургас. Много ги харесвам бременните дънки, но не знам от къде да си купя.

# 194
Муцунке, опитай с чай от мента. По принцип ментата облекчава стомашните проблеми ( включително и киселините) и четох в сайта че не е вреден за бремени. Успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт