Мами от близо и далече Март ще гушнат своето човече

• 16 602
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Хихи, и вие като нас сте от скоро, а вече бебе, сватба ... Simple Smile
Хапвай си и се радвай че не повръщаш, а на сватбата ще си прекрасна, точно защото носиш най-хубавото нещо в себе си и си най-влюбената жена на света в този момент! Simple Smile
Във сватбения форум има много идеи за рокли за бременни!
Аз разглеждах и снимки на други булки и вече май се спрях на модел, но не съм съвсем сигурна! все пак имам 2 месеца още! Simple Smile
Виж тук http://svatba.noxart.com/viewforum.php?f=1&sid=c59194efde91f … bb9a30ae79f96840e
Благодаря за линка, дори си харесах някои неща, като например това http://www.snimka.bg/album.php?album_id=56512&photo=2. Но ще се поразтърся още, де. Но явно ще е е по поръчка, защото знае ли се до тогава как ще изглеждам  Cry

Нещото, което ми идва на акъла е, че може да имам язва, въпреки, че не знам дали в такива случаи се повръща кръв. Другия вариант е, кръвта да е от гърлото, ако се е разранило при самото повръщане... newsm78!?
До колкото знам има и къвяща язва и при нея определено се повръща доста кръв. Но не се панирай излишно. Най-добре е да се консултираш с лекар и ако е необходимо да ти се направят съответните изследвания. Може би просто реакцията със содата е оказало своето въздействие.

Последна редакция: пн, 28 авг 2006, 13:45 от lubricant

# 121
  • Пловдив
Муцуна, здравей - аз съм от априлките и сега като прочетох се сетих, че веднъж и на мен ми се беше случило. Беше още в началото, когато повръщнето беше в пълна сила, та и аз открих мъничко кръв в стомашния сок. А сед това повече нищо. Не знам дали е за притеснение или е нормално, защото и аз попринцип си имам проблеми с храносмилателана система... Ще следя с интерес и другите мнения по въпроса
Иначе при мен гаденето премина. След това се появиха отвратителни киселини и дъх. И аз пробвах със сода, но само веднъж (беше ужасно). Освен това и червата са ми страшно надути, даже обикновено навеждане педизвикваше такова движение и звуци..... Сега съм сравнително по-добре - док ми изписа някакви хомеопатични хапчета - уж за червата и за запек, но имат действие и на черния дроб и жлъчката, та може би за това?!?!   newsm78

# 122
Муцунке, бях писала някъде и пак ще пиша сега. Содата е съвсем противопоказна за стомасите ни сега особено пък ти с тоя гастрит. Много по-добре е да изпиеш на големи глътки малко газирана вода, тоник или чиста лимонада! И без да съм била бременна от содата съм повръщала. Аз също съм с гастрит и страдам често от киселини. Посъветвй се с твоя лекар за Talcid, това са едни хапчета за киселини, които се дъвчат и са леко сладникави на вкус. Струват 2-3 лв.
Кръв се повръща при перфорация на язвата. Количествата кръв за големи и трябва да се чувстваш ужасно зле! Това съм чувала!
Успокой се и не се давай на едни киселини! Simple Smile

lubricant , радвам се че бях ползезна! Аз почти на 100% избрах моята рокля!Подобна е на ТАЗИ , но моята е чисто бяла и малко по-лъскава! Simple Smile

# 123
  • Пловдив Белащица
...
Иначе ние вчера с mango без да се познаваме пихме минерална вода и ядохме сладолед, съвсем случайно!  Laughing
...
Laughing Ами аз бая се зачудих, защото като ни запознаха ни попитаха дали се познаваме, обаче на мен името ти нищо не ми говореше. Вече като спомена за сайта се сетих, че май си от нашия фен клуб  Wink и като се прибрах проверих.

А да сте чували непоносимостта към някои миризми, кога изчезват. Защото това моето с парфюмите вече става ужасно. Дори не мога да се изкъпя като хората  Sick Сега съм си набарала един шампоан и сапун, с които горе долу успяваме да се разберем  Wink

# 124
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
WISH - разбрах че почти си избрала роклята, но понеже сигурно още не ти личи - можеш да си избереш и рокля от 2 части , а не рокля за бременни. аз не исках да съм бременна на сватбата и затова чакахме малко с направата на бебчето. Но важното е ти да си щастлива. Ако искаш да ти пратя снимки от моята сватба - дай си и-мейла.

# 125
Момичета,аз мога да кажа,че поне сутрин ужасния вкус в устата ми намалява.Иначе през деня пак имам пристъпи на гадене,но като чи ли по малко.А от доста време вече не ползвам парфюм,а дезодоранти,които са по-леки и свежи и не ме дразнят.
За други миризми да ме дразнят - единствено и само цигарите,които се пушат вкъщи,това едва го преживявам,просто веднага излизам!!!А каква пушачка бях,леле-леле....Сега съм се зарекла да не ги погледна повече мръсните гадории...
Що се касае за ядене - мога нон-стоп да стоя пред хладилника и да си търся нещо.Направо не виждам как ще я караме така...А вече корема ми се подува...от ядене,то не е от нещо друго.
И днес ми казаха,че ако от рано ти стърчи корема ще е момченце Praynig Praynig PraynigАз това искам,но вече почвам да се съмнявам,че ще е такова!!!Просто винаги съм искала момче,не знам,така съм си го представяла! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 126
Мария, и аз исках момче първия път и не можех да си представя че нещо друго имам в корема, винаги съм се сънувала с момче. Да, ама не Laughing Като ми казаха момиче 100% и не можах да повярвам...стана ми тъпо и като че ли вече не го исках толкова много Embarassed Обаче като се роди..сега не мога да си представя да е било момче Simple Smile И този път ми е все едно какво ще е, да е живо и здраво Simple Smile Момче искам единствено заради таткото, но ако става дума за мен си искам момиче, и предполагам че ще бъде момиче, защото в нашия род други не се раждат Grinning

# 127
Здравейте мартенски мамчета!
Темата ни е много хубава  Laughing Вчера се върнах от отпуск и още не мога да свикна на работния ритъм. Две седмици не писах- изобщо не ми се сядаше на компютъра у дома.
Моето гадене сутрин се завърна, за мое разочарование и апетита ми се губи.
Нещо доста ми притеснява- ям редовно и доста , а не съм мръднала от килограмети си Shocked
Как е при вас?
От днес почвам да следя темичката редовно Hug

# 128
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Здравейте, днес пак бях на кантарчето - не съм наддала, а влязох в 13 седмица. Но вече имам ужасен апетит и вечер като се понаям си личи коремчето, ама иначе денем все още съм елегантна. а при вас как е?

# 129
Аз вече  ходя с "бременните дънки". Те даже ми правят корема още по-голям. С роклите добре, през лятото, но от зимните дрехи нищо не ми става в талията.

Аз започнах да сънувам едни такива дълбоки и реалистични сънища, даже като се събудя и не знам къде се намирам. С предната ми бременност също беше така.

Аз си взех да пия витамините на Хип, които са на сокчета, но нещо ми излизат киселини от тях и ще си взема Пренатал следващия път.

Първият път бях 100 % сигурна, че ще е момче, но този път имам колебания постоянно и просто не знам какво е. Нямам търпение да разбера. Иначе малкият и таткото наистина отсега са залепени един за друг, много ми е мило като ги гледам как си играят заедно.

Wish, нашата сватба беше на 29.10  миналата година, тази ще празнуваме една година от сватбата и 7 години съвместно съжителство!  Grinning
И термините са ни на една и съща дата!  Laughing

Времето беше страхотно, грееше слънце, навън бях само по рокля, а за всеки случай имах само една розова яка с панделка. Пожелавам и на теб хубав и топъл ден!

Последна редакция: вт, 29 авг 2006, 10:08 от FEMA-bg

# 130
Хихи! Сериозно ли FEMA-bg? Като сродна душа те почувствах! Simple Smile
Кажи ми, че имаш и много щастлива брак сега, за да знам че и моя ще е такъв! Simple Smile
Колко много съвпадения! Simple Smile
Страхотно... Simple Smile

Относно килограмите: и аз не качвам. В началото свалих 6 кг. и си стоя така. Хем започнах да ям.

# 131
Здравейте момичета Hug
Отдавна не съм писала, но в работата почти не ми остава време, а пък освен всичко не спира да ми се гади по цял ден. Вече имам чувството, че никога няма да приключи - вчера съм повръщала цяла вечер и имам такива киселини, че.... Cry

Wish, желая ти много положителни емоции  love001 и щастлив семеен живот. Като се замисля, че ме очаква същото #Crazy В събота си запазихме час за подписването Peace Бяхме толкова щастливи, сякаш е самата сватба Sunglasses Но ние си мислим да го направим в много тесен семеен кръг - само подписване и даже няма да бъда облечена в булченска рокля. Само че през уикенда родителските тела ни сюрпризираха, че искат кръга от гости да се увеличи, а скромното подписване да си прерастне в сватба. newsm78 И сега съм много объркана - не знам как да го направя.  Shocked Тези дни трябва да решиме, тъй като времето си тече, а аз не съм в много изгодна позиция да отлагам каквото и да било preggo - коремчето ми отсега е хвръкнало напред, че даже и в трамвая вече ми отстъпват място smile3556

# 132
Трябва да изнамеря диска и ще кача снимките.  Grinning

Да, бракът ми е много щастлив, а сватбата ни беше приказка. Две седмици след нея бяхме до Париж, чувствах се вълшебно...

Felizidad, не се опъвай за гостите, може би ще бъде много весело. Grinning А пък и родителите се чувстват горди в такъв момент, така че ги разбери и тях. Аз организирах цялата сватба - от-до, каквото се сетиш, от менюто, до украсата и поканите. Беше зор, защото обикалях с малкия, но това ми е в характера - всичко сама да си направя.

На нашата имаше към 130 гости и беше невероятен купон. Момичета, запомнете най-важното, хубавата сватба зависи основно от настроението ви, така че трябва да имате много хубава нагласа за нея!

# 133
FEMA-bg, сигурно си права, но не знам колко време ще ми е необходимо, за да започна да организирам всичко за сватбата и накрая да не се окаже, че съм в напреднал месец и не мога да се побера в роклята си Weary Не съм си представяла, че на сватбата си ще приличам на бъчвичка и няма да мога да изпия една чаша вино за здраве smile3514 Нашата идея с бъдещия ми съпруг (как звучи само newsm08) беше сватбата да направим след време с детето. Ох, не знам вече - постоянно мисля за глупости, ама поне се разсейвам от това гадене Wink
А иначе относно килограмите - и аз да се отчета mobilephone - от началото на бременността съм минус пет - по обясними причини Rolling Eyes Но в последната седмица забелязах покачване от един кг, който според мен е на корема - нали ви казвам, че е доста голям за този месец - чак близките ме заподозряха, че нося близнаци smile3503 Ама на ехографа такова нещо не се видя. Другата седмица отново съм на изследване, та да видим какво ще излезе.

# 134
Здравейте,
казвам се Соня, на 36 години съм.Терминът ми е на 09.03.07г. Имам едно дете.Ще се радвам да ме включите във вашата темичка.

Чао и леко бременеене. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт