Равносметка на изневярата

• 9 054
  • 172
  •   1
Отговори
# 75
За разговори и споделяния се ползват приятели от същия пол. Щом любовникът успешно е запълнил този дефицит, за мен му липсва мъжественост. И като добавим кукувичето желание да се намести в семейството ти, още по-ниско пада.
Иначе съм съгласна с момичетата, че ти си необщителна, не мъжът ти. Не си на 15, та някой романтик да те предразполага с подходящо поведение, време ти е да пораснеш.

# 76
Абе christina1980, ти преди години беше лапнала по един, ама не беше споделено и оттогава ли стана толкова над нещата? Защото помня как каза, че мъжът ти значи нищо за теб, но ти е нужен за децата...и че нямаш толкова пари, колкото ти се иска , за да живееш както ти се иска! Не всички хора могат да си редят вътрешните колибки по вашия начин. Много осъждане в тоз форум, много чудо. А всичко е толкова просто- всяка си стои зад личния избор в живота, без значение той прави ли я щастлива или не, задължени сме да го отстояваме, да го извисяваме над чуждите избори и тн тн. Всички хора сме един дол дренки, ахха даже и Дренка Wink

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 12:09 от Modest

# 77
За разговори и споделяния се ползват приятели от същия пол. Щом любовникът успешно е запълнил този дефицит, за мен му липсва мъжественост. И като добавим кукувичето желание да се намести в семейството ти, още по-ниско пада.
Иначе съм съгласна с момичетата, че ти си необщителна, не мъжът ти. Не си на 15, та някой романтик да те предразполага с подходящо поведение, време ти е да пораснеш.

А мъжът за какво се ползва? За баща, упора, въобще за социална, материална и душевна патерица ли?

# 78
  • Варна
Мъжът го ползваш за това, за което те ползва и той. Тъй де, взаимност да има.

# 79
Ако яко куцаш, може и за патерица. Иначе за обичане. Специален вид обичане, който не изисква един куп приказки.

# 80
Имането на съпруг не означава непременно ползването му за споделяне на най-дълбоки, съкровени терзания и прочие. Не винаги той е сродната ти душа, половината на едно уникално цяло, което вдишва, а ти издишваш...
Въобще малко по-далече от романите на Даниел Стийл и по-дълбоко в реалното живеене.

# 81
...
Когато казвам че комуникацията с мъжа ми не върви, е в друг смисъл... На пример никога не можах да се почувствам удобно да му разкажа какво ми беше когато почина баща ми, или когато се чувствах ужасно след бременностите поради физическите промени в тялото ми. Никога не ми е било удобно да говоря за секс с него, което превърна и това в някаква рутина, колкото да мине, но да не се говори.
После си мисля ако така е било ок 15г, сега ли ще ми е проблем... Сигурно се навивам, не знам..
Ами не, 15те години са си минали-заминали. Сега ти се ще да сте по-близки с мъжа ти. Не че не можеш да си намериш приятелка за споделяне, или на майка ти, сестра ти да споделяш - знам ли, чак любовник за едното споделяне ми се вижда прекалено.
Явно имаш някакви нови търсения в момента. Поговори с мъжа ти, сподели му нещо за проба. Нещо сякаш се респектираш от него ли, защо не можеш да му говориш? Смяташ, че ще решава судоку ли, докато те слуша? Пробвай, кажи му нещо, което те вълнува, да видим. Ако реагира зле, ми кажи му - човек, ние сме си най-близките хора, държа и настоявам да ме изслушваш.
На мен мъжът ми ми е човекът, с когото най-много споделям, хем не плачем, а просто ми е душевното другарче. И той е рационален тип, аз съм супер емоционална и точно затова ми казва някакви много мъдри неща винаги. Но ако не му казвах нищо, можех и аз да се оплаквам, че не си споделяме, а защо не си споделяме?

Колкото до секса, не мисля, че ако му предложиш нещо ново, ще се дърпа. Поеми инициативата, нали ти искаш разнообразие. Сподели му, че искаш да опитвате нови неща. Помисли си какво ти е на сърце. Мисля, че и той ще ти е благодарен.

# 82
Абе christina1980, ти преди години беше лапнала по един, ама не беше споделено и оттогава ли стана толкова над нещата? Защото помня как каза, че мъжът ти значи нищо за теб, но ти е нужен за децата...и че нямаш толкова пари, колкото ти се иска , за да живееш както ти се иска! Не всички хора могат да си редят вътрешните колибки по вашия начин. Много осъждане в тоз форум, много чудо. А всичко е толкова просто- всяка си стои зад личния избор в живота, без значение той прави ли я щастлива или не, задължени сме да го отстояваме, да го извисяваме над чуждите избори и тн тн. Всички хора сме един дол дренки, ахха даже и Дренка Wink

Да ти кажа честно, от както се събудих преди 2 месеца от упойката, имам си матка, нямам рак, имам си коса и съм си  видна хубавела, в моите си очи, съм тотално над нещата.  Вие ако искате се доказвайте на целия свят, аз такива амбиции нямам.
В тая криза все още и работа си имам, и заплата си имам, въпреки че почти не работя, така че съм си много добре. Дай боже все така да е.

# 83
Всяка търси в съпруга , това което на нея и е нужно. Аз лично предпочитам мъж, който може да ми улови емоцията и да даде ответ чрез своя емоция, така се свързвам. От такива моменти изпитвам влечение, от тях ми се задвижва всичко. Нека съм всякаква във вашите очи. Авторката напълно я разбирам. Ще бъде същото , каквото е било през 15те години. Ако ти е достатъчно, ако ти носи мир, ако си способна на вътрешно пречупване- може и да ви се получи с мъжа ти. Но ако не си, вътре в теб ако е каквото е сега- размисли, дилеми, няма да я бъде.

# 84
Басирам се на 2 кафета, че сега тя като излиза евтина женица, ще извади 100 кусура на мъжа си, ще се сети за амнайсе дребни случки, когато ама супер много я е наранил и как е осъзнала, че между тях не върви и е решила да се хвърли в дълбокото с чудния любовник.
Мда, извадиха се тъжните случки, които тласнали емоционалната лирическа героиня в прегръдките на друг.
Да знаете, чакам си кафетата.

П. П. Само аз ли правя разлика между нужда от споделяне и нужда от задоволяване на физически потребности?

# 85
Не, дори и авторката прави. Има незадоволена потребност да споделя и да запълва ... За запълването е намерила, сега търси такъв за споделянето.

# 86
Да си споделя с нас. Ние ще я четем и част ще я плюят.

# 87
Опитай да трансферираш своя опит в ситуацията на авторката, ама мъжът да е този, дето се буди след упойка. Интересно ми е как си представяш развитието в такава ситуация?

# 88
  • гр. Варна
Има незадоволена потребност да споделя и да запълва ... За запълването е намерила, сега търси такъв за споделянето.
Чувал съм, че има психолози и психотерапевти като платена услуга.
и то напълно безплатно! Simple Smile
Поведението на автора е нечистоплътно.

# 89
Опитай да трансферираш своя опит в ситуацията на авторката, ама мъжът да е този, дето се буди след упойка. Интересно ми е как си представяш развитието в такава ситуация?

Ние и нашите семейни приятели сме в дълги съжителства. В много от семействата са се случвали изневери /къде еднократни, къде системни/. Аз моят мъж не съм го хващала, но не го следя, не му пипам телефона, не му следя банковата сметка, може да излиза когато където си поиска, така че не твърдя, че не ми е изневерявал. Той обаче при разни семейни драми обича да казва:
-Айде сега, вие заради едно ебане, ще си разваляте семейството.

Общи условия

Активация на акаунт