Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 661
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
  • Вестерос
Изтеглих и другите и ще пиша повече Grinning Извинявам се да объркването си.

# 496
И аз ги изтеглих, ще ги почвам утре с английски субтитри като няма други, че днес си довършвам Атийето.

# 497
Изгледах Defending Jacob. Прекрасно заснемане, любими актьори, които играят великолепно! Има ли прочели книгата? Интересно ми е:
Скрит текст:
Ясно е, че заглавието е "Защитавайки Джейкъб" и фокусът е именно върху това. Но няма как да не ме човърка все пак виновен ли е, или не. В сериала тълкуванията могат да са правилни и в двете посоки. Това, че дядото инициира признание и самоубийство, не означава, че всъщност педофилът не е виновен. Интересно ми е в книгата дали не е по-категорично загатнато.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 20:29 от Сиси ♥♥

# 498
  • София
Изгледах Defending Jacob. Прекрасно заснемане, любими актьори, които играят великолепно! Има ли прочели книгата? Интересно ми е:
Скрит текст:
Ясно е, че заглавието е "Защитавайки Джейкъб" и фокусът е именно върху това. Но няма как да не ме човърка все пак виновен ли е, или не. В сериала тълкуванията могат да са правилни и в двете посоки. Това, че дядото инициира признание и самоубийство, не означава, че всъщност педофилът не е виновен. Интересно ми е в книгата дали не е по-категорично загатнато.
Аз първо четох книгата, а после гледах сериала. Изнадващо за мен сериалът ми хареса, а това се случва много рядко, ако първо съм чела книгата. Който иска да я прочете, да не гледа скрития текст.
Скрит текст:
В книгата не остава никакво съмнение дали Джейкъб е виновен. Краят на книгата и филма се различават малко, но това по никакъв начин не ме подразни.

# 499
Пуснали са 2 епизода на Фарго, сезон 4, за който го следи.

# 500
  • Бургас
Благодаря ти ОРИОН, бях забравила.

# 501
О, страхотна новина! Благодарности и от мен. Как ми се иска Оханзи да се завърне.

# 502
  • Sofia
На Пазителите (Watchmen) ще пускат ли втори сезон?

# 503
На Пазителите (Watchmen) ще пускат ли втори сезон?

Не. Търсят някой, който би искал да продължи сериала, но засега няма. Оставили са си отворена вратичка обаче - можело, някога си, с други продуценти.

# 504
  • Sofia
Жалко... тъкмо ми стана интересно

# 505
iveto_11, благодаря още веднъж! Ще пробвам задължително и Secrets and Lies!
Oryon, благодаря и аз за напомнянето за Fargo!

Фенове на Succession има ли? Изгледах 1 серия, чудя му се още да продължа ли..

# 506
  • София
гледай, добър е. даже втория сезон е по-добър от първия.

# 507
И за мен е много добър сериал!

# 508
  • Бургас
Защо Фарго сезон 4 го няма в HBO GO?

# 509
Защо Фарго сезон 4 го няма в HBO GO?

Съжалявам, не знам. Аз гледам в торентите.

Един лек сериал да препоръчам - All Creatures Great and Small. Става дума за млад ветеринар, който тепърва пробива на село в Йоркшир. По любима на англичаните книга е.

https://www.imdb.com/title/tt10590066/reference

Участва и Даяна Риг (Оленна Тайрел от Игра на тронове), за съжаление това е една от последните ѝ роли, защото наскоро почина. Sad

Кадър от сериала, в който играе благородничка, собственик на много разглезен и охранен пекинез:

Общи условия

Активация на акаунт