Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 715
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • Somewhere far away
Още като излезе сериалът много го коментирахме /Другият/. Аз го изгледах още тогава. Накратко добър е сериала, но пак казвам книгата е по -хубава.

# 391
По бтв даваха от 22,30 часа Добрият доктор. Но го спряха. Знаете ли дали го дават на друг канал?

За съжаление не го дават по друг канал. Аз започнах да го гледампо BTV от средата и сега си изтеглих всички сезони. Първи и втори ги има с БГ аудио.

Откъде ги изтеглихте? Може ли линк?
https://filmisub.com/filmi/drami/54647-the-good-doctor-season-3- … sezon-3-2019.html

# 392
Като стана дума за "Добрият доктор" се сетих и за "Добрата съпруга". Yum С Джулиана Маргулис. Но последните сезони бяха посечени от секирата на политкоректността.

# 393
  • Бургас
По бтв даваха от 22,30 часа Добрият доктор. Но го спряха. Знаете ли дали го дават на друг канал?

За съжаление не го дават по друг канал. Аз започнах да го гледампо BTV от средата и сега си изтеглих всички сезони. Първи и втори ги има с БГ аудио.

Откъде ги изтеглихте? Може ли линк?
https://filmisub.com/filmi/drami/54647-the-good-doctor-season-3- … sezon-3-2019.html

От Замунда ги теглих. Ето линк към епизодите с БГ аудио

Явно форума трие линковете към Замунда. Потърсете ги там със търсачката.

# 394
И това е по темата. За съжаление с дублажите на български език - според мен - нещата стоят трагично дилетантски! Сто пъти е за предпочитане дори не до там добре преведени субтитри,отколкото преекспонирано дублиране с викове и неправилен говор. Ужасно е Жан-Пол Белмондо да ти е дублиран с фалцет или някоя любима актриса с диалектен просташки глас! Тръпки ме побиват!

# 395
Последните  сезони на Добрата съпруга не успях да гледам..... Някъде качени онлаин има ли, ама без досадните реклами.....

# 396
Благодаря за линковете  за Добрият доктор.

# 397
Кажете някой добър по HBO go - като "Милдред Пиърс" например или "Големите малки лъжи" Simple Smile Бях набелязала "Мисис Америка" (Заради Мерил Стрийп), но не съм гледала.

# 398
Кажете някой добър по HBO go - като "Милдред Пиърс" например или "Големите малки лъжи" Simple Smile Бях набелязала "Мисис Америка" (Заради Мерил Стрийп), но не съм гледала.
Стрийп не участва в "Мисис Америка", Кейт Бланшет участва и прави много добра роля като Филис Шлафли. Сериалът хич не е лош, на мен ми хареса.

# 399
Последните  сезони на Добрата съпруга не успях да гледам..... Някъде качени онлаин има ли, ама без досадните реклами.....
Има ги на FilmiSub.com
"Добрата съпруга" има продължение,но под друго име - "Доброто дело". Снощи даваха по НВО поредният епизод... Изобщо не ми хареса. И май не участва Маргулис.

# 400
Не,не участва,но пък с много други любими актриси и си е бая интересен:)

# 401

"Големите малки лъжи" много ми харесва.

# 402
  • Бургас

По HBO GO мога да препоръчам няколко сериала, които ми харесаха, но не знам какъв е вашият вкус, защото не на всеки биха допаднали.
1. Отворени рани - от режисьора на Големите малки лъжи
2. Жертвеният агнец - само 4 епизода е. Малко е странен, особено в началото
3. Джентълменът Джак - период драма, по действителен случай
4. Семейство Даръл - ако харесвате книгите на Джерал Даръл. Въпреки, че според мен сериала е малко далеч от тях.
5. Имението "Хауърдс енд" - мини сериал от 4 епизода. Навремето имаше такъв филм с Антъни Хопкинс и Ема Томпсън, но и този не е лош.
6. Историята на прислужницата
7. Панаир на суетата - по романа

Мога да препоръчам и още следващия път Simple Smile

# 403
  • София
Да, препоръчай още Simple Smile

Джентълменът Джак уж щеше да има продължение. HBO го анонсираха във ФБ, но после не потвърдиха дата. Sad

# 404
  • addicted
Не е необичайно в момента това, с много сериали е така - покрай пандемията спират снимки, отлагат се..

За Семейство Даръл мога да кажа само хубави неща и много благодаря на човека, който го препоръча преди месец нейде. Изключително много ме забавлява. Любимите ми летни почивки са близо до Лефкада, гледките и цикадите, особено в първи сезон, ме пренасяха дректно там, страхотно удоволствие.

Общи условия

Активация на акаунт