Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 652
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Изгледах The Duchess. Бива. Joy
Oще една любимка след Ейми Шумър, Иса Рей и Фийби Уолър Бридж. Харесват ми тези луди жени. Grin
Утре пускат Emily in Paris. Blush
Всеки ден излизат разни сериали, чудя се да почвам ли A suitable boy (индийска драма по роман, екранизирана от bbc) или Baghdad Central (също по роман, пак англ. продукция). Първия ми напомня атмосферата на Най-екзотичния хотел Мариголд, а втория на Tyrant. Мисля да ги гледам и двата. Smile

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 00:11 от ~Carolina~

# 511
  • София
Преполових Ratched. Струва ми се като бледо копие на American Horror story. Обаче пък актрисите са страхотни! Харесвам жени с индивидуалност и силно присъствие. Сара Полсън, Синтия Никсън, Шарън Стоун и Джуди Дейвис вдъхват живот на един сценарий, който определям като по-скоро слаб.

# 512
  • Вестерос
Потвърдили са трети сезон на Вещерът.

Изгледах и трите епизода на Филти Рич. Определено ми хареса. Но си затвърждавам мнението, че ми мяза по атмосфера Династията и от този род. Има някаква обаче позитивна да го нарека атмосфера 🤷

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 10:27 от Tiffany А

# 513
  • Бургас
Преди няколко страници стана дума за Добрият доктор. Започнах трети сезон, но изобщо не ми хареса като първите два. Медицинските случаи накак са сложени на по-заден план. На преден план само драми, сълзи и сополи. Стана като някаква сълзлива сапунка.

# 514
  • Mediterraneo
Преполових Ratched. Струва ми се като бледо копие на American Horror story. Обаче пък актрисите са страхотни! Харесвам жени с индивидуалност и силно присъствие. Сара Полсън, Синтия Никсън, Шарън Стоун и Джуди Дейвис вдъхват живот на един сценарий, който определям като по-скоро слаб.

Подкрепям. Едва ли бих го догледала, ако актрисите бяха други. Удоволствие е да ги гледаш!

# 515
Реших да довърша Фарго първи сезон,два пъти го зарязвам,е вече ме грабна,шантав и непредвидим,много комичен на моменти,въпреки жестокостите.

# 516
А някой да е гледал следните сериали и да ми каже дали стават:
The Spy
The Sleepers
White Lines
Condor
Brot-скандинавски криминален сериал

# 517
White lines е добър, заслужава си гледането.

# 518
Много ми хареса All Creatures Great and Small.Някой го препоръча назад в темата.
Семпла история, но много приятна и общо взето е feel good story.

# 519
Tehran
https://www.imdb.com/title/tt10577736/

Първите четири епизода вече са пуснати на Apple Tv

# 520
Гледах вече няколко епизода от Emily in Paris... Толкова е cheesy Confounded и не знам защо представят французите толкова зли, негостоприемни и необщителни. Наистина ли са такива? Много дразни как непрекъснато наблягат на това.

# 521
Des

по истински случай.

трудно човек би забравил реалния случай, а както казват актьора, който играе главния герой е като да хванеш 6 от тотото.

# 522
Tehran
https://www.imdb.com/title/tt10577736/

Първите четири епизода вече са пуснати на Apple Tv
Изгледах първите два,интересен е.

# 523
Моля да ми препоръчате интересен сезон от American Horror Story, но да не е много страшен. Има ли такъв? Искам да го изгледам тази вечер, а съм сама Grinning A и не харесвам ужаси, но психотрилъри - да.

# 524
Tehran го изгледах на един дъх целият дръпнах си го от пират бей, има и английски субтитри.

Общи условия

Активация на акаунт