Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 27

• 45 646
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Моля да ми препоръчате интересен сезон от American Horror Story, но да не е много страшен. Има ли такъв? Искам да го изгледам тази вечер, а съм сама Grinning A и не харесвам ужаси, но психотрилъри - да.

Аз съм го гледала до 7ми сезон. И най-малко страшен ми беше 3ти.

# 526
Гледах вече няколко епизода от Emily in Paris... Толкова е cheesy Confounded и не знам защо представят французите толкова зли, негостоприемни и необщителни. Наистина ли са такива? Много дразни как непрекъснато наблягат на това.

Доста достоверно са представени. Както и прекаления опортюнизъм и екзалтираност на американците.

# 527
Много ми беше странно това как всички  колеги, продавачки и други обикновени хора се отнасяха супер грубо към Емили, но пък всички красиви и/или богати мъже моментално се влюбваха в нея Satisfied (готвача, Тома, Матю, май и Антоан) а всъщност тя ми изглежда доста плоско момиче. Много хвалят костюмите в сериала, но на мен специално тези на Емили изобщо не ми допадат, доста са ми кичозни. Не знаех, че е дъщеря на Фил Колинс. Абе въобще за мен Дарън Стар се е изложил. SATC беше доста остроумен и провокативен, често засягайки теми табу, със силни женски образи, а този е лиготии, лиготии, Инстаграм, позитивност, еднорози. А пък единствената героиня с някакъв потенциал - Силви, я представят като някаква злобна лелка.. поне засега..

# 528
  • Вестерос
На мен ми харесва Емилито. Свеж е. Е не е като секса, който в момента гледам за енти път. Но пак става. Има готина атмосфера. В Париж не съм била, нито във Франция. Четох доста коментари за представянето на французите. Повечето казват, че е акуратно.

# 529
Превъртях финалния сезон на Хаканчо - много лоши перуки, глупава "актьорска" игра и смешен финал. На финала пак са заедно със Зейнепчето. Joy Един писал в коментарите към финала: "По-добре да нямаше финал, да си беше спрян ей така в нищото". Joy Единственото хубаво беше това:

И аз ще почвам Емили, че ме чакат и други сериали. Smile

# 530
  • София
Започна сезон 2 на ''Warrior''
https://www.imdb.com/title/tt5743796/?ref_=nv_sr_srsg_0

Първият сезон ми хареса, въпреки че не е от класата на ''Банши, Пенсилвания''
Епизодите ще са налични в HBO GO. Новият сезон също започне добре. Надявам се да надградят. Simple Smile

# 531
По AXN пуснаха интересен филм "Последен изход",(не е оня известен хорър),но не разбрах дали е сериал.

# 532
  • Sofia
Какво ще кажете за Третия ден?
Нещо много психарски стана, Джъд Лоу ми е любимец, но ми идва в повече шизофренията.
Като операторско майсторство обаче е супер.

# 533
Аз засега 2 серии съм изгледала от "Третия ден", постарали са се в операторство и филтри, но съдържанието за мен куца... Като някакъв дълъг кошмар е.

# 534
Какво ще кажете за Третия ден?
Нещо много психарски стана, Джъд Лоу ми е любимец, но ми идва в повече шизофренията.
Като операторско майсторство обаче е супер.
Хахаха много шизофрения,зарязах го...явно Джъд също няма голям избор,щом и в такава роля изпадна да играе...освен опуления му поглед в първите две серии,нищо друго не виждах,вече се чудят с какво да изненадат зрителите:)

# 535
А някой да е гледал следните сериали и да ми каже дали стават:
The Spy
The Sleepers
White Lines
Condor
Brot-скандинавски криминален сериал

ако имаш предвид чешкия сериал Bez vedomi.Гледах го и го препоръчвам.Има още един сериал в HBO GO  със същата актриса,  Горящият храст който също препоръчвам
https://www.youtube.com/watch?v=Bjr_7vy1Pz8&ab_channel=Totalfilm.cz
https://www.youtube.com/watch?v=FugkxDqC3B8&ab_channel=HBOBulgaria

# 536
Изгледах Honour, в главната роля е главната от The Durrells. По истински случай с елементи на измислица за по-голям драматизъм. 2 епизода са. Препоръчвам.

# 537
  • София
Някой погледна ли първа серия на neXt?

# 538
Изгледах Honour, в главната роля е главната от The Durrells. По истински случай с елементи на измислица за по-голям драматизъм. 2 епизода са. Препоръчвам.
А къде може да се намери Honour?

# 539
Аз го гледах там, където си гледам чуждестранните сериали.
Скрит текст:

Ето с англ. субс, ако те устройва.

Общи условия

Активация на акаунт